Menu

Blog

2dehands.be/2memain.be ενσωμάτωση API

Η Koongo θα ήθελε να ανακοινώσει την κυκλοφορία της ενσωμάτωσης API για το κανάλι 2dehands.be/2memain.be Admarkt. Η ενσωμάτωση 2dehands.be/2memain.be Admarkt είναι διαθέσιμη για όλες τις πλατφόρμες Koongo ως υπηρεσία.

Δωρεάν εγκατάσταση καναλιού 2dehands.be/2memain.be

Για τους 5 πρώτους πελάτες που ενδιαφέρονται για το κανάλι 2dehands.be/2memain.be, η Koongo προσφέρει τη δωρεάν υπηρεσία εγκατάστασης καναλιών!

Σχετικά με το 2dehands.be/2memain.be

Η 2dehands.be ιδρύθηκε το 1999 ως ένας από τους πρώτους ιστότοπους αναζήτησης στο Βέλγιο. Εν τω μεταξύ, το 2dehands.be με 42 κατηγορίες είναι πολύ δημοφιλές: ο αριθμός των επισκεπτών εξακολουθεί να αυξάνεται καθημερινά. Τόσο ιδιώτες όσο και μικρές και μεγάλες εταιρείες επισκέπτονται το 2dehands.be, υπάρχουν περίπου 700.000 επισκέπτες την ημέρα.

Μαζί, οι χρήστες αγοράζουν και πωλούν νέα και μεταχειρισμένα αντικείμενα και υπηρεσίες. Κάθε μέρα τοποθετούνται κατά μέσο όρο 60.000 νέες διαφημίσεις. Από ρούχα και συλλεκτικά αντικείμενα μέχρι αυτοκίνητα και οικιακά είδη. Η 2dehands.be αποτελεί μέρος της eBay από τον Ιούλιο του 2013, με έδρα το Άμστερνταμ.

Πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης του API 2dehands.be/2memain.be

  • Αυτόματη επιλογή βελτιστοποίησης CPC – προβάλλετε τις διαφημίσεις των προϊόντων σας στις κορυφαίες θέσεις του 2dehands.be/2memain.be για να έχετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
  • 2dehands.be/2memain.be API συγχρονισμός δεδομένων προϊόντων – τα δεδομένα προϊόντων εξάγονται στο κανάλι 2dehands.be/2memain.be αμέσως μετά από οποιαδήποτε αλλαγή δεδομένων προϊόντος.
  • Φιλτράρετε και εξάγετε επιλεγμένα προϊόντα με βάση ένα χαρακτηριστικό ή ένα φίλτρο κατηγορίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες ελέγξτε Τεκμηρίωση Koongo .

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης 2dehands.be/2memain.be

  • Μεγαλύτερη προβολή Χρησιμοποιώντας το 2dehands.be/2memain.be, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται στην πρώτη θέση του ιστότοπου 2dehands.be/2memain.be. Σε σύγκριση με τις καταναλωτικές διαφημίσεις, θα έχετε μεγαλύτερη προβολή σε αυτό το κανάλι.
  • Δωρεάν σύνδεσμος προς την ιστοσελίδα σας Αφού δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας στην πλατφόρμα 2dehands.be/2memain.be, θα μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν έναν σύνδεσμο προς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να ενισχύσετε τις άμεσες πωλήσεις.
  • Η σελίδα του προμηθευτή σας στο 2dehands.be/2memain.be Ως διαφημιζόμενος στο 2dehands.be/2memain.be μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σελίδα προμηθευτή με τα στοιχεία της εταιρείας σας. Όλες οι αναρτημένες διαφημίσεις σας στο 2dehands.be/2memain.be είναι ορατές στους πιθανούς πελάτες σας στην προσαρμοσμένη σελίδα πωλητή.
  • Πρόσβαση στις διαφημίσεις σας 24/7 Στο περιβάλλον διαχείρισης 2dehands.be/2memain.be υπάρχει πρόσβαση στις διαφημίσεις 24/7. Μπορείτε να προσθέσετε, να τροποποιήσετε ή να αφαιρέσετε οποιαδήποτε από τις προσφορές σας ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το 2dehands.be/2memain.be feed manual ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Koongo support.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες