Menu

Blog

Hundeladen.de – SEOshop + Koongo + Amazon

Εγκαταστήσαμε το Koongo App για το κατάστημά μας SEOshop και δημιουργήσαμε το κανάλι Amazon – μέσα στις επόμενες τρεις ώρες πήραμε πέντε παραγγελίες! Φοβερό! , λέει ο Michael Krueger, διευθύνων σύμβουλος του καταστήματος Floeckchenshundeladen.de.

Σε αυτή την ιστορία επιτυχίας σας παρουσιάζουμε μια συνέντευξη με τον Michael Krueger που καλύπτει τις πτυχές μάρκετινγκ του ηλεκτρονικού εμπορίου. Ο Michael εξηγεί γιατί χρησιμοποιεί το Koongo για να συνδέσει το κατάστημά του SEOshop με το κανάλι πωλήσεων Amazon.

Michael, πείτε μας για το κατάστημα Floeckchenshundeladen.DE.

Ξεκινήσαμε την online επιχείρησή μας τον Οκτώβριο του 2013 και επικεντρωνόμαστε στις επιχειρήσεις κατοικίδιων ζώων – ιδιοκτήτες σκύλων και γατών και οι χώρες-στόχοι μας είναι η Αυστρία και η Γερμανία. Έχουμε περίπου 100 πελάτες που επιστρέφουν και συνολικά περίπου 1000 πελάτες. Κάθε μήνα παραδίδουμε περίπου 200 παραγγελίες. Εκτός από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα SEOshop διαθέτουμε και φυσικό κατάστημα.

Γιατί χρησιμοποιείτε το SEOshop;

Το SEOshop μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε πολύ γρήγορα την online επιχείρησή μας. Ή μπορείτε να το πείτε με μια πρόταση: SEOshop είναι εύκολο στη χρήση σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που ο καθένας μπορεί να καταλάβει άμεσα και η υποστήριξη είναι μεγάλη. Πριν από το SEOshop δοκιμάσαμε τη γερμανική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Strato. Η παγίδα ήταν το πολύ κακό εγχειρίδιο, η πολύ κακή υποστήριξη και η δυσκολία χρήσης.

Πόσο πληρώνετε για το κατάστημα SEOshop σας;

Είμαστε εγγεγραμμένοι στο Shop System Large το οποίο μας παρέχει 5.000 προϊόντα και αυτό είναι αρκετό. Η τιμή των 89 € ανά μήνα είναι πολύ χαμηλή κατά την άποψή μου, δεδομένου ότι ένα συγκρίσιμο κατάστημα βασισμένο στο Magento θα μας κόστιζε περίπου 30.0000 €!

Τι πιστεύετε για την εφαρμογή Koongo για το SEOshop;

Σύντομη απάντηση: Σύντομη απάντηση: Η υποστήριξη είναι φοβερή! Το Koongo γνωρίζει ακριβώς πώς μπορείτε να εξάγετε δεδομένα προϊόντων από το SEOshop σας και να τα ανεβάσετε στα κανάλια πώλησης όπως το Amazon και πολλά άλλα. Μπορείτε να συνδυάσετε χαρακτηριστικά, να συμπληρώσετε χαρακτηριστικά με το δικό σας περιεχόμενο και να δημιουργήσετε παραλλαγές προϊόντων! Με το Koongo είναι πολύ εύκολο να δω τι μπορώ να εξάγω – αν θέλω, μπορώ να εξάγω όλα τα δεδομένα των προϊόντων σε οποιουσδήποτε συνδυασμούς. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που βλέπω είναι η δυνατότητα εξαγωγής παραλλαγών προϊόντων, οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για το Amazon και όλες τις άλλες τροφοδοσίες.

Έχετε δοκιμάσει άλλες εφαρμογές μάρκετινγκ ζωοτροφών;

Πριν από το Koongo δοκιμάσαμε το λογισμικό Beezup και πληρώσαμε 680 € μόνο για την εγκατάσταση (ετήσια συνδρομή). Ο Beezup λέει ότι μπορείτε να εξάγετε δεδομένα προϊόντων SEOshop στο Amazon πολύ εύκολα, οπότε πληρώσατε τα χρήματα. Στη συνέχεια προέκυψε το πρόβλημα – οι παραλλαγές προϊόντων δεν λειτουργούν και οι περιγραφές προϊόντων δεν εισάγονται καλά. Με το Beezup δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά προϊόντων από το κατάστημα SEOshop μας – με το Koongo αυτό δεν είναι απολύτως κανένα πρόβλημα! Μιλήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Beezup, αλλά κανείς δεν μπορούσε να μας βοηθήσει. Ξοδέψαμε πολλά χρήματα και δεν πήραμε τίποτα πίσω. Από αυτή την άποψη, η τιμή των 14,95 € για το Koongo App είναι απολύτως αμελητέα!

Ποια κανάλια χρησιμοποιείτε σήμερα;

Προς το παρόν χρησιμοποιούμε το Amazon και το Ebay, αλλά στο εγγύς μέλλον θα χρησιμοποιήσουμε σίγουρα περισσότερα κανάλια. Δεδομένου ότι το Koongo υποστηρίζει 500+ συγκεντρωτές προϊόντων, δίκτυα θυγατρικών και κανάλια πώλησης, αυτό είναι κάτι που θα είναι πολύ εύκολο!

Έχετε παρατηρήσει αύξηση στον αριθμό των παραγγελιών από τότε που εγκαταστήσατε και ρυθμίσατε την εφαρμογή Koongo;

ΝΑΙ! Όταν δημιουργήσαμε το κανάλι μας στο Amazon, πήραμε μέσα στις επόμενες 3 ώρες 5 παραγγελίες! Φοβερό. .

Οποιεσδήποτε άλλες προτάσεις για τη βελτίωση της πλατφόρμας Koongo;

Θα εκτιμούσα την παρακολούθηση της απόδοσης του καναλιού. Δυνατότητα παρακολούθησης των επισκεπτών που προέρχονται από συγκεκριμένη αρχή καναλιών. Πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να έχει ύψιστη προτεραιότητα. Οι επιδόσεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να δικαιολογηθεί η επένδυση στο Koongo και να δοκιμαστούν νέες τροφοδοσίες.

Λέει ο Michael Krueger από το https://www.floeckchenshundeladen.de. Ευχαριστώ πολύ Michael!

Αναφορές

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες