Menu

Blog

Πώς να πουλάτε σε αγορές μόδας

Ο κλάδος της μόδας είναι μια δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά που προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επιχειρηματίες και τους λάτρεις της μόδας να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Μια δημοφιλής οδός για την πώληση ειδών μόδας είναι οι διαδικτυακές αγορές. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση σε μια παγκόσμια πελατειακή βάση, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να προσεγγίσετε πιθανούς αγοραστές και να προσφέρετε τα ρούχα των σχεδιαστών σας.

Πολλοί από τους πελάτες της Koongo φτάνουν σε διάφορες διαδικτυακές αγορές μόδας όπου μπορούν να πουλήσουν τα είδη μόδας τους, όπως είδη ένδυσης ή αξεσουάρ. Η μόδα είναι μια από τις πιο ερευνημένες βιομηχανίες στο διαδίκτυο και οι καταναλωτές είναι πάντα έτοιμοι να αγοράσουν.

Το Koongo απλοποιεί και αυτοματοποιεί την καταχώριση και διαχείριση προϊόντων στην ηλεκτρονική αγορά μόδας. Μέσα στο Koongo, μπορείτε να βελτιώσετε χωρίς κόπο τις πληροφορίες των προϊόντων σας ή να επιλέξετε συγκεκριμένα προϊόντα για τις καμπάνιες σας. Μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης API, τα δεδομένα σας παραμένουν σταθερά επίκαιρα σε αυτές τις πλατφόρμες. Το Koongo σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε την παρουσία σας στις διαδικτυακές πωλήσεις.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Εισαγωγή συγχρονισμού παραγγελιών για την αγορά The Vintage Bar

Όπως ίσως γνωρίζετε, το The Vintage Bar είναι μια απίστευτη πλατφόρμα με βάση την κοινότητα που συνδέει αγοραστές και πωλητές premium και πολυτελούς μεταχειρισμένης μόδας παγκοσμίως. Τώρα, η πλήρης ενσωμάτωση είναι διαθέσιμη στο Koongo!

Συνδέστε απρόσκοπτα το κατάστημά σας με το Koongo, ανεβάστε τα προϊόντα σας σε αυτή την αγορά και αφήστε το Koongo να διαχειρίζεται αυτόματα τις παραγγελίες σας. Το Vintage Bar μπορεί να επεκτείνει την εμβέλειά σας σε ένα ευρύτερο κοινό από λάτρεις της μόδας και να ενισχύσει το δυναμικό των πωλήσεών σας χωρίς να αυξηθεί ο φόρτος εργασίας σας.

Ελέγξτε πώς να πουλήσετε στην αγορά The Vintage Bar.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Πώς να πουλήσετε στο Zalando Connected Retail

Το Zalando είναι ένας κορυφαίος διαδικτυακός λιανοπωλητής μόδας που ιδρύθηκε το 2008 ως διαδικτυακό κατάστημα παπουτσιών στο Βερολίνο. Μέχρι το 2010, είχε γίνει ηγέτης της αγοράς στα online παπούτσια και είχε προσθέσει στην πλατφόρμα της ένα ευρύ φάσμα ειδών μόδας. Σήμερα, το Zalando είναι μια κορυφαία πλατφόρμα για τη μόδα και τον τρόπο ζωής που παραδίδει σε πελάτες σε 23 ευρωπαϊκές χώρες. Το κατάστημα μόδας διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από περισσότερες από 5.800 μάρκες. Η Zalando ανέφερε πάνω από 7,4B επισκέψεις και περισσότερους από 48 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες το 2022.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας εξηγήσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να πουλάτε στο Zalando Connected Retail.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Koongo: Ενεργοποίηση συγχρονισμού 5 λεπτών

Η Koongo κυκλοφόρησε πρόσφατα μια αναβάθμιση της συχνότητας συγχρονισμού προϊόντων και παραγγελιών. Μέχρι στιγμής, ο συγχρονισμός των δεδομένων των προϊόντων και των παραγγελιών μεταξύ του καταστήματός σας και του Koongo εκτελείται με τις παρακάτω συχνότητες:

  • Συγχρονισμός προϊόντων – κάθε 30 λεπτά
  • Συγχρονισμός παραγγελιών – κάθε 15 λεπτά

Από τώρα και στο εξής, μπορείτε να επιταχύνετε συγχρονισμός προϊόντων και παραγγελιών. μέχρι συχνότητα 5 λεπτών.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


7 Τάσεις και εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο από το CCV Shop

Θα θέλαμε να μοιραστούμε ένα guest blog post από τον συνεργάτη μας CCV Shop σχετικά με τις τάσεις και τις εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Το CCV Shop είναι μια ολοκληρωμένη λύση webshop από τις Κάτω Χώρες. Το CCV Shop είναι η πλατφόρμα σας για να φιλοξενήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την online επιχείρησή σας.

7 Τάσεις και εξελίξεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Το ηλεκτρονικό εμπόριο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην οικονομία μας. Ο αριθμός των ηλεκτρονικών καταστημάτων αυξάνεται κάθε χρόνο και η διαδικτυακή προβολή είναι πλέον ζωτικής σημασίας για σχεδόν κάθε οργανισμό. Σχεδόν όλοι έχουν παραγγείλει προϊόντα μέσω διαδικτύου. Παρόλο που το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένας σημαντικός κλάδος, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετές εξελίξεις σε αυτόν τον κλάδο. Σε αυτό το ιστολόγιο, θα εξετάσουμε προσεκτικά αυτές τις νέες τάσεις και θα σας πούμε πώς μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα ή την ηλεκτρονική σας επιχείρηση.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες