Menu

Blog

Ενσωμάτωση της αγοράς Allegro | Koongo

Αποκαλύψτε τις δυνατότητες επέκτασης στην αγορά Allegro με καταλύτη την Koongo. Διαχειριστείτε απρόσκοπτα τις λίστες προϊόντων και τις παραγγελίες, ενώ παράλληλα ενισχύετε αβίαστα τα έσοδα και την απόδοση της μάρκας. Εξερευνήστε γιατί το Koongo είναι ο τέλειος αγωγός που συνδέει τα δεδομένα των προϊόντων σας με το Allegro.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του idealo.it Cashback 500

Στη σημερινή εποχή των διαδικτυακών αγορών, οι απαιτητικοί καταναλωτές αναζητούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν τον προϋπολογισμό τους να κάνει το κάτι παραπάνω. Μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσέγγιση είναι η αξιοποίηση των προσφορών επιστροφής χρημάτων. Μια τέτοια ευκαιρία προσφέρει τώρα η πλατφόρμα idealо.

Το πρόγραμμα idealo.it Cashback 500 απευθύνεται σε νέα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα εγγραφούν έως τις 31 Μαρτίου 2024. Σας επιτρέπει να λάβετε επιστροφή χρημάτων έως και 500 ευρώ για τα κλικ του χρήστη.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ενσωμάτωση Leroy Merlin: Merlin Merlin: Οδηγός πώλησης χωρίς άγχος

Ανακαλύψτε πώς το Koongo μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες ανάπτυξής σας στην αγορά της Leroy Merlin. Με το Koongo, διαχειρίζεστε αβίαστα τις λίστες και τις παραγγελίες των προϊόντων σας, ενώ παράλληλα αυξάνετε τα έσοδα και την απόδοση της μάρκας σας. Μάθετε γιατί το Koogno είναι η ιδανική γέφυρα που συνδέει τα δεδομένα των προϊόντων σας με τη Leroy Merlin.

Η αγορά Leroy Merlin, ένα παγκόσμιο κατάστημα λιανικής πώλησης ειδών σπιτιού, διακόσμησης και κηπουρικής, προσφέρει μια φανταστική πλατφόρμα για επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρουσιάσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους σε μια ευρεία και ποικίλη πελατειακή βάση. Εάν διαθέτετε καινοτόμα προϊόντα βελτίωσης σπιτιού, κατασκευής, διακόσμησης ή κηπουρικής, αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας μέσω της Leroy Merlin.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Πώς να πουλάτε σε αγορές μόδας

Ο κλάδος της μόδας είναι μια δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά που προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επιχειρηματίες και τους λάτρεις της μόδας να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Μια δημοφιλής οδός για την πώληση ειδών μόδας είναι οι διαδικτυακές αγορές. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση σε μια παγκόσμια πελατειακή βάση, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να προσεγγίσετε πιθανούς αγοραστές και να προσφέρετε τα ρούχα των σχεδιαστών σας.

Πολλοί από τους πελάτες της Koongo φτάνουν σε διάφορες διαδικτυακές αγορές μόδας όπου μπορούν να πουλήσουν τα είδη μόδας τους, όπως είδη ένδυσης ή αξεσουάρ. Η μόδα είναι μια από τις πιο ερευνημένες βιομηχανίες στο διαδίκτυο και οι καταναλωτές είναι πάντα έτοιμοι να αγοράσουν.

Το Koongo απλοποιεί και αυτοματοποιεί την καταχώριση και διαχείριση προϊόντων στην ηλεκτρονική αγορά μόδας. Μέσα στο Koongo, μπορείτε να βελτιώσετε χωρίς κόπο τις πληροφορίες των προϊόντων σας ή να επιλέξετε συγκεκριμένα προϊόντα για τις καμπάνιες σας. Μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης API, τα δεδομένα σας παραμένουν σταθερά επίκαιρα σε αυτές τις πλατφόρμες. Το Koongo σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε την παρουσία σας στις διαδικτυακές πωλήσεις.

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ενσωμάτωση Martplaats Pro: Διαφήμιση NoStress

Η ενσωμάτωση του Marktplaats από την Koongo απλοποιεί και αυτοματοποιεί την καταχώριση και τη διαχείριση των διαφημίσεων προϊόντων στο Marktplaats Pro. Μέσα από το Koongo, μπορείτε να βελτιώσετε χωρίς κόπο τις πληροφορίες των προϊόντων σας ή να επιλέξετε συγκεκριμένα προϊόντα για την καμπάνια Marktplaats. Μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης API, τα δεδομένα σας παραμένουν σταθερά επίκαιρα σε αυτή την πλατφόρμα. Το Koongo σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε την παρουσία σας στις διαδικτυακές πωλήσεις στην ολλανδική αγορά.

Το Marktplaats παρέχει μια αποκλειστική προσφορά προώθησης στους πωλητές του Koongo μέσω ενός κωδικού προώθησης. Αυτός ο κωδικός δίνει το δικαίωμα σε όλους τους νέους πελάτες της Koongo’s Marktplaats να λάβουν 100 ευρώ δωρεάν διαφημιστική πίστωση. Αυτό είναι το διπλάσιο από ό,τι όταν οι πελάτες εγγράφονται χωρίς αυτόν τον κωδικό προσφοράς! Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό Marktplaats στην ιστοσελίδα Marktplaats χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο κωδικό προσφοράς: PROMOKOONGO

(περισσότερα…) Συνεχίστε να διαβάζετε →


Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες