Menu

Blog

Ανακαλύψτε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify

Το Shopify είναι μια καναδική κορυφαία παγκόσμια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που υποστηρίζει επιχειρήσεις λιανικής πώλησης κάθε μεγέθους για να ξεκινήσουν, να αναπτυχθούν, να προωθήσουν και να διαχειριστούν τη διαδικτυακή τους δραστηριότητα. Το Shopify έχει γίνει ένα από τα πιο ζητούμενα και επιτυχημένα στην αγορά παγκοσμίως, ειδικά από τότε που η πανδημία έπληξε σκληρά τις επιχειρήσεις λιανικής πώλησης. Τα έσοδά της για το 2020 είχαν αύξηση 86% σε σχέση με το 2019.
Το Shopify έχει ήδη φιλοξενήσει πάνω από 1.000.000 επιχειρήσεις σε 175 χώρες και έχει βοηθήσει πολλούς επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να ξεκινήσουν τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα με την εύκολη και γρήγορη εγκατάστασή του.

Αρχικά το Shopify δεν ήταν μια εταιρεία που παρείχε υπηρεσίες για τη σύνδεση των καταστημάτων στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα ήταν το ίδιο ένα κατάστημα που είχε προβλήματα με την εξεύρεση ικανοποιητικών ψηφιακών λύσεων προκειμένου να λειτουργεί με επιτυχία στο διαδίκτυο. Οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν να κατασκευάσουν οι ίδιοι το λογισμικό προκειμένου να διευθετήσουν τις διαδικτυακές τους ανάγκες. Δημιούργησαν αυτό που έγινε μια εταιρεία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία εκτιμάται πολύ για την απλότητα και την αξιοπιστία της. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα προσιτά εργαλεία τους δεν είναι μόνο νεοσύστατες επιχειρήσεις αλλά και καθιερωμένες μάρκες όπως το Gym Shark ή η Fashion Nova. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορούν να προσφέρουν μια προηγμένη λύση για κάθε τύπο ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify;

  • Πρώτον, το Shopify είναι μια λύση που είναι κατάλληλη για κάθε μέγεθος επιχείρησης.
  • Επιπλέον, είναι ένας πολύ προσιτός πάροχος.
  • Προσφέρει επίσης μια οπτικά ελκυστική λύση για τους πελάτες.
  • Επιπλέον, δεν υπάρχουν τεχνικά ζητήματα, καθώς το Shopify παρέχει λογισμικό και φιλοξενία.
  • Το Shopify προσφέρει βοήθεια πελατών 24/7.
  • Είναι ασφαλές και αξιόπιστο για τις συναλλαγές με κάρτες των πελατών σας.
  • Είναι βελτιστοποιημένο για κινητά, καθώς η χρήση αυτής της συσκευής αυξάνεται συνεχώς.
  • Το κατάστημα εφαρμογών του Shopify διαθέτει πολλές εφαρμογές, ακόμη και αυτή της Koongo, για να σας βοηθήσει.
  • Επίσης, είναι πολύ παραμετροποιήσιμο με μια τεράστια επιλογή θεμάτων και έναν επεξεργάσιμο κώδικα.

Πράγματα που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής

  • Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου, πρέπει να σκεφτείτε έναν τομέα.
  • Εάν έχετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο μετάβασης στο Shopify.
  • Επιλέξτε τα κανάλια πωλήσεων για το κατάστημά σας.
  • Σκεφτείτε το σχέδιο τιμολόγησης για το ηλεκτρονικό σας εμπόριο.
  • Αν θέλετε να πουλήσετε αυτοπροσώπως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Shopify POS.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πουλάτε στο Shopify

  • Το Shopify προσφέρει εκπτώσεις στα ετήσια πακέτα, ώστε να έχετε την ευκαιρία να βρείτε την πιο βολική λύση για την επιχείρησή σας.
  • Η καναδική πλατφόρμα διαθέτει καταπληκτικές ενσωματώσεις εφαρμογών με υπηρεσίες Saas και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα, να αποφύγετε λάθη και να αποκτήσετε καλύτερες πληροφορίες για τα δεδομένα.
  • Επιλέξτε το θέμα σας με σύνεση, το Shopify έχει πάνω από 1200 για να διαλέξετε και μερικά από αυτά είναι ακόμη και δωρεάν.
  • Αποκτήστε εξαιρετικές φωτογραφίες για τα προϊόντα σας, ώστε το κατάστημά σας στο Shopify να δείχνει εντυπωσιακό και επαγγελματικό.
  • Κάντε όλες τις δοκιμές και ζητήστε βοήθεια από την υποστήριξή τους.

Τι μπορώ να πουλήσω στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify;

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, εύκολο στη χρήση και γρήγορο στην εκμάθηση, αλλά θα συναντήσετε τυχόν περιορισμούς; Υπάρχουν ορισμένα είδη που δεν επιτρέπεται να πωλούνται στο Shopify.

Το αλκοόλ, ο καπνός και τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν επιτρέπονται στο Shopify. Ακόμη απαγορεύονται τα πυροτεχνήματα, τα πυροβόλα όπλα και τα όπλα. Απαγορεύονται επίσης οι διαλύτες και τα φαρμακευτικά προϊόντα, όπως και ορισμένα είδη προστασίας (μάσκες, απολυμαντικά) που είχαν πολύ μεγάλη ζήτηση στην αρχή της κρίσης του Covid.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του Shopify για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα σας είναι μεταξύ των αποδεκτών ειδών από τον καναδικό γίγαντα. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε, έχετε πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε το Shopify ως την επιτυχημένη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Πώς μπορώ να πουλήσω στο Shopify;

Είναι πολύ εύκολο να πουλήσετε στο Shopify.
Μόλις ο λογαριασμός είναι έτοιμος, επιλέγετε το προϊόν ή τα προϊόντα σας, τις παραλλαγές του, προσθέτετε μια περιγραφή, μερικές εικόνες, ορίζετε την τιμή και τέλος αρχίζετε να πουλάτε.
Το Shopify προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων και εργαλείων προκειμένου να βοηθήσει τους πελάτες του να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Η ανάγνωση των κατευθυντήριων γραμμών του Shopify είναι πολύ σημαντική για να γνωρίζετε πώς να κάνετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ ή να οργανώσετε μια ειδική εποχιακή πώληση. Επίσης, είναι χρήσιμο για να μετρήσετε την επιτυχία του καταστήματός σας ή για να βρείτε τις εφαρμογές που μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις σας και να απλοποιήσουν τη ζωή σας. Μπορείτε να βρείτε διάφορες μεθόδους πληρωμής, όπως μια λύση κρυπτονομισμάτων που μπορεί να κάνει το κατάστημά σας να φαίνεται αρκετά καινοτόμο στις μέρες μας.

Γιατί η πώληση στο Shopify με την Koongo είναι επωφελής;

Το Koongo είναι ένα εργαλείο διαχείρισης τροφοδοσίας προϊόντων που αυτοματοποιεί τον συγχρονισμό των δεδομένων των προϊόντων και των αποθεμάτων σας για διαδικτυακές αγορές και ιστότοπους σύγκρισης τιμών όπως το Amazon, το eBay, το Wish, το Facebook Ads, το Bol, το OnBuy, το Google Shopping και άλλα.

Ενιαίο σημείο ενσωμάτωσης

Το Koongo καθιστά το κατάστημά σας Shopify μια ενιαία πηγή δεδομένων για τις δραστηριότητες μάρκετινγκ. Και σας δίνει πλήρη έλεγχο σχετικά με τα προϊόντα που πουλάτε σε μια συγκεκριμένη αγορά.

Σας βοηθά επίσης να μετατρέψετε την επιχείρησή σας σε ένα σεβαστό παγκόσμιο εμπορικό σήμα και αυξάνει τα έσοδα του καταστήματός σας, τις πωλήσεις, τη μετατροπή και την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος.

Το Koongo μετατρέπει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα από ένα αυτόνομο διαδικτυακό κατάστημα σε ένα σεβαστό παγκόσμιο εμπορικό σήμα. Σας επιτρέπει να πουλάτε τα προϊόντα σας σε περισσότερα μέρη με λιγότερη προσπάθεια. Και αυξάνει τα έσοδα του καταστήματός σας, τις πωλήσεις και τη μετατροπή.
Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo. ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών διαθέσιμη.

Αυτόματος συγχρονισμός παραγγελιών

Το εργαλείο διαχείρισης τροφοδοσίας προϊόντων Koongo εισάγει τις παραγγελίες σας από την αγορά στο κατάστημά σας και συγχρονίζει ακόμη και το απόθεμά σας αυτόματα. Μπορείτε να επεξεργάζεστε αυτές τις παραγγελίες όπως ακριβώς και τις παραγγελίες σας στο Shopify.

Η αυτόματη διαχείριση παραγγελιών μειώνει τον φόρτο εργασίας σας και σας εξοικονομεί χρόνο.

Ο συγχρονισμός παραγγελιών είναι διαθέσιμος για:

  • Amazon – και οι δύο παραγγελίες FBM/FBA – όλες οι τοποθεσίες
  • Bol.com – και οι δύο παραγγελίες FBB/FBR
  • eBay – όλες οι τοποθεσίες
  • Miinto
  • Beslist
  • idealo
  • Επιθυμία – και οι δύο παραγγελίες FBM/FBW

Εφαρμογές Koongo στο Shopify

Οι 3 εφαρμογές που μπορεί να προσφέρει η Koongo στο κατάστημα εφαρμογών Shopify.

Koongo: Πώληση στην εφαρμογή Marketplaces

Koongo: είναι μια γενική εφαρμογή. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε το κατάστημά σας στο Shopify με οποιοδήποτε από τα υποστηριζόμενα κανάλια πώλησης του Koongo.
Η τιμολόγηση της εφαρμογής είναι δυναμική. Εξαρτάται από το πόσες μοναδικές SKUs και συνδέσεις παραγγελιών χρησιμοποιείτε.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ελέγξετε το Koongo: Marketplaces .

Bol.com: αυτοματοποιήστε την εφαρμογή πωλήσεων

Bol.com: η εφαρμογή αυτοματοποίησης των πωλήσεών σας συνδέει το Shopify σας με την αγορά Bol.com. Η τιμή της εφαρμογής είναι σταθερή στα $34,95/μήνα, περιλαμβάνεται ο συγχρονισμός των παραγγελιών Bol. Το όριο των μοναδικών SKUs έχει οριστεί σε 5000 αντικείμενα.

Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε σε Koongo: για να χρησιμοποιήσετε περισσότερες SKUs.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε το Bol.com: automate your sales app.

Εφαρμογή Marktplaats.nl & 2dehands.be

Η εφαρμογή Marktplaats.nl & 2dehands.be συνδέει το Shopify σας με τις αγορές Marktplaats.nl, 2dehands.be και 2memain.be. Η τιμή της εφαρμογής είναι σταθερή στα $9,95/μήνα. Το όριο των μοναδικών SKUs έχει οριστεί στα 500 αντικείμενα.

Μπορείτε πάντα να αναβαθμίσετε σε Koongo: για να χρησιμοποιήσετε περισσότερες SKUs.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε την εφαρμογή Marktplaats.nl & 2dehands.be.

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ελέγξετε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Shopify ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωσή σας στο Shopify.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες