Menu

Blog

Koongo as a Service – Νέο στυλ πίνακα αντιστοίχισης χαρακτηριστικών

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης των προϊόντων Koongo θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την εφαρμογή του νέου στυλ πίνακα αντιστοίχισης χαρακτηριστικών για το Koongo as a Service. Τροποποιήσαμε την προηγούμενη έκδοση του στυλ του πίνακα αντιστοίχισης χαρακτηριστικών για να το κάνουμε πιο φιλικό προς το χρήστη και πιο διαισθητικό για τους χρήστες του Koongo και η επεξεργασία των χαρακτηριστικών είναι πιο ομαλή και ταχύτερη.

Οι σημαντικότερες αλλαγές είναι:

  1. Ο βασικός κατάλογος χαρακτηριστικών τροποποιήθηκε για να γίνει η ρύθμιση του πίνακα αντιστοίχισης χαρακτηριστικών όσο το δυνατόν πιο διαισθητική.
  2. Η προηγμένη ρύθμιση του χαρακτηριστικού είναι διαθέσιμη μέσω του κουμπιού “Ρυθμίσεις”. Αυτή η τροποποίηση αντικατέστησε το στυλ “απλή – προηγμένη προβολή” του πίνακα αντιστοίχισης χαρακτηριστικών
  3. Για την επιλογή Σύνθεση χαρακτηριστικών, προσθέσαμε μια σειρά από προκαθορισμένες επιλογές μακροεντολών
  4. Ο δυναμικός μετασχηματισμός τροποποιήθηκε για να γίνει η επιλογή μετασχηματισμού φιλική προς το χρήστη. Τώρα μπορείτε εύκολα να προσθέσετε/αφαιρέσετε οποιοδήποτε μέρος του κειμένου από το χαρακτηριστικό Περιγραφή προϊόντος για όλα τα προϊόντα που εισάγονται στο Koongo.

Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του Koongo ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες