Menu

Blog

Διαφημιστείτε στο Google AdWords

Το Google Adwords, μια διαδικτυακή διαφημιστική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Google, έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διαφημιστείτε απευθείας στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Με ένα εργαλείο Google Adwords, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες διαφημίσεις Google. Αυτές οι διαφημίσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε εκατομμύρια πελάτες και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και να σας επιτρέψουν να αναπτύξετε σταδιακά την επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με το εργαλείο Google Adwords

  • Οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται σε άτομα που αναζητούν το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε.
  • Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας από το εργαλείο AdWords Με το σύστημα διαφήμισης Pay Per Click χρεώνεστε μόνο όταν ένας πελάτης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Το εργαλείο Adwords σας επιτρέπει να ορίσετε έναν προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει ότι ποτέ δεν θα χρεωθείτε περισσότερο από αυτό που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.
  • Μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί στις διαφημίσεις σας και να βασιστείτε σε αυτό. Το Google Adwords σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε πώς αποδίδουν οι διαφημίσεις σας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικά, καθώς καθορίζουν ακριβώς τα περιθώρια βελτίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εγχειρίδιο τροφοδοσίας Google AdWords ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Koongo support.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες