Menu

Blog

Διαφημιστείτε στο Marktplaats Pro: €100 δωρεάν πίστωση

Στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό τοπίο, η πρόσβαση σε αξιόπιστες διαδικτυακές αγορές είναι απαραίτητη για τις εταιρείες που επιδιώκουν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Το Marktplaats Pro είναι ένα προϊόν online διαφήμισης για εταιρείες που θέλουν να διαφημιστούν στο Marktplaats. Είναι μια ιδανική λύση για επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνδεθούν με ένα τεράστιο δίκτυο δυνητικών αγοραστών στις Κάτω Χώρες. Με τα χαρακτηριστικά και τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες του, το Marktplaats Pro προσφέρει έναν αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο διαφήμισης, εμπορίας και ανάπτυξης της επιχείρησής σας.

Το Marktplaats προσφέρει στους εμπόρους του Koongo έναν μοναδικό κωδικό προσφοράς. Αυτός ο κωδικός δίνει το δικαίωμα σε όλους τους νέους πελάτες της Koongo’s Marktplaats να λάβουν 100 ευρώ δωρεάν διαφημιστική πίστωση. Αυτό είναι το διπλάσιο από ό,τι όταν οι πελάτες εγγράφονται χωρίς αυτόν τον κωδικό προσφοράς! Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό πελάτη στον ιστότοπο Marktplaats χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό: PROMOKOONGO

Τι είναι το Marktplaats Pro;

Το Marktplaats Pro είναι ένα αποκλειστικό προϊόν της δημοφιλούς ολλανδικής διαδικτυακής αγοράς Marktplaats. Έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματίες επαγγελματίες πωλητές που θέλουν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στο Marktplaats. Είναι ένας κόμβος για τις εταιρείες που παρουσιάζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους και συμμετέχουν στο εμπόριο σε μεγαλύτερη κλίμακα. Με το Marktplaats Pro, βρίσκεστε στις πιο δημοφιλείς θέσεις του Marktplaats. Καθορίζετε επίσης τι πληρώνετε ανά κλικ στη διαφήμισή σας.

Τι σημαίνει για εσάς το Marktplaats Pro;

  • Άμεση πρόσβαση σε 8.000.000 μοναδικούς επισκέπτες με αγοραστικό προσανατολισμό ανά μήνα.
  • Σχεδόν το 40% αυτών των επισκεπτών αναζητούν νέα προϊόντα.
  • Μια διαφήμιση Pro βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας αποτελεσμάτων, πάνω από τις κανονικές διαφημίσεις.
  • Έχετε πάντα τον έλεγχο του κόστους σας και πληρώνετε μόνο όταν η διαφήμισή σας κάνει κλικ.
  • Δημιουργήστε επιπλέον επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας μέσω ενός προσβάσιμου συνδέσμου ιστότοπου.
  • Με την αυτοματοποιημένη διαφήμιση, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να συνδέσετε το πλήρες φάσμα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το Pro.

Με το Marktplaats Pro, μπορείτε να διαφημιστείτε σε πολλές κατηγορίες προϊόντων.

Οφέλη του Marktplaats Pro

  • Στοχευμένο κοινό: Με τη διαφήμιση στο Marktplaats Pro, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό αγοραστών που αναζητούν ενεργά προϊόντα ή υπηρεσίες σχετικές με τις ανάγκες τους. Αυτή η εστιασμένη εμβέλεια αυξάνει την πιθανότητα δημιουργίας ποιοτικών leads και εξασφάλισης κερδοφόρων συναλλαγών.
  • Αυξημένη ορατότητα: Με το Marktplaats Pro, η επιχείρησή σας αποκτά ορατότητα σε μια ειδική περιοχή. Σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Καθώς οι δυνητικοί αγοραστές αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες, οι καταχωρίσεις σας εμφανίζονται σε περίοπτη θέση, μεγιστοποιώντας τις πιθανότητές σας να προσελκύσετε ενδιαφερόμενους.
  • Ενισχυμένη επωνυμία: Marktplaats Pro παρέχει μια πλατφόρμα για την προβολή της επιχείρησής σας και την ενίσχυση της εικόνας της μάρκας σας. Μπορείτε να μεταφέρετε αποτελεσματικά τη μοναδική σας πρόταση αξίας και να δημιουργήσετε αξιοπιστία μεταξύ των δυνητικών πελατών μέσω λεπτομερών εταιρικών προφίλ, συναρπαστικών περιγραφών και εντυπωσιακών οπτικών μέσων.
  • Αποτελεσματικά εμπορικά εργαλεία: Το Marktplaats Pro προσφέρει μια σειρά εργαλείων και χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό των συναλλαγών. Αυτές περιλαμβάνουν δυνατότητες μαζικής καταχώρισης, εξατομικευμένη διαχείριση πελατών, επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο και ασφαλείς επιλογές πληρωμής. Τέτοιες λειτουργίες συμβάλλουν στην απλούστευση της διαδικασίας πωλήσεων, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους.
  • Αναλύσεις και πληροφορίες: Marktplaats Pro παρέχει πολύτιμες αναλύσεις και πληροφορίες που σας βοηθούν να μετρήσετε την απόδοση των καταχωρίσεών σας και να αξιολογήσετε τις στρατηγικές διαφήμισής σας. Αυτές οι πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα σας επιτρέπουν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις, να βελτιώνετε την προσέγγισή σας και να βελτιστοποιείτε την απόδοση των επενδύσεών σας.

Θέλετε να συμμετάσχετε;

Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο Marktplaats Pro με το κατάστημά σας, δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό πελάτη στον ιστότοπο Marktplaats χρησιμοποιώντας αυτόν τον κωδικό: PROMOKOONGO

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Koongo Marktplaats Pro ή να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών της Koongo. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του Marktplaats Pro.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες