Menu

Blog

HostingXS.nl – το απόλυτο Magento Webhosting

Σήμερα ανακοινώνουμε έναν νέο συνεργάτη από τον τομέα της φιλοξενίας ιστοσελίδων πάροχοι – HostingXS, οι Ολλανδοί ειδικοί στη φιλοξενία Magento. Καθώς η Koongo εξυπηρετεί 3000+ χρήστες που βασίζονται στο Magento στην Ολλανδία, πιστεύουμε ότι η HostingXS μπορεί να ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους όλους τους χρήστες μας.

Η HostingXS παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για το Magento με την ταχύτερη εγγύηση καταστήματος με το Mageboost. Το Mageboost είναι ένας βελτιστοποιημένος διακομιστής νέφους για τα ηλεκτρονικά καταστήματα Magento. Οι διακομιστές είναι πλήρως ρυθμισμένοι με τη χρήση τεχνικών προσωρινής αποθήκευσης και βελτιστοποίησης της βάσης δεδομένων. Σε συνδυασμό με την έξυπνη επέκταση Mageboost, το κατάστημά σας Magento θα έχει χρόνο φόρτωσης της σελίδας <50ms.

Η επέκταση Mageboost καθιστά δυνατή την προσωρινή αποθήκευση όλων των σελίδων του καταστήματός σας στη μνήμη του διακομιστή, ακόμη και πριν ο πελάτης σας επισκεφθεί το κατάστημά σας. Αυτή η τεχνική ονομάζεται προσωρινή αποθήκευση πλήρους σελίδας (FPC).

Το Mageboost που παρέχεται από τη HostingXS είναι η απόλυτη επιτάχυνση για το Magento.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες