Menu

Blog

Η Koongo στο Meet Magento CZ

Γνωρίστε το Magento CZ

Η εκδήλωση Meet Magento CZ πραγματοποιήθηκε στα τέλη Απριλίου στην Πράγα. Το Meet Magento είναι ένα παγκόσμιο διεθνές συνέδριο ηλεκτρονικού εμπορίου που ενώνει τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία. Η εκδήλωση ήταν πλήρως αφιερωμένη στα θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου και ανάπτυξης του Magento 2.Η Koongo ήταν εκεί για να συναντήσει την τσεχική κοινότητα του Magento.

Την εκδήλωση προλόγισε παραδοσιακά ο Ben Marks, Magento Evangelist, ο οποίος μοιράζεται τα τελευταία νέα σχετικά με την πλατφόρμα Magento 2. Υπήρχαν πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα σχετικά με την ανάπτυξη του Magento 2 και τις τάσεις του μάρκετινγκ. Η Koongo έλαβε επίσης μέρος. Ήμασταν στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μερικές συμβουλές σχετικά με το feed marketing για το Magento 2 και τη βελτιστοποίηση του feed. Συνολικά, ήταν μια σπουδαία εκδήλωση όπου συναντήσαμε μερικούς από τους συνεργάτες μας στο Magento, όπως η Artio, η MageXo και η Summit.

Το παραδοσιακό afterparty ακολούθησε την εκδήλωση Meet Magento, η δικτύωση συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ. Η Koongo ανυπομονεί να σας συναντήσει στο Meet Magento Poland τον Σεπτέμβριο.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες