Menu

Blog

Αγορά Cdiscount – ενσωμάτωση API

Η Koongo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός API συγχρονισμού προϊόντων για την αγορά Cdiscount. Η αγορά Cdiscount είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Koongo.

Εγγραφείτε τώρα στο λογαριασμό σας στο Cdiscount και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν στην αγορά του Cdiscount το 2021! Η ρύθμιση του καναλιού Koongo Cdiscount είναι εύκολη.

Η Cdiscount ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2011. Αυτή η αγορά επιτρέπει σε τρίτους εμπόρους να πωλούν τα προϊόντα τους στο Cdiscount.com, έναν ηγέτη στο ηλεκτρονικό εμπόριο στη Γαλλία. Οι πωλητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια βάση με περισσότερους από 9 εκατομμύρια ενεργούς πελάτες και να επωφεληθούν από την επισκεψιμότητα 19 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα.

Η Cdiscount αντιπροσωπεύει περισσότερες από 42 εκατομμύρια ηλεκτρονικές προσφορές και σήμερα αντιπροσωπεύει πάνω από το 36% του συνολικού ακαθάριστου όγκου εμπορευμάτων της Cdiscount. Είναι, επομένως, η αναπόφευκτη αγορά για την κατάκτηση της γαλλικής αγοράς.

Αυτή η γαλλική πλατφόρμα διαθέτει μια ομάδα πολύγλωσσων εμπειρογνωμόνων ηλεκτρονικού εμπορίου για την υποστήριξη όλων των επαγγελματιών πωλητών.

Cdiscount Οφέλη

Για να υποστηρίξει την ανάπτυξη της δραστηριότητάς τους, η Cdiscount ανέπτυξε ειδικές υπηρεσίες για να συνοδεύει τους πωλητές:

  • Cdiscount Fulfilment, η οποία παρέχει στους πωλητές την τεχνογνωσία της Cdiscount σε θέματα logistics (παραλαβή, αποθήκευση, συσκευασία, αποστολή),
  • Cdiscount Ads, που επιτρέπει στους πωλητές να ενισχύσουν την προβολή τους στον ιστότοπο Cdiscount,
  • Συνδέσεις μέσω API και με τους σημαντικότερους συσσωρευτές ροής στην αγορά.

Η Cdiscount εγκαινίασε επίσης δύο νέες υπηρεσίες φέτος:

  • Η Cdiscount Transport μπορεί να στείλει όχι μόνο τις παραγγελίες σας από την Cdiscount αλλά και τις παραγγελίες που έχετε από άλλους ιστότοπους, είτε αυτές προέρχονται από τη Γαλλία είτε από την Ευρώπη, χρησιμοποιώντας τις τιμές που έχουμε διαπραγματευτεί με τους συνεργαζόμενους μεταφορείς μας.
  • Και υπηρεσίες μάρκετινγκ Cdiscount που σας επιτρέπουν επίσης να βελτιστοποιήσετε καμπάνιες μάρκετινγκ για την ιστοσελίδα ΣΑΣ!

Τον Απρίλιο του 2017, γεννήθηκε η αγορά Cdiscount Pro Marketplace, επιτρέποντας σε όλους τους πωλητές να επωφεληθούν από μια νέα ευκαιρία: την πώληση σε επαγγελματίες πελάτες.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την Cdiscount.

Και τέλος, χάρη στη συνεργασία με την Koongo, οι νέοι πελάτες της Cdiscount μπορούν να αποκτήσουν 3 μήνες δωρεάν το 2021 στη γαλλική αγορά.
Έτσι, αν θέλετε να εγγραφείτε και να αποκτήσετε 3 μήνες Cdiscount δωρεάν, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα εγγραφής Cdiscount όσο μπορείτε.

Ενσωμάτωση Cdiscount

Η αγορά Cdiscount είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Koongo.

Εάν ενδιαφέρεστε για την εγκατάσταση του καναλιού Cdiscount, απλά ελέγξτε τον οδηγό βήμα προς βήμα για το Cdiscount ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Cdiscount.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες