Menu

Blog

Koongo Connector 6.2.0.0 Sneak Peek Preview

Η έκδοση 6.2.0.0 του Koongo Connector για το Magento είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει και σήμερα σας παρουσιάζουμε την επισκόπηση των δύο πιο σημαντικών βελτιώσεων που εισάγονται σε αυτή την έκδοση:

  • Προηγμένο φίλτρο χαρακτηριστικών
  • Προηγμένη εξαγωγή εξόδων αποστολής

Προηγμένο φίλτρο χαρακτηριστικών

Αυτό το χαρακτηριστικό ήταν το νούμερο που ζήτησαν οι πελάτες μας! Ακούσαμε και αποφασίσαμε να προσθέσουμε το προηγμένο φίλτρο χαρακτηριστικών. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέγετε προϊόντα που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, δηλαδή μπορείτε να επιλέγετε προϊόντα με βάση τις τιμές των χαρακτηριστικών τους. Δείτε το στιγμιότυπο οθόνης από τη ρύθμιση του συνδέσμου παραπάνω.

Προηγμένη εξαγωγή εξόδων αποστολής

Αυτό το χαρακτηριστικό ζητήθηκε επίσης από τεράστιο αριθμό πελατών. Βασικά, έχουμε εισαγάγει την υποστήριξη για τις μεθόδους αποστολής με βάση τον πίνακα του Magento. Πρόκειται για μια αρκετά ευέλικτη λειτουργία που σας επιτρέπει να προσαρμόζετε με ακρίβεια την τιμή αποστολής. Και φυσικά, οι τιμές του προϊόντος και της αποστολής είναι ίσως τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος στην αναζήτηση προϊόντων και στους ιστότοπους σύγκρισης τιμών!

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες