Menu

Συνεργάτες

Γνωρίστε τους συνεργάτες μας

Με την πάροδο των ετών, έχουμε καθιερώσει συνεργασία με ορισμένους από τους ηγέτες του ψηφιακού μάρκετινγκ παγκοσμίως. Αυτό που μας ενώνει είναι το πάθος μας για αριστεία. Και η επιθυμία να προσφέρουμε πραγματική αξία στους πελάτες μας.

Θα θέλατε να γίνετε συνεργάτης της Koongo; Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@koongo.com

ARTIO

Η ARTIO είναι μια τσεχοφινλανδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που ειδικεύεται στην υλοποίηση έργων ανοικτού κώδικα και στην ανάπτυξη και τον προγραμματισμό κατά παραγγελία.

Μάθετε περισσότερα 

Bol.com

Το Bol είναι ένα διάσημο ηλεκτρονικό κατάστημα από την Ολλανδία που πωλεί βιβλία, παιχνίδια, ηλεκτρονικά είδη και πολλά άλλα καταναλωτικά προϊόντα.

Μάθετε περισσότερα 

Check24

Η CHECK24 είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης της Γερμανίας με πάνω από 15 εκατομμύρια πιστούς πελάτες. Προσφέρει συγκρίσεις τιμών για ένα ευρύ φάσμα ομάδων προϊόντων.

Μάθετε περισσότερα 

dNovo ICT

Η dNovo ICT είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία με έδρα το Hengelo της Ολλανδίας, η οποία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και υλοποίηση λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου Magento και osCommerce.

Μάθετε περισσότερα 

Eurostep.it

Η Eurostep είναι ο κόμβος γνώσης που βοηθά τις μάρκες και τους λιανοπωλητές να επιτύχουν την τελειότητα στην εμπειρία τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας με λύσεις για το ψηφιακό εμπόριο.

Μάθετε περισσότερα 

HostingXS

Η HostingXS παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για το Magento με την ταχύτερη εγγύηση καταστήματος με το Mageboost. Το Mageboost είναι ένας βελτιστοποιημένος διακομιστής νέφους για τα webshops Magento.

Μάθετε περισσότερα 

Lab26

Εσείς διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας, εμείς την κάνουμε ψηφιακή. Προσθέτουμε αξία στην επωνυμία σας, δημιουργούμε ηλεκτρονικό εμπόριο που πουλάει και ιστότοπους που λειτουργούν. Αναπτύσσουμε τις εταιρείες μέσω των δυνατοτήτων του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μάθετε περισσότερα 

Mage Developer

Το Magdeveloper.com παρέχει πλήρως αυτοματοποιημένες υπηρεσίες εισαγωγής δεδομένων από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως για τα webshops Magento. Εύκολη εισαγωγή, διαχείριση και συγχρονισμός των τιμών όλων των προμηθευτών σας.

Μάθετε περισσότερα 

Mage One

Η Mage One είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε για να επεκτείνει την υποστήριξη του Magento 1 μετά την ανακοίνωση της Adobe για το τέλος της ζωής του (EOL) τον Ιούνιο του 2020.

Μάθετε περισσότερα 

MDL σε απευθείας σύνδεση

Η MDL Online είναι μια εταιρεία υποστήριξης και ανάπτυξης Magento με έδρα την Ολλανδία. Ειδικεύονται στην παροχή πιστοποιημένης υποστήριξης Magento σε καταστήματα Magento από μικρές επιχειρήσεις έως επιχειρήσεις.

Μάθετε περισσότερα 

Miinto

Η Miinto είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μόδας που δημιουργήθηκε για όλους τους καταναλωτές μόδας που απαιτούν το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσωπικής εμπειρίας στο διαδίκτυο, όπως όταν ψωνίζουν στα τοπικά τους καταστήματα.

Μάθετε περισσότερα 

Persoo

Το Persoo είναι ένα εργαλείο εξατομίκευσης και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας από το ηλεκτρονικό εμπόριο χωρίς να ξοδέψετε επιπλέον μέσα.

Μάθετε περισσότερα 

PM Internet Solution

Η PM Internet Solutions ιδρύθηκε το 2006. Λειτουργούμε με μια ομάδα οκτώ ατόμων στο γραφείο μας στο Weert της Ολλανδίας.

Μάθετε περισσότερα 

SaM Ecommerce

Η SaM Ecommerce ειδικεύεται σε υπηρεσίες ανάπτυξης πληροφορικής, όπως ανάπτυξη Magento/Web, συμβουλευτική, σχεδιασμός, ενσωμάτωση, μάρκετινγκ και υποστήριξη.

Μάθετε περισσότερα 

Schepnet

Η Schepnet είναι ένας οργανισμός διαδικτυακού μάρκετινγκ που παρέχει βιώσιμες διαδικτυακές λύσεις. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι διαδικτυακές υπηρεσίες, ηλεκτρονικό εμπόριο και διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Μάθετε περισσότερα 

Scoupz

Το Scoupz είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο πωλήσεων που καλύπτει τώρα τις Κάτω Χώρες, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ.

Μάθετε περισσότερα 

Shoxl

Το Shoxl είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με βάση το ERP για χονδρική πώληση, κατασκευαστές και εμπορικά σήματα. Το Shoxl διαθέτει μια ισχυρή λύση PIM για τη διαχείριση πληροφοριών προϊόντων και απρόσκοπτη ενσωμάτωση με συστήματα ERP.

Μάθετε περισσότερα 

Sigma Infotech

Η Sigma Infotech είναι ειδικός στο ηλεκτρονικό εμπόριο Magento. Στη Sigma Infotech, διαθέτουμε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα προγραμματιστών Magento που κατανοούν τις ιδιαιτερότητες της ανάπτυξης ενός επιτυχημένου καταστήματος Magento.

Μάθετε περισσότερα 

SOOQR

Το Sooqr είναι η ταχύτερη (άμεση) και πιο σχετική αναζήτηση ιστότοπου για τον ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή περιεχομένου σας.

Μάθετε περισσότερα 

Spartoo

Το Spartoo.com είναι ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά καταστήματα λιανικής πώλησης μόδας στην Ευρώπη, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Διατίθενται περισσότερες από 2.000 μάρκες και 100.000 στυλ παπουτσιών, ρούχων και τσαντών.

Μάθετε περισσότερα 

Super Lead Marketing

Η Super Lead Marketing είναι μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ που ειδικεύεται στο μάρκετινγκ θυγατρικών. Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως SEO, διαφήμιση PPC, κοινωνικά μέσα και μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μάθετε περισσότερα 

Taurus Media

Η Taurus είναι ένα νέο και καινοτόμο ολλανδικό πρακτορείο ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει εμπειρία στην παροχή πλήρους υπηρεσίας σε διαδικτυακά καταστήματα βασισμένα στο Magento. Η Taurus Media μπορεί να σχεδιάσει το κατάστημά σας και να σας βοηθήσει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα 

Trienekens σε απευθείας σύνδεση

Η Trienekens Online είναι ένα διαδικτυακό πρακτορείο πλήρους εξυπηρέτησης, με έδρα τις Κάτω Χώρες. Είναι ειδικοί στην ανάπτυξη WordPress & Magento. Θέλετε να ξεκινήσετε ή να βελτιώσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο; Επικοινωνήστε μαζί τους.

Μάθετε περισσότερα 

Younify

Η Younify, εκτός από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων βασισμένων στο Magento, έχει μια ισχυρή συνεργασία με έναν άλλο συνεργάτη της Koongo, τον οργανισμό HostingXS - τους ειδικούς στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας.

Μάθετε περισσότερα 

Εμπειρογνώμονας αγοράς

Η MPE είναι συνεργάτης πλήρους εξυπηρέτησης για όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Πέρα από την ισχυρή τεχνογνωσία στο onboarding, το SEO της αγοράς και τις διαφημιστικές καμπάνιες, είμαστε επίσης έτοιμοι ως στρατηγικός συνεργάτης.

Μάθετε περισσότερα 

Εταιρεία Μάγων

Η Mage Company είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ειδικών στο Magento στις Κάτω Χώρες. Με πάνω από 1200 webshops και μια ομάδα 25 προγραμματιστών χειρίζονται μια ποικιλία έργων.

Μάθετε περισσότερα 

Μάρκετινγκ & διαφημίσεις Mahé

Η Mahé marketing & advies είναι ο συνεργάτης σας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ. Αναζητούν το καλύτερο μείγμα διαδικτυακού μάρκετινγκ, προσαρμοσμένο στους στόχους σας. Εντελώς διαφανής και προσιτή.

Μάθετε περισσότερα 

Μάρκετινγκ Totaal

Η Marketing Totaal είναι ένα ολλανδικό πρακτορείο ηλεκτρονικού εμπορίου που επικεντρώνεται στο SEO, το Google Adwords, το διαδικτυακό μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ θυγατρικών, το μάρκετινγκ ζωοτροφών και την ανάλυση των μέσων ενημέρωσης.

Μάθετε περισσότερα 

Μπλε Winston

Η BlueWinston ορίζει τις καμπάνιες Google Ads και τις διαχειρίζεται αυτόματα για όλα τα προϊόντα στο κατάστημά σας Magento. Δημιουργεί μοναδικές διαφημίσεις για κάθε προϊόν από τον κατάλογο προϊόντων σας.

Μάθετε περισσότερα 

Πρακτορείο Moonwalk

Ένα δανέζικο διαδικτυακό πρακτορείο που ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού για την πλατφόρμα Magento, το μάρκετινγκ και τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μάθετε περισσότερα 

Σχέδια HC

Η HC Designs είναι μια εταιρεία ανάπτυξης ιστοσελίδων πλήρους εξυπηρέτησης. Ειδικεύεται στην ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου Magento. Η αποστολή τους είναι να επιτύχουν τα καλύτερα έσοδα και μετατροπές.

Μάθετε περισσότερα 

Σχεδιασμός ιστοσελίδων Excel

Η Excel Web Design είναι ένα γραφείο σχεδιασμού ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου πλήρους εξυπηρέτησης με έδρα την Ιρλανδία, το οποίο παρέχει λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και μάρκετινγκ για επιχειρήσεις.

Μάθετε περισσότερα 

Το Vintage Bar

Το The Vintage Bar είναι μια πλατφόρμα με γνώμονα την κοινότητα που συνδέει αγοραστές και πωλητές premium και πολυτελούς μεταχειρισμένης μόδας από όλο τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα 

Υπηρεσίες Piceci

Η Piceci Services είναι ένα πρακτορείο ιστοσελίδων που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό ιστοσελίδων και καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου. Βοηθάμε τους πελάτες μας να συμβαδίζουν με την τεχνολογική εξέλιξη και να αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Μάθετε περισσότερα 

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες