Menu

Blog

Η Younify γίνεται συνεργάτης λύσεων της Koongo!

Σήμερα ανακοινώνουμε μια νέα συνεργασία με την Younify – τους απόλυτους ειδικούς του Magento! Αν έχετε ένα κατάστημα βασισμένο στο Magento στην Ολλανδία και αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του καταστήματός σας στο Magento επικοινωνήστε μαζί τους! Δύσκολα θα βρείτε ένα πρακτορείο με μεγαλύτερη αφοσίωση στο Magento στις Κάτω Χώρες.

Η Younify, εκτός από την παροχή εξατομικευμένων λύσεων βασισμένων στο Magento, έχει μια ισχυρή συνεργασία με έναν άλλο συνεργάτη της Koongo, τον οργανισμό HostingXS – τους ειδικούς στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας βελτιστοποιημένων για καταστήματα βασισμένα στο Magento.

Έτσι, ο συνδυασμός Unify + HostingXS και Koongo μπορεί να σας προσφέρει:

  • Κατάστημα βασισμένο στο Magento προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας (Unify)
  • Φιλοξενία Magento υψηλής απόδοσης (HostingXS)
  • Εργαλείο μάρκετινγκ ζωοτροφών για να αυξήσετε τα έσοδά σας έως και 25% (Koongo)

Σχετικά με το Younify

Με πάνω από 200 υλοποιήσεις webshop Magento Commerce, η Younify είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες στην ολλανδική αγορά. Η Younify ειδικεύεται στην ανάπτυξη καταστημάτων Magento με μοναδικό σχεδιασμό, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στην ενσωμάτωση του καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου με τα υπάρχοντα συστήματα των πελατών της, όπως λύσεις ERP και point-of-sale. Αυτές οι ενσωματώσεις επιτρέπουν τον αποτελεσματικό χειρισμό παραγγελιών, τον συγχρονισμό αποθεμάτων και την αποφυγή διπλής καταχώρησης δεδομένων για την εισαγωγή δεδομένων προϊόντων.

Με μια ομάδα 16 προγραμματιστών Magento, η Younify είναι αρκετά μεγάλη ώστε να παρέχει ένα σταθερό και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό Magento για τους πελάτες της, εκτιμώντας ταυτόχρονα τις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες της. Η πελατειακή βάση της Younify αποτελείται τόσο από πελάτες B2C όσο και από πελάτες B2B και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, από τη μόδα μέχρι τα ηλεκτρονικά και τα υπαίθρια προϊόντα.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες