Menu

Blog

Η υπηρεσία Koongo είναι τώρα διαθέσιμη και για τους χρήστες του Magento!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη διαθεσιμότητα του Υπηρεσία Koongo και για τους χρήστες του Magento! Μέχρι στιγμής, η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο για τα SEOshop, Shopify, CCVshop, CS.cart και Prestashop, αλλά όχι για τους χρήστες του Magento, καθώς για τους λιανοπωλητές που βασίζονται στο Magento προσφέρουμε μόνο την αυτόνομη επέκταση για το Magento, που ονομάζεται Koongo Connector for Magento. Ως εκ τούτου, από σήμερα προσφέρουμε δύο λύσεις για τους εμπόρους που βασίζονται στο Magento – Connector και Service.

Ας δούμε εν συντομία τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο λύσεων, ώστε να αποφασίσετε ποια λύση σας ταιριάζει καλύτερα.

Με λίγα λόγια, το Service διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το Connector , καθώς και τις ίδιες υποστηριζόμενες τροφοδοσίες και κανάλια. Ωστόσο, η Υπηρεσία έχει το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτόματης ενσωμάτωσης με επιλεγμένα κανάλια μέσω API και παρέχει παρακολούθηση της απόδοσης των τροφών/καναλιών.

Με το Connector, ρυθμίζετε όλες τις ρυθμίσεις στο backend του Magento, αλλά με την Υπηρεσία, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το περιβάλλον εργασίας του Koongo.

Ο σύνδεσμος παρέχεται με αέναη άδεια χρήσης με εφάπαξ πληρωμή, ενώ ο Connector διατίθεται με τη μορφή μηνιαίας συνδρομής. Στο Connector, η περίοδος Υποστήριξης και Ενημερώσεων περιορίζεται από το πακέτο που επιλέγετε, αλλά με την Υπηρεσία, έχετε απεριόριστη υποστήριξη.

Σύνδεσμος

Με το Connector, έχετε πρόσβαση σε όλους τους 500+ υποστηριζόμενους ιστότοπους σύγκρισης τιμών, συγκεντρωτές προϊόντων και κανάλια πώλησης σε 50+ χώρες παγκοσμίως. Ο συνδετήρας είναι μια αυτόνομη επέκταση για το Magento και απαιτεί να την εγκαταστήσετε και να τη ρυθμίσετε στο Magento σας. Ως εκ τούτου, έχουμε σχεδιάσει 3 πακέτα που συνδυάζονται με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως εγκατάσταση, εγκατάσταση τροφοδοσίας/καναλιού ή παρατεταμένη περίοδο υποστήριξης.

  • Απεριόριστος αριθμός προϊόντων
  • Απεριόριστος αριθμός frontend καταστημάτων σε μία εγκατάσταση Magento
  • Απεριόριστος αριθμός τροφοδοσιών/καναλιών εντός των συλλογών χωρών που έχουν οριστεί

Υπηρεσία

Με την Υπηρεσία, μπορείτε να επωφεληθείτε από προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως η παρακολούθηση της απόδοσης της τροφοδοσίας/των καναλιών ή η πλήρως αυτόματη ενσωμάτωση με επιλεγμένα κανάλια μέσω API, εκτός από όλα τα χαρακτηριστικά του Connector. Έχουμε σχεδιάσει 2 συνδρομητικά πακέτα που διαφέρουν ως προς τον αριθμό των feeds/καναλιών που μπορείτε να δημιουργήσετε και τον αριθμό των προϊόντων που μπορείτε να δημοσιεύσετε.

  • Παρακολούθηση των επιδόσεων των τροφών/καναλιών
  • Ενσωματώσεις API με Amazon, Bol και eBay
  • Πρόσβαση σε όλες τις 500+ υποστηριζόμενες ροές/κανάλια

Τιμολόγηση

Αν και η Koongo έχει διαφορετική τιμολογιακή πολιτική για κάθε υποστηριζόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, σημειώστε ότι όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας παρέχονται πάντα με ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗΤΙΚΗ δοκιμή 30 ΗΜΕΡΩΝ. Ανατρέξτε στους όρους άδειας χρήσης για το Connector ή στους Όρους και Προϋποθέσεις για την Υπηρεσία. Η τιμή του Connector ξεκινάει από 145 ευρώ εφάπαξ και η υπηρεσία από 19,95 ευρώ μηνιαίως. Ανατρέξτε στη σελίδα Τιμολόγηση για λεπτομέρειες.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες