Menu

Blog

Χρειάζεστε ένα ισχυρό εργαλείο ανάλυσης δεδομένων; Try MonkeyData!

Γεια σας έμποροι,

Εδώ στην Koongo, ψάχνουμε πάντα για μια ευκαιρία να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Πρόσφατα, ήρθαμε σε επαφή με μια εταιρεία που ονομάζεται MonkeyData, η οποία ειδικεύεται στην ανάλυση δεδομένων για μικρούς και μεσαίους εμπόρους ηλεκτρονικού εμπορίου. Θεωρήσαμε ότι θα άξιζε τον κόπο να δώσετε βασικές πληροφορίες για την MonkeyData και τα προϊόντα της.

Υπάρχει ένα πράγμα που κάθε ιδιοκτήτης ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να έχει κατά νου: εκτός από την επιμέλεια και λίγη τύχη, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό συστατικό πίσω από κάθε επιτυχία. Εντοπισμός όλων των γεγονότων, ή αλλιώς ανάλυση δεδομένων.

Σήμερα, μπορείτε να βρείτε πολλά χρήσιμα εργαλεία για να σας βοηθήσουν με τις αναλύσεις και να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολα. Είναι σχεδόν απαραίτητο να χρησιμοποιείτε το Google Analytics (και όχι μόνο) για την παρακολούθηση και την αναφορά της επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Αλλά το ηλεκτρονικό σας κατάστημα δεν είναι η μόνη χρήσιμη πηγή σημαντικών δεδομένων. Κατά τη διαχείριση διαφημιστικών εκστρατειών, θα συναντήσετε π.χ. είτε το Google AdWords είτε το Facebook Ads. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιείτε κάποιο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να στέλνετε τα ενημερωτικά δελτία και τις ειδικές προσφορές σας, Mailchimp, GetResponse ή Soundest για να αναφέρουμε μόνο μερικά, ή να προωθείτε τα εμπορεύματά σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. Facebook, Twitter). Πώς όμως να παρακολουθείτε όλες αυτές τις απίστευτα πολύτιμες πηγές δεδομένων;

Ήρεμα. Δοκιμάστε το MonkeyData και πάρτε όλα τα δεδομένα σας σε ένα μέρος, σε ξεκάθαρους προκαθορισμένους πίνακες οργάνων! Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναλύσετε τα δεδομένα σας και να ενισχύσετε την επιχείρησή σας. Η σύνδεση είναι απίστευτα γρήγορη και απλή, με λίγα μόνο κλικ, plug & analyze. Χωρίς να κουνήσετε ούτε έναν μυ, έχετε όλα τα δεδομένα σας φρέσκα και ενημερωμένα 24 ώρες το 24ωρο.

Γιατί θα το λατρέψετε:

1) Ανεκτίμητα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά νομίσματα για κάθε ένα από τα καταστήματά σας, να ορίσετε ελεύθερα τις ζώνες ώρας. Εμβαθύνετε με πολλές λεπτομερείς μετρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου για να παρακολουθείτε όλους τους KPIs σας και να γνωρίζετε πόσο κοντά είστε στην επίτευξη των στόχων σας. Το MonkeyData θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα σας στο έπακρο.

2) Μπορείτε να συνδυάσετε μετρήσεις και να συγκρίνετε χρονικές περιόδους, γεγονός που θα σας επιτρέψει να δείτε πώς αναπτύσσεται η επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τάσεις και να εντοπίσετε τις επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές των πελατών σας. Για να προχωρήσετε.

3) Σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, η MonkeyData είναι σε θέση να υπολογίσει πώς θα εξελιχθούν οι πωλήσεις σας. Έτσι μπορείτε να προβλέψετε τα μελλοντικά αποτελέσματα. Και προετοιμαστείτε.

4) Μπορείτε να μοιραστείτε τα αποτελέσματα με τους συναδέλφους σας, όποιο μέρος των δεδομένων σας θέλετε να μοιραστείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να ενημερώνετε όλα τα μέλη της ομάδας σας.

5) Η MonkeyData θα σας ενημερώνει πάντα μέσω έξυπνων ειδοποιήσεων εάν εμφανιστεί οποιαδήποτε απροσδόκητη αλλαγή στους αριθμούς σας. Θα λαμβάνετε αυτοματοποιημένες αναφορές στο γραμματοκιβώτιό σας όσο συχνά τις χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γρήγορα αναφορές χειροκίνητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Απλά για να ενημερώνεστε.

6) Η εφαρμογή MonkeyData για κινητά είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ελέγχετε τα δεδομένα σας και να αντιδράτε άμεσα όταν χρειάζεται. Αποκτήστε τον έλεγχο ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Χρησιμοποιήστε τα δεδομένα σας στο έπακρο, μείνετε ενημερωμένοι και κρατήστε τους συμπαίκτες σας ενήμερους. Προετοιμαστείτε για να προηγηθείτε των ανταγωνιστών σας. Ελέγξτε την επιχείρησή σας και επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό: το προϊόν σας, τους πελάτες σας, την επιτυχία σας.

Για τους πελάτες της Koongo έχουμε ειδική έκπτωση 10% στη συνδρομή MonkeyData. Για να εφαρμόσετε μια έκπτωση παρακαλούμε:

1) Εγγραφείτε μέσω του ακόλουθου συνδέσμου.

2) Επικοινωνήστε μαζί μας στο Koongo support – support@koongo.com. Σας παρέχουμε το κουπόνι έκπτωσης.

3) Χρησιμοποιήστε το κουπόνι στη διαδικασία ενεργοποίησης της συνδρομής.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες