Menu

Blog

Αξιολογήσεις προϊόντων Google για το Magento

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ένα ακόμη εκπληκτικό χαρακτηριστικό για τους χρήστες του Koongo – την τροφοδοσία Google Product Ratings. Επιτρέπει την εύκολη εξαγωγή των κριτικών προϊόντων από το κατάστημα Magento στο Google Shopping.

Τα πλεονεκτήματα της τροφοδοσίας Google Product Ratings:

  • Εύκολη μεταφόρτωση των κριτικών των προϊόντων στο Google Merchant Center σε μία τροφοδοσία
  • Επιτρέπει τη δημιουργία αρχείων επισκόπησης προϊόντων ανάλογα με τον ιστότοπο, το κατάστημα και την προβολή του καταστήματος.
  • Η τροφοδοσία είναι απολύτως συμβατή με τις απαιτήσεις της Google – η σωστή μορφή του αρχείου κριτικών προϊόντων. Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορούν εύκολα να αντιστοιχιστούν με τις απαιτούμενες πληροφορίες της Google.
  • Επιτρέπει την αυτόματη υποβολή των ενημερωμένων κριτικών προϊόντων Google από το κατάστημα Magento στο Κέντρο Εμπόρων Google. Οι προγραμματισμένες εργασίες μπορούν να χρησιμοποιούνται για την περιοδική δημιουργία της τροφοδοσίας κριτικών προϊόντων

Διαθέσιμο για το Koongo Coonector for Magento 1, έκδοση 6.7.0.0. Κατά παραγγελία στο Koongo Store – Google Αξιολογήσεις προϊόντων.

Σχετικά με τις κριτικές προϊόντων Google

Οι Αξιολογήσεις προϊόντων εμφανίζουν βαθμολογίες αστέρων τόσο στις διαφημίσεις αγορών όσο και στην ιδιοκτησία Google Shopping. Αυτές οι αξιολογήσεις βοηθούν τους αγοραστές στις αποφάσεις αγοράς τους, οδηγώντας περισσότερους εξειδικευμένους αγοραστές στις σελίδες των προϊόντων σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Σχετικά με τις αξιολογήσεις προϊόντων.

Προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στις Αξιολογήσεις προϊόντων Google

Για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Αξιολογήσεις προϊόντων , πρέπει να έχετε τουλάχιστον 50 κριτικές για όλα τα προϊόντα σας. Ένα προϊόν πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 κριτικές για να εμφανίζονται οι αξιολογήσεις αστέρων στις διαφημίσεις αγορών, αν και τα προϊόντα με λιγότερες από 3 κριτικές είναι επιλέξιμα για να εμφανίζονται οι αξιολογήσεις αστέρων στην ιδιοκτησία αγορών.

Κάθε κριτική που παρέχεται από τους εμπόρους υπόκειται σε επικύρωση από την ομάδα της Google. Πρέπει να τηρούν διάφορες προϋποθέσεις, διαφορετικά θα διαγραφούν από την τροφοδοσία.

Μια τροφοδοσία κριτικών προϊόντων Google πρέπει:

  • να περιλαμβάνει όλες τις αξιολογήσεις του εμπόρου και να ενημερώνεται τουλάχιστον σε μηνιαία βάση
  • να τηρείτε τις πολιτικές περιεχομένου
  • να είναι υψηλής ποιότητας
  • να συλλέγονται και να ανήκουν στους εμπόρους

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε ελέγξτε τις πολιτικές του προγράμματος.

Σημαντικό:
Δεδομένου ότι η διαδικασία αποδοχής εξαρτάται από το περιεχόμενο των αξιολογήσεων προϊόντων των εμπόρων, η Koongo δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η τροφοδοσία Google Product Ratings θα γίνει αποδεκτή από την ομάδα της Google.

Μπορείτε να αγοράσετε την τροφοδοσία Google Product Ratings στο κατάστημα Koongo.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εγχειρίδιο τροφοδοσίας Google Product Ratings.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες