Menu

Blog

Επεκτείνετε το κοινό σας με τις διαφημίσεις Bing Ads

Γνωρίζετε το Google AdWords; Επεκτείνετε το κοινό σας με τις διαφημίσεις Bing Ads!

Οι διαφημίσεις Bing σας επιτρέπουν να προσεγγίσετε εκατομμύρια χρήστες που δεν μπορεί να προσεγγίσει η Google. Οι Διαφημίσεις Διευρυμένου Κειμένου λειτουργούν απρόσκοπτα σε κινητές συσκευές, tablet και επιτραπέζιες συσκευές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πιο συναρπαστικές κλήσεις για δράση για τους καταναλωτές και να οδηγήσετε υψηλότερες μετατροπές στην επιχείρησή σας.

Οι διαφημίσεις Bing είναι διαθέσιμες για τις ακόλουθες χώρες: Ολλανδία, Γερμανία, Δανία, Γαλλία και άλλες.

Πλεονεκτήματα της διαφήμισης με το Bing Ads

  • Οι διαφημίσεις σας εμφανίζονται σε άτομα που αναζητούν το είδος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που προσφέρετε. Δεδομένου ότι το Facebook χρησιμοποιεί το Bing ως την προτιμώμενη μηχανή αναζήτησης, οι διαφημίσεις σας στο Bing θα εμφανίζονται σε όλους τους ανθρώπους που κάνουν αναζήτηση στο Facebook.
  • Μην ξεκινήσετε από το μηδέν, εισαγάγετε τις καμπάνιες σας από το AdWords Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε τις καμπάνιες σας από το AdWords, να τις αναπαράγετε για το Bing Ads και να προσεγγίσετε τους χρήστες που δεν μπορεί να προσεγγίσει η Google.
  • Ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας από το Bing Ads Με το σύστημα διαφήμισης Pay Per Click, χρεώνεστε μόνο όταν ένας πελάτης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Το Bing Ads σας επιτρέπει να ορίσετε έναν προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρεωθείτε ποτέ περισσότερο από αυτό που είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε.
  • Μπορείτε να δείτε τι λειτουργεί στις διαφημίσεις σας και να βασιστείτε σε αυτό. Το Bing Ads σας δίνει τη δυνατότητα να βλέπετε πώς αποδίδουν οι διαφημίσεις σας. Τα δεδομένα αυτά μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικά, καθώς καθορίζουν ακριβώς τα περιθώρια βελτίωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το εγχειρίδιο τροφοδοσίας Bing Ads ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Koongo support.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες