Menu

Blog

Η ιστοσελίδα της Koongo έχει ξεκινήσει!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της διαδικτυακής παρουσίασης του
Koongo – Η καθολική εξαγωγή προϊόντων για τον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου
. Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μόνο μια ελαφριά διαδικτυακή παρουσίαση με βασικά. Ωστόσο, πιστεύουμε πλήρη, περιγραφή της ιδέας Koongo και των κινήτρων μας για τη δημιουργία μιας τέτοιας υπηρεσίας. Λεπτομερέστερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην Τεκμηρίωση:

Τώρα έχουμε ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο με μεγάλο οδικό χάρτη και χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης. Πιστεύουμε ότι η πλατφόρμα μας επιτρέπει στους λιανοπωλητές να επεκταθούν διεθνώς απρόσκοπτα και γρήγορα από ποτέ. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας χρονιάς που ελπίζουμε ότι θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για εμάς. Καλώς ήρθατε!

Εν συντομία, τι είναι το Koongo;

Η Koongo σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για την παροχή πληροφοριών προϊόντων σε διάφορους ιστότοπους αναζήτησης προϊόντων και μηχανές σύγκρισης τιμών από όλο τον κόσμο. Από ένα μόνο σημείο, μπορείτε να προσεγγίσετε απρόσκοπτα εκατοντάδες ιστότοπους αναζήτησης και σύγκρισης τιμών και εκατομμύρια νέους δυνητικούς πελάτες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου σας με το Koongo. Επιπλέον, για να ανακουφίσουμε τις δυσκολίες ενσωμάτωσης, εμείς και οι συνεργάτες μας έχουμε αναπτύξει συνδέσμους για τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως Magento, osCommerce ή ZenCart.

Επί του παρόντος, υποστηρίζονται περισσότεροι από 300 ιστότοποι αναζήτησης και σύγκρισης τιμών από περισσότερες από 50 χώρες και ο κατάλογος των νέων ιστότοπων και μηχανών αυξάνεται κάθε εβδομάδα.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες