Menu

Blog

Brands Democracy – Μελέτη περίπτωσης

ΚΑΛΏΣ ΉΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΤΗΣ ΜΆΡΚΑΣ!

Η Brands Democracy είναι μια εταιρεία από την Ισπανία. Αποστολή της είναι να κάνει τα προϊόντα υψηλής αξίας από κορυφαίες μάρκες μόδας πιο προσιτά. Επικεντρώνονται στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας ηλεκτρονικών αγορών, μαζί με άριστη υπηρεσία αποστολής.

Η ομάδα της Brands Democracy διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε τομείς όπως το λιανικό εμπόριο, τα logistics, ο γραφιστικός σχεδιασμός και η αγορά χονδρικής, τα οποία θέλουν να μεταφράσουν σε μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήστη.

Στόχος

Η Brands Democracy άρχισε να συνεργάζεται με την Koongo τον Αύγουστο του 2021. Είχαν διάφορους στόχους να επιτύχουν.

Οι στόχοι τους ήταν:

  • Αύξηση των πωλήσεων
  • Πουλήστε εύκολα σε νέα κανάλια πωλήσεων
  • Να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους διεθνώς

Κάθε ενσωμάτωση έχει την πολυπλοκότητά της, αλλά το Koongo λειτούργησε τέλεια“.

Επιλογές

Μάρκες Η δημοκρατία έπρεπε να δημιουργήσει γρήγορα το λογαριασμό της στο Koongo, τουλάχιστον, με ένα ενεργό κανάλι πώλησης. Δεν θα μπορούσαν να χάσουν την εκδήλωση ” Επιστροφή στο σχολείο “. Αυτή η εκστρατεία ήταν πολύ σημαντική για την επιχείρησή τους.

Προκειμένου να επεκτείνει την παρουσία της στο εξωτερικό, η Brands Democracy αποφάσισε να αρχίσει να πωλεί τα προϊόντα της στην αγορά Miinto. Αυτή ήταν μια καλή επιλογή που τους επέτρεπε άμεση πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές.

Η αγορά Miinto επιτρέπει την πώληση προϊόντων σε διεθνές επίπεδο και την εύκολη προσέγγιση νέων αγορών, όπως η Ολλανδία, η Δανία ή η Σουηδία . Η Miinto άνοιξε πρόσφατα στην αγορά της Κίνας. Αυτό δίνει την ευκαιρία στον έμπορο να επεκταθεί σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Η Brands Democracy απαιτούσε την υπηρεσία συγχρονισμού παραγγελιών Koongo για την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας παραγγελιών Miinto. Γιατί χρειαστήκατε την υπηρεσία συγχρονισμού παραγγελιών; Λοιπόν, είναι ένα φανταστικό χαρακτηριστικό! Μειώνει το φόρτο εργασίας και εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο. Έχετε πάντα ενημερωμένα τα επίπεδα αποθέματος, μειώνοντας τον κίνδυνο να λάβετε παραγγελίες που περιλαμβάνουν είδη εκτός αποθέματος.

Πώς θα ορίζαμε την υπηρεσία συγχρονισμού παραγγελιών της Koongo; Πρόκειται για μια πρόσθετη υπηρεσία που επιτρέπει στο Koongo να εισάγει τις παραγγελίες σας στην αγορά στο backend του καταστήματός σας, μεταφέροντας τα δεδομένα των παραγγελιών και συγχρονίζοντας αυτόματα τα επίπεδα των αποθεμάτων μου. Έτσι, μπορείτε να διαχειρίζεστε αυτές τις παραγγελίες όπως τις κανονικές παραγγελίες. Οι παραγγελίες του Miinto μπορούν επίσης να σταλούν στο σύστημα πληροφοριών ή εφοδιαστικής αλυσίδας σας.

Το Miinto είναι ένα από τα υποστηριζόμενα κανάλια της Koongo με έτοιμες συνδέσεις παραγγελίας. Η Koongo και η Miinto συνεργάζονται πολύ στενά. Υπάρχει άμεση επικοινωνία σε περίπτωση προβλήματος που μειώνει στο ελάχιστο το χρόνο επίλυσης. Οι υπάλληλοι της Miinto εκπαιδεύονται στη χρήση του συστήματος Koongo. Οι έμποροι έχουν διπλή γραμμή υποστήριξης σε περίπτωση αναφορών αλλαγών/βλαβών.

Ακόμη και αν δεν έχετε πλήρη στοιχεία του προϊόντος ή σας λείπουν κάποιες μεταφράσεις/φωτογραφίες, το προϊόν σας μπορεί να συγχωνευτεί με τα υπάρχοντα στο Miinto – και να εμπλουτιστεί χωρίς περαιτέρω ενέργειες από την πλευρά σας.

Ενσωμάτωση Miinto

Ως πρώτο βήμα, η Brands Democracy άνοιξε επιχειρηματικούς λογαριασμούς τόσο στο Koongo όσο και στο Miinto. Καθώς το κατάστημά τους είναι χτισμένο στο Shopify, έπρεπε απλώς να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Koongo Sell on Marketplaces μέσω του Shopify App Market.

Η εφαρμογή Koongo συνδέει το Shopify με το Koongo μέσω API. Αυτό σημαίνει μια αμφίδρομη σύνδεση με όλα τα δεδομένα του Shopify για τα προϊόντα, ακόμη και τα μεταδεδομένα, που εισάγονται στη βάση δεδομένων της Koongo με ενημερώσεις που πραγματοποιούνται κάθε 30 λεπτά.

Το επόμενο βήμα ήταν η επιλογή ενός καναλιού πώλησης. Η Brands Democracy είχε ήδη επιλέξει την αγορά Miinto. Απλά πρόσθεσαν μια τροφοδοσία προϊόντος Miinto από το ταμπλό του Koongo.

Η τροφοδοσία προϊόντων Miinto είναι εύκολη στη χρήση, καθώς η αντιστοίχιση των χαρακτηριστικών είναι ήδη προκαθορισμένη. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα υποχρεωτικά χαρακτηριστικά του Miinto, όπως το χρώμα, η μάρκα ή το μέγεθος, θα είναι ήδη συνδεδεμένα με τα χαρακτηριστικά στο κατάστημά σας που περιλαμβάνουν αυτές τις τιμές.

Στη συνέχεια, έπρεπε να αντιστοιχίσουν τις κατηγορίες των καταστημάτων τους με τις επίσημες κατηγορίες της Miinto. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πολυ-επιλογή κατηγορίας που ο συνεργάτης ολοκλήρωσε σε λιγότερο από 2 λεπτά. Συνιστάται να παίρνετε τα αντικείμενά σας καλά τμηματοποιημένα στο Miinto, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.

Οι μάρκες Η δημοκρατία χρησιμοποίησε επίσης τα φίλτρα προϊόντων στο τέλος του Koongo για να επιλέξει τα ακριβή προϊόντα που θα ήθελε να δημοσιεύσει στο Miinto. Είναι επίσης δυνατό να χειριστείτε τις τιμές όπως η τιμή ή το απόθεμα για να εξατομικεύσετε την εμπειρία για διαφορετικά κανάλια. Μετά από αυτό, η τροφοδοσία ήταν έτοιμη να σταλεί στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Miinto και να λάβει την επικύρωσή της.

Μόλις η Miinto έδωσε το πράσινο φως για την τροφοδοσία, ο πελάτης ήξερε ότι μπορούσε να ξεκινήσει τη λειτουργία και να αρχίσει να πουλάει στο Miinto.

Η Brands Democracy ενεργοποίησε το Live Stock API για τον άμεσο συγχρονισμό των δεδομένων των προϊόντων της στο Miinto. Όλα τα δεδομένα των προϊόντων συγχρονίζονται σε διαστήματα συχνότητας 30 λεπτών με το Miinto για να διασφαλίσετε ότι τα επίπεδα αποθεμάτων του Miinto ταιριάζουν πάντα με αυτά που αναφέρονται στο κατάστημά σας.

Συγχρονισμός παραγγελίας Miinto

Το τελευταίο βήμα ήταν να προσθέσουμε τις συνδέσεις παραγγελιών για να επωφεληθούμε από τον συγχρονισμό παραγγελιών της Koongo. υπηρεσία και να εισάγουν οποιαδήποτε παραγγελία Miinto στο κατάστημά τους στο Shopify. Η Brands Democracy κυνηγούσε την πλήρη αυτοματοποίηση. Έτσι, ρυθμίζουν τις συνδέσεις των εντολών τους ώστε να δέχονται αυτόματα τις εντολές Miinto με βάση τα κατώτατα όρια αποθεμάτων και τιμών. Ταυτόχρονα, οι μεταφερόμενες παραγγελίες Miinto είχαν συγχρονισμό των λεπτομερειών αποστολής και προς τις δύο κατευθύνσεις με τη δυνατότητα ορισμού ενός προεπιλεγμένου μεταφορέα ανά αγορά Miinto.

Τέλος, η Brands Democracy ανέφερε ένα πρόβλημα με τη λειτουργία στατιστικών στοιχείων του Shopify, που επεξεργάζεται λανθασμένα τις παραγγελίες που τοποθετούνται σε μη προεπιλεγμένα νομίσματα του καταστήματος. Τους προτείναμε να ενεργοποιήσουν την ενσωματωμένη λειτουργία μετατροπής νομίσματος παραγγελίας του Koongo, ώστε να μπορούν να μεταφέρουν όλες τις παραγγελίες Miinto στο προεπιλεγμένο νόμισμα του καταστήματος Shopify.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη λειτουργία του Koongo, η Brands Democracy μπόρεσε να διαχειριστεί τις παραγγελίες Miinto στο κατάστημα Shopify, αποφεύγοντας τυχόν προβλήματα εξάντλησης αποθεμάτων και εξοικονομώντας πολύ χρόνο.

Αποτέλεσμα

Η Brands Democracy είναι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα που επιτεύχθηκε μέσα σε μόλις δύο μήνες.

Η Miinto αύξησε αμέσως τις πωλήσεις πελατών κατά 7 %.

Η δραστηριότητα της Miinto σε όρους παραγγελιών ήταν το 7% του συνόλου. Αναμένουμε ότι θα αντιπροσωπεύει το 25% των συνολικών μας δραστηριοτήτων.

Όλα τα δεδομένα αποθεμάτων των τοποθεσιών Miinto συγχρονίζονται με τα καταστήματα των εμπόρων σε τακτική βάση. Έτσι, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πωληθούν προϊόντα χωρίς απόθεμα σε οποιαδήποτε από τις ενεργές τοποθεσίες. Επίσης, ο έμπορος μπορεί να διαχειρίζεται απευθείας τις παραγγελίες Miinto από το backend του Shopify.

Η ίδια προσέγγιση χρησιμοποιήθηκε σε ορισμένες νέες χώρες, όπως οι Κάτω Χώρες, η Δανία ή η Σουηδία, βελτιώνοντας τις επιδόσεις των καταστημάτων.


Η Brands Democracy έχει πλέον αποκτήσει μεγαλύτερη δημοτικότητα διεθνώς και αυτό σίγουρα θα ωφελήσει τις μελλοντικές της επιδόσεις.

Το Koongo μας επέτρεψε να προσθέσουμε νέα κανάλια πωλήσεων και νέες αγορές.
Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να εργαστούμε σε χώρες που δεν είχαμε προηγουμένως και οι οποίες λειτούργησαν πολύ καλά, όπως οι Κάτω Χώρες, η Δανία και η Σουηδία.
Και πάνω απ’ όλα βελτιώσαμε το μέσο εισιτήριο, στο Miinto είναι 70% υψηλότερο από ό,τι είχαμε.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Koongo δωρεάν. Προσφέρουμε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών με πλήρη υποστήριξη. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις λειτουργίες του Koongo και να δείτε πώς το Koongo μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ελέγξετε τις ιστοσελίδες της Koongo ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τη διαδικασία ενσωμάτωσης.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες