Menu

Blog

Δοκιμαστική υπηρεσία Koongo

Η δοκιμαστική υπηρεσία Koongo είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν τα χαρακτηριστικά αυτοματισμού μας, επειδή δεν πληρώνετε τίποτα για τον πρώτο μήνα. Ναι! Και δεν χρειάζεται να δώσετε καμία πιστωτική κάρτα κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου. Απλά απολαύστε το πόσο χρήσιμο μπορεί να σας φανεί το Koongo.

Μπορείτε να εκτιμήσετε πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείτε το κατάστημά σας χρησιμοποιώντας το Koongo και πόσο χρόνο μπορείτε να εξοικονομήσετε. Επομένως, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στο τι μπορείτε να κάνετε κατά τη διάρκεια της δωρεάν δοκιμής;

Κανάλια

Κάθε έμπορος έχει μια προτίμηση όσον αφορά τα καλύτερα κανάλια που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα κατάστημα για την πώληση συγκεκριμένων προϊόντων. Η Koongo διαθέτει πάνω από 500 κανάλια στη διάθεσή σας. Εάν χρησιμοποιήσετε τη δοκιμαστική υπηρεσία του Koongo θα μάθετε δωρεάν πώς να χρησιμοποιείτε το Koongo μαζί τους. Επιπλέον, όσο περισσότερα κανάλια χρησιμοποιείτε και τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε να πουλήσετε.

Ανάλογα με το κανάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τύπο τροφοδοσίας CSV, TXT ή XML. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντιστοιχίσετε τα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματός σας και να προσθέσετε τα κατάλληλα φίλτρα. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τους πελάτες σας παντού σε πολλά κανάλια όπως eBay, Amazon, Facebook, Google Shopping, Miinto, Bol, Wish, idealo αλλά όχι μόνο. Έχουμε επίσης Cdiscount, Fruugo, Kelkoo, Rakuten, Spartoo και πολλά άλλα. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια προσαρμοσμένη διάταξη τροφοδοσίας για να έχετε μια τροφοδοσία που να ικανοποιεί την πιο ειδική σας ρύθμιση.
Μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε μαζί τους δωρεάν κατά τη διάρκεια του πρώτου μήνα, ενώ δοκιμάζετε το Koongo. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε περισσότερη επισκεψιμότητα και θα φέρετε νέους πελάτες στο κατάστημά σας.

Προηγμένες λειτουργίες που μπορείτε να δοκιμάσετε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής υπηρεσίας Koongo

Ενώ χρησιμοποιείτε τη δοκιμαστική μας υπηρεσία, θα δοκιμάσετε πολλές προηγμένες λειτουργίες που παίζουν βασικό ρόλο σε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Εάν χρησιμοποιείτε το Koongo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας για προχωρημένους σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρτογράφηση κατηγορίας: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετασχηματίσετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο μετασχηματισμού του Koongo. Το εργαλείο μετατροπής νομισμάτων και συναλλαγματικών ισοτιμιών θα σας βοηθήσει να πουλήσετε οπουδήποτε. Τα εκτεταμένα εργαλεία υπό όρους και η χρήση κανονικών εκφράσεων θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας των δεδομένων σας.
  • Σύνδεση API: Διατηρεί όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας ενημερωμένες, τις τιμές των προϊόντων προσαρμοσμένες. Διαχειρίζεται επίσης τις παραγγελίες αυτόματα και χωρίς κόπο από το κατάστημά σας ή τις πλατφόρμες Koongo.

Πλατφόρμες

Συνεργαζόμαστε επίσης με τις κύριες πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το κατάστημά σας. Έτσι θα είναι εύκολο να συνδεθείτε. Magento, Shopify, Prestashop, BigCommerce, Woocommerce και πολλά άλλα.

Μπορείτε να ελέγξετε όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στο koongo.com/platforms/

Αυτόματος συγχρονισμός παραγγελιών κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής υπηρεσίας Koongo

Ο αυτόματος συγχρονισμός παραγγελιών αποτελεί βασικό μέρος της αυτοματοποίησής μας.
Αν δοκιμάσετε τη δοκιμαστική υπηρεσία Koongo, θα έχετε τη μεγάλη ευκαιρία να δοκιμάσετε δωρεάν τις συνδέσεις παραγγελιών. Το Koongo μπορεί να εισάγει τις παραγγελίες σας από την αγορά στο κατάστημά σας και στη συνέχεια θα συγχρονίσει αυτόματα την απογραφή σας. Ως εκ τούτου, μπορείτε να επεξεργάζεστε τις παραγγελίες ακριβώς όπως τις κανονικές σας. Ο αυτόματος συγχρονισμός των παραγγελιών μας είναι διαθέσιμος για πολλές γνωστές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Bigcommerce, CCV Shop, Lightspeed, Magento, Shopify και Woocommerce.


Το Koongo υποστηρίζει την αυτόματη διαχείριση παραγγελιών για τις ηλεκτρονικές αγορές Amazon, Bol, Bestlist, eBay, idealo, Wish και Miinto. Και σύντομα και για το Spartoo.

Γιατί, λοιπόν, δεν ξεκινάτε τη δοκιμαστική υπηρεσία Koongo για να δείτε πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε την απόδοση του καταστήματός σας;


Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με το onboarding σας.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες