Menu

Blog

Η Daisycon έγινε συνεργάτης της Koongo!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα το νέο μας Industry Partner – το ολλανδικό δίκτυο θυγατρικών Daisycon. Η Daisycon συνιστά τώρα το Koongo ως εργαλείο για την ενσωμάτωση των καταστημάτων Magento με το δίκτυο θυγατρικών της.

Σχετικά με την Daisycon

Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, η Daisycon ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του διαδικτυακού μάρκετινγκ βάσει επιδόσεων στις Κάτω Χώρες. Στα χρόνια που ακολούθησαν, γνωρίσαμε εκρηκτική ανάπτυξη. Σήμερα, έχουμε πάνω από 70.000 μέσα ενημέρωσης στο δίκτυό μας, τα οποία παραπέμπουν πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες στους διαφημιζόμενους μας κάθε μήνα.

Η Daisycon ειδικεύεται στο μάρκετινγκ θυγατρικών και στη δημιουργία lead στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλα μέρη της Ευρώπης. Η Daisycon βασίζεται σε ένα βραβευμένο, καινοτόμο σύστημα μέτρησης που έχει αναπτυχθεί εσωτερικά.

Στις Κάτω Χώρες, η Daisycon έχει λάβει τον τίτλο “προτιμώμενο δίκτυο” από τους εκδότες για τα τελευταία τέσσερα συνεχόμενα χρόνια. Η πλειονότητα των εκδοτών προτιμά το δίκτυό μας λόγω των γρήγορων επιλογών πληρωμής, του ευρέος φάσματος διαφημιζόμενων και των καινοτόμων εργαλείων μας, όπως το SmartView, η ενσωμάτωση στο Facebook, η ακριβής αντιστοίχιση για κινητά και άλλα.

Είστε περίεργοι για το τι μπορεί να κάνει η Daisycon για να βελτιστοποιήσει τις δραστηριότητές σας στο διαδικτυακό μάρκετινγκ; Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους διαχειριστές λογαριασμών μας (sales@daisycon.com)- θα θέλαμε να συζητήσουμε τις ευκαιρίες σας!

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες