Menu

Blog

Η MagentoSucces γίνεται συνεργάτης της Koongo!

MagentoSucces: διασφαλίζει ότι τα διαδικτυακά καταστήματα αξιοποιούν στο έπακρο κάθε ευκαιρία!

Το MagentoSucces είναι ένας ιστότοπος για νέους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων. Αυτή η πλατφόρμα φέρνει σε επαφή διάφορους ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων, εμπόρους και προγραμματιστές του Magento, ώστε να ανταλλάξουν γνώσεις και να βρουν νέες ιδέες. Αποτελεί πλούσια πηγή πληροφοριών και έμπνευσης για τους αρχάριους λιανοπωλητές. Τα άρθρα του ιστολογίου και το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο “Magento Web-shop Success” παρουσιάζουν τα πιο σημαντικά θέματα: όλες τις πτυχές του μάρκετινγκ των διαδικτυακών καταστημάτων, την αντιμετώπιση των πελατών και την επιχειρηματικότητα. Αυτό είναι διδακτικό και χρήσιμο για όλους τους νέους λιανοπωλητές στο διαδίκτυο, αλλά ο λιανοπωλητής Magento θα εκτιμήσει πραγματικά την αξία του MagentoSucces.

Παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις νεότερες ενότητες και συνδέσμους, σχετικά με την εγκατάσταση του Koongo, για παράδειγμα, και έναν ατελείωτο αριθμό συμβουλών και κόλπων για να κάνουν το κατάστημά τους πιο βολικό, ταχύτερο και καλύτερο. Μπορούν επίσης να δημοσιεύουν ερωτήσεις στο MagentoSucces, οι οποίες στη συνέχεια απαντώνται από έμπειρους μηχανικούς του Magento.

Παράλληλα με την πλατφόρμα γνώσεων, η MagentoSucces αναπτύσσει το One-Step-Magento. Αυτό το σύστημα καθιστά δυνατή τη δημιουργία ενός καταστήματος Magento με ένα κλικ του ποντικιού. Αν αποφασίσετε να το αγοράσετε, θα μπορούσατε να πραγματοποιήσετε τις πρώτες σας πωλήσεις μέσα σε 24 ώρες.

Περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο διαδικτυακό κατάστημα. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό κατάστημα Magento με πρότυπο, μεθόδους πληρωμής και σύνδεση με την PostNL, OneStepCheckout, σύνδεση με το Google Analytics, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής, λίστα συσκευασίας και πακέτο φιλοξενίας.

Η ιδέα για το One-Step-Magento προήλθε από την απαίτηση νέων εμπόρων διαδικτυακών προϊόντων για ένα σύστημα που θα υποστήριζε τη γρήγορη, επαγγελματική και ταυτόχρονα προσιτή δημιουργία ενός νέου καταστήματος Magento. Αυτό οδήγησε τον Chris Boer, έναν προγραμματιστή διαδικτυακών καταστημάτων που ειδικεύεται στο Magento, σε μια έτοιμη προς χρήση εγκατάσταση Magento σε συνδυασμό με μια πλατφόρμα γνώσης και έμπνευσης για το μάρκετινγκ διαδικτυακών καταστημάτων. Ζήτησε από τον Chris van de Graaf, επιχειρηματία του διαδικτύου και ιδιοκτήτη της 123Drogisterij, να συνεισφέρει την εμπειρία του με τα διαδικτυακά καταστήματα.

Μαζί δημιούργησαν το απόλυτο διαδικτυακό κατάστημα Magento στο οποίο έχει ενσωματωθεί κάθε τεχνικό εργαλείο. Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι βελτιστοποιημένο για τη Google και για να δελεάζει τους επισκέπτες να αγοράσουν. Ένα διαδικτυακό κατάστημα που εξασφαλίζει ότι μπορείτε να φτάσετε έναν ανταγωνιστή σας (που ξεκινάει με μια τυπική εγκατάσταση Magento) μέσα σε μια εβδομάδα.  Και πάνω απ’ όλα, έχουν αναπτύξει ένα κατάστημα που κάνει το ξεκίνημα ενός ηλεκτρονικού καταστήματος διασκεδαστικό και προσιτό στον χρήστη.

Φυσικά, όλοι οι λιανοπωλητές που χρησιμοποιούν το One-Step-Magento μπορούν να απευθύνουν όλες τις ερωτήσεις και τις εμπειρίες τους στο MagentoSucces. Ως εκ τούτου, οι ιδρυτές δημιούργησαν μια κοινότητα στην οποία οι νεοσύστατοι διαδικτυακοί λιανοπωλητές μπορούν να εξελιχθούν γρήγορα και να γίνουν έμπειροι και επιτυχημένοι επιχειρηματίες του διαδικτύου.

Μάθετε περισσότερα!

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες