Menu

Blog

Διαφημιστείτε στο Marktplaats Admarkt

Η Marktplaats είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή αγορά προϊόντων και υπηρεσιών στις Κάτω Χώρες. Προσφέρει διαφημίσεις με προσφορά για επαγγελματίες διαφημιζόμενους μέσω της πλατφόρμας Marktplaats Pro. Υπάρχουν περίπου 8,2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε μήνα.

Το Marktplaats Pro είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να πουλήσετε προϊόντα υψηλής στόχευσης, να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της μάρκας και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Η τροφοδοσία Marktplaats Pro καθιστά τη διαφήμιση Marktplaats εύκολη και παρέχει την εισαγωγή προϊόντων Pro όσο το δυνατόν πιο φιλική. Με την τροφοδοσία Koongo Marktplaats, μπορείτε να τοποθετείτε διαφημίσεις στο Marktplaats αυτόματα καθημερινά.

Οι διαφημίσεις σας στο Marktplaats

Αφού εισαχθούν τα προϊόντα στο Marktplaats, τακτοποιούνται αυτόματα σε μια προβολή λίστας. Οι διαφημίσεις που εισάγονται μέσω της τροφοδοσίας Koongo Marktplaats είναι “Topadvertenties”. Βρίσκονται σε διάφορα σημεία του Marktplaats.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης Marktplaats Pro

  • Με μεγαλύτερη προβολή στο Marktplaats Using Pro, η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται στην κορυφή της σελίδας Marktplaats. Σε σύγκριση με τις καταναλωτικές διαφημίσεις, θα έχετε μεγαλύτερη προβολή στο Marktplaats.
  • Δωρεάν σύνδεσμος στην ιστοσελίδα σας: Μετά τη δημιουργία της αγγελίας σας στην πλατφόρμα Marktplaats Pro, μπορείτε να προσθέσετε δωρεάν έναν σύνδεσμο προς το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας και να ενισχύσετε τις άμεσες πωλήσεις.
  • Η σελίδα του πωλητή σας στο Marktplaats Pro Ως διαφημιζόμενος Pro, μπορείτε να δημιουργήσετε τη σελίδα του πωλητή σας με τα στοιχεία της εταιρείας σας. Όλες οι αναρτημένες διαφημίσεις σας στο Marktplaats είναι ορατές στους πιθανούς πελάτες σας στην προσαρμοσμένη σελίδα πωλητή.
  • Πρόσβαση στις διαφημίσεις σας 24/7 – Υπάρχει πρόσβαση στις διαφημίσεις 24/7 στο περιβάλλον διαχείρισης Marktplaats Pro. Μπορείτε να προσθέσετε, να τροποποιήσετε ή να αφαιρέσετε οποιαδήποτε από τις προσφορές σας ανά πάσα στιγμή. Ο πίνακας περιβάλλοντος δείχνει την επισκεψιμότητα από το Marktplaats Pro στον ιστότοπό σας και είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα από τις διαφημίσεις σας. Μπορείτε εύκολα να βελτιστοποιήσετε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό των διαφημίσεών σας ανάλογα με τις επιδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το εγχειρίδιο τροφοδοσίας Marktplaats Pro ή επικοινωνήστε μαζί μας στην υποστήριξη της Koongo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες