Menu

Blog

Ενισχύστε τις καλοκαιρινές σας πωλήσεις με το Twenga

Η καλοκαιρινή σεζόν είναι έτοιμη να ξεκινήσει, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία και ετοιμαστείτε για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις με την Twenga! Στις αρχές Ιουλίου ξεκινά η περίοδος των θερινών εκπτώσεων στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιταλία. Εδώ σας παρουσιάζουμε τέσσερις απλές συμβουλές για να διασφαλίσετε ότι οι καλοκαιρινές σας πωλήσεις κατά την περίοδο Twenga θα κυλήσουν ομαλά.

1. Βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα και οι τιμές στις τροφοδοσίες Twenga είναι ενημερωμένες.

  • Στην πραγματικότητα, απλά ελέγξτε τον κατάλογο των προϊόντων σας, καθώς με το Koongo οι τροφοδοσίες προϊόντων σας είναι πάντα ενημερωμένες.

2. Μην αλλάζετε το πεδίο <ονομασία>.

  • Με τον τρόπο αυτό, η μειωμένη τιμή του προϊόντος δεν θα μπορεί να επισημανθεί. Ομοίως, το διαφημιστικό κείμενο δεν πρέπει να προστίθεται εδώ, αλλά στο πεδίο <description>.

3. Προσθήκη νέων προϊόντων στις τροφοδοσίες

  • Χρειάζεται να αναπροσαρμόζονται τα νέα προϊόντα για τις πωλήσεις; Ξεκινήστε να τα προσθέτετε από σήμερα, φροντίζοντας να βεβαιωθείτε ότι <item_display> = 0 αν πρέπει να είναι κρυμμένα προς το παρόν. Μόλις όλα τα προϊόντα σας είναι έτοιμα, αλλάξτε την τιμή σε <item_display> = 1.

4. Εμφανίζει μόνο τη μειωμένη τιμή

  • Εμφανίζει μόνο τη νέα τιμή στο πεδίο <τιμή>. Το σύστημα Twenga θα ανιχνεύσει τη μείωση της τιμής και θα εμφανίσει τα προϊόντα σας ως προς πώληση.

Μια στιγμή, δεν πουλάτε ακόμα στο Twenga; Μάθετε περισσότερα για το Twenga.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες