Menu

Blog

Ενσωμάτωση της αγοράς Decathlon | Koongo

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες ανάπτυξης στην αγορά Decathlon με την Koongo ως την κινητήρια δύναμή σας. Διαχειριστείτε χωρίς κόπο τις λίστες προϊόντων και τις παραγγελίες, αυξάνοντας τα έσοδά σας και την απόδοση της μάρκας σας με ευκολία.

Η Decathlon, ένας κορυφαίος παγκόσμιος λιανοπωλητής αθλητικών ειδών, προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για τρίτους πωλητές που μπορούν να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό αθλητικών ενθουσιωδών πελατών. Η πώληση στην αγορά Decathlon μπορεί να είναι ένα επικερδές εγχείρημα, δεδομένης της φήμης και της πελατειακής του βάσης. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία να γίνετε πωλητής στο Decathlon, επισημαίνοντας τις βασικές στρατηγικές για να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας. Μάθετε γιατί το Koongo είναι η ιδανική γέφυρα που συνδέει τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Decathlon.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Τα καλύτερα πράγματα για να πουλήσετε στο Amazon

Γνωρίζατε ότι η Amazon πούλησε πάνω από 12 εκατομμύρια προϊόντα μόνο το 2023;

Αυτός ο οδηγός έχει ως στόχο να βοηθήσει τους νέους επιχειρηματίες να ανακαλύψουν τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να πουλήσουν στο Amazon.

Θα καλύψουμε τις γνώσεις της αγοράς, τους λόγους για τους οποίους η πώληση στο Amazon είναι συμφέρουσα και τα κριτήρια για την επιλογή των καλύτερων προϊόντων.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Πώς να κερδίσετε το Bol Buy Box εύκολα με στρατηγικές ανατιμολόγησης

Η κατάκτηση του Buy Box στο Bol. com είναι ζωτικής σημασίας για την αύξηση των πωλήσεων και της προβολής. Το Bol Buy Box είναι η ενότητα στη σελίδα λεπτομερειών ενός προϊόντος όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν προσθέτοντας προϊόντα στο καλάθι τους. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας είναι η χρήση του ανατιμητή, ο οποίος σας βοηθά να προσαρμόζετε τις τιμές σας αυτόματα με βάση τις τιμές των ανταγωνιστών, εξασφαλίζοντας ότι θα παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Η ανατιμολόγηση είναι η δυναμική προσαρμογή των τιμών των προϊόντων με βάση τη ζήτηση στην αγορά, τον ανταγωνισμό και τα επίπεδα αποθεμάτων. Σε αυτόν τον οδηγό, θα εμβαθύνουμε στον κόσμο των στρατηγικών ανατιμολόγησης Bol για να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις, να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να αυξήσετε τα κέρδη σας.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ενσωμάτωση της αγοράς Allegro | Koongo

Αποκαλύψτε τις δυνατότητες επέκτασης στην αγορά Allegro με καταλύτη την Koongo. Διαχειριστείτε απρόσκοπτα τις λίστες προϊόντων και τις παραγγελίες, ενώ παράλληλα ενισχύετε αβίαστα τα έσοδα και την απόδοση της μάρκας. Εξερευνήστε γιατί το Koongo είναι ο τέλειος αγωγός που συνδέει τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Allegro.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του idealo Cashback 500

Στη σημερινή εποχή των διαδικτυακών αγορών, οι απαιτητικοί καταναλωτές αναζητούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν τον προϋπολογισμό τους να κάνει το κάτι παραπάνω. Μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσέγγιση είναι η αξιοποίηση των προσφορών επιστροφής χρημάτων. Μια τέτοια ευκαιρία προσφέρεται τώρα από την πλατφόρμα idealо cashback.

Το πρόγραμμα idealo Cashback 500 απευθύνεται σε νέα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα εγγραφούν έως τις 31 Μαρτίου 2024. Σας επιτρέπει να λάβετε επιστροφή χρημάτων έως και 500 ευρώ για τα κλικ του χρήστη.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες