Menu

Blog

Azoya: Πωλήστε εύκολα στην αγορά της Κίνας

Θα θέλατε να πουλήσετε το προϊόν σας στην αγορά της Κίνας; Δοκιμάστε το Azoya!

Η Azoya είναι ένας κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου “με το κλειδί στο χέρι”, αφιερωμένος στο άνοιγμα της αγοράς της Κίνας στους υπερπόντιους λιανοπωλητές. Παρέχει σε παγκόσμιους λιανοπωλητές και εμπορικά σήματα λύσεις και υπηρεσίες για το άμεσο εμπόριο προς τον καταναλωτή, ώστε να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν στην Κίνα. Με εκτεταμένη εμπειρία στο διασυνοριακό ηλεκτρονικό εμπόριο, η Azoya έχει αναπτύξει πολλαπλές υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει τους λιανοπωλητές και τα εμπορικά σήματα να κατακτήσουν πωλήσεις σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά. Μπορείτε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες της εδώ.

Οι βασικές κατηγορίες εστίασης αυτής της αγοράς είναι η μόδα, η ομορφιά και η ευεξία.

Η Koongo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα στρατηγική συνεργασία με αυτό το κανάλι. Θα επιτρέψει στους πελάτες της Koongo να πωλούν στην Κίνα χωρίς πρόσθετη λειτουργική εργασία.

Πώς λειτουργεί το Azoya;

Η Azoya συνεργάζεται με εμπορικά σήματα και λιανοπωλητές σε μοντέλα B2B και B2C, βοηθώντας τους εμπόρους να αναπτύξουν την επιχείρησή τους στην Κίνα σε διαφορετική κλίμακα.

Για μια συνεργασία B2B, η Azoya πωλεί τα προϊόντα σας από το εκτεταμένο δίκτυο λιανικής πώλησης στην Κίνα και συγχρονίζει τις παραγγελίες στο σύστημά σας για εκτέλεση. Θα διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία της εφοδιαστικής εισερχόμενης Κίνας και δεν θα ταλαιπωρεί τους εμπόρους. Το ιδιόκτητο δίκτυο λιανικής της Azoya διαθέτει πάνω από 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους πελάτες και πάνω από 80 εκατομμύρια κινέζους πελάτες θυγατρικών. Η συνεργασία B2B βοηθά τους εμπόρους να αναπτυχθούν στην Κίνα χωρίς προκαταβολική επένδυση, σταθερή αμοιβή ή κρυφό κόστος.


Για τις συνεργασίες B2C, προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση TECH + SERVICE για να βοηθήσει τους εμπόρους να δημιουργήσουν μια πραγματικά εντοπισμένη επιχείρηση DTC στην Κίνα. Η Azoya διαθέτει μια ιδιόκτητη λύση συστήματος cloud και ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στους λιανοπωλητές και τα εμπορικά σήματα να ξεκινήσουν γρήγορα την επιχείρησή τους στην Κίνα με ολοκληρωμένες λειτουργίες του συστήματος. Η εταιρεία είναι επίσης ένας βραβευμένος συνεργάτης μάρκετινγκ και λειτουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου για να βοηθήσει τους εμπόρους να κερδίσουν στις κινεζικές αγορές.

Αυτό το σύστημα SaaS προσφέρει:

  • Δημιουργία ειδικού δικτυακού τόπου China CN, μίνι-προγραμμάτων και APPs
  • Βαθιά ενσωμάτωση με τοπικούς συνεργάτες θυγατρικών
  • Πλήρεις λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Κίνα Λύσεις Logistics
  • Κίνα Λύσεις πληρωμών
  • Ανάλυση δεδομένων (εσωτερικό BI και ενσωμάτωση 3ου μέρους)
  • Ενσωματώσεις μάρκετινγκ
  • Λύση CRM και China SCRM

Η Azoya συνδέει πληροφορίες προϊόντων, δεδομένα πελατών, τιμές, παραγγελίες, αποθέματα, παρακολούθηση εφοδιαστικής και δεδομένα επιχειρηματικών επιδόσεων σε διάφορα κανάλια πωλήσεων. Έτσι, παρέχει ισχυρές λύσεις για την υποστήριξη των διασυνοριακών εισαγωγών στην Κίνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία Azoya – Koongo, ελέγξτε το Azoya Dropship Partnership.

Ποιες είναι οι υποστηριζόμενες ηλεκτρονικές αγορές;

Επί του παρόντος, το Azoya SaaS υποστηρίζει τους εμπόρους να συγχρονίζουν προϊόντα σε δεκάδες κανάλια πωλήσεων (εγχώρια και διασυνοριακά) στην Κίνα, συμπεριλαμβανομένων και όχι μόνο:

Σχετικά με το Koongo

Η σύνδεση του καταστήματός σας με μια διαδικτυακή αγορά μπορεί να είναι περίπλοκη λόγω των ειδικών απαιτήσεων για τα δεδομένα των προϊόντων και τα αποθέματα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να δυσκολευτείτε να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας στις αγορές και να προσεγγίσετε νέους πελάτες.

Η Koongo είναι εδώ για να σας βοηθήσει με όλη τη διαδικασία ενσωμάτωσης, επιτρέποντας την εύκολη και προσιτή σύνδεση με την αγορά. Ο στόχος του Koongo είναι απλός, να σας δώσει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να καταχωρίσετε εύκολα τα προϊόντα σας στις αγορές. Έτσι, θα προσεγγίσετε νέους πελάτες, θα λάβετε περισσότερες παραγγελίες και θα αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Το Koongo είναι μια λύση αυτοματοποίησης ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζει διάφορες ενσωματώσεις πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify, το Shopware, το Magento ή το WooCommerce. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πλατφόρμες που υποστηρίζονται από το Koongo εδώ.

Πώς ενσωματώνεται το Azoya με το Koongo;

Το κανάλι Azoya ενσωματώνεται στο Koongo μέσω API. Έτσι, απλά δημιουργείτε μια τροφοδοσία προϊόντος CSV με τις πληροφορίες των δεδομένων σας και υποβάλλετε την τροφοδοσία στον λογαριασμό σας στην Azoya. Στη συνέχεια, η Koongo ενημερώνει τακτικά τα δεδομένα του προϊόντος σας στην αγορά.
Η διαχείριση παραγγελιών βρίσκεται υπό ανάπτυξη στο Koongo τώρα. Μόλις είναι έτοιμο, το Koongo μπορεί να μεταφέρει αυτόματα τις παραγγελίες σας Azoya στο κατάστημά σας.

Θέλετε να συμμετάσχετε;

Ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στην Azoya; Στη συνέχεια, συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής ή επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών της Koongo. Θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε το Azoya και να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες