Menu

Blog

Blue Winston – Το Google AdWords γίνεται εύκολα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον νέο μας συνεργάτη στη βιομηχανία Blue Winston. Η Blue Winston ρυθμίζει τις καμπάνιες σας Google AdWords και τις διαχειρίζεται για όλα τα προϊόντα στο κατάστημά σας Magento. Το Koongo υποστηρίζει το Blue Winston out of the box, δείτε παρακάτω.

Σχετικά με την Blue Winston

Είμαστε η Blue Winston και μας αρέσει να κάνουμε τις καμπάνιες AdWords σας πιο αποτελεσματικές. Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε μόνο εμείς. Αυτό το κάνει ο Blue Winston, η επαγγελματική τεχνητή νοημοσύνη για το Google AdWords.

Συνδεθείτε μία φορά

Συνδεθείτε μόνο μία φορά και μπορείτε να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε τις καμπάνιες σας για πάντα. Η λίστα προϊόντων σας ενημερώνεται κάθε φορά που γίνεται μια αλλαγή στον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαφημίζετε ποτέ προϊόντα που έχουν εξαντληθεί και κάθε νέο προϊόν θα προστίθεται αυτόματα μεταξύ άλλων. Δεν ξοδεύονται περιττά χρήματα για το AdWords.

Μοναδικές διαφημίσεις για κάθε προϊόν

Δημιουργούμε μοναδικές διαφημίσεις για κάθε προϊόν από τον ιστότοπό σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε προϊόν θα έχει τη δική του διαφήμιση με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, την τιμή ή τη διαθεσιμότητά του. Επίσης, η διαφήμιση θα οδηγήσει τον πελάτη σας απευθείας στον ιστότοπο με το προϊόν. Χωρίς περιττά κλικ για τον πελάτη σας.

Τεχνητή νοημοσύνη

Η Blue Winston εργάζεται για την απόδοση της καμπάνιας σας 24/7. Ορίζει το κόστος ανά κλικ για κάθε προϊόν ξεχωριστά και ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τα προϊόντα σας ανάλογα με την απόδοσή τους. Αναλύει συνεχώς τα δεδομένα αυτά και τα βελτιώνει για να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις.

Η Koongo υποστηρίζει την Blue Winston!

  • Εάν είστε χρήστης του Koongo, μεταβείτε στο κατάστημά μας και παραγγείλετε το Blue Winston Plugin για το Koongo Connector. Το πρόσθετο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ!
  • Αν δεν είστε χρήστης του Koogo, μεταβείτε στο κατάστημά μας και παραγγείλτε το Koongo Connector for Magento για να συνδέσετε το Magento σας με το Blue Winston.

Χρησιμοποιήστε τον ακόλουθο ΚΩΔΙΚΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ για να λάβετε 20% έκπτωση για το Koongo Connector:

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες