Menu

Blog

Mage One: Μείνετε στο Magento 1 λίγο περισσότερο

Θέλετε να λειτουργήσετε το κατάστημά σας Magento 1 και το Koongo Connector for Magento για λίγο περισσότερο; Αλλά δεν θέλετε να χάσετε την ασφάλεια και τη συμβατότητα με τις τρέχουσες τεχνολογίες;

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την υπηρεσία ενός νέου συνεργάτη της Koongo, Mage One .

Η Mage One παρέχει διορθώσεις για το Magento 1 από τον Ιούλιο του 2020. Περιλαμβάνει επιδιορθώσεις ασφαλείας για το κατάστημά σας Magento 1, καθώς και επιδιορθώσεις PHP, MySQL και Apache.

Η Mage One είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε για να επεκτείνει την υποστήριξη του Magento 1 μετά την ανακοίνωση της Adobe για το τέλος της ζωής του (EOL) τον Ιούνιο του 2020.

Πώς λειτουργεί το Mage One;

  1. Υπογράψτε για μια σύμβαση
    Πρώτον, υπογράφετε συμβόλαιο με τη Mage One. Το κόστος των υπηρεσιών εξαρτάται από τον κύκλο εργασιών του καταστήματος. Μπορείτε να ελέγξετε τις τιμές στην ιστοσελίδα της Mage One. Ή επικοινωνήστε απευθείας με τη Mage One στο info@mage-one.com.
  2. Λάβετε πληροφορίες για νέα patches
    Ως πελάτης της Mage One, αποκτάτε μια επέκταση Magento που ανακοινώνει νέες διορθώσεις στο διαχειριστικό τμήμα του καταστήματός σας Magento. Η Mage One σας ειδοποιεί επίσης μέσω email.
  3. Εγκαταστήστε διορθώσεις Magento
    Τα patches εγκαθίστανται από το πρακτορείο, τον προγραμματιστή ή τον ελεύθερο επαγγελματία του διαχειριστή του καταστήματός σας Magento.
  4. Εγκαταστήστε την επέκταση QPS
    Επιπλέον, το Mage One παρέχει μια επέκταση QPS. Αυτή η επέκταση ελέγχει τα αιτήματα διακομιστή για κακόβουλο περιεχόμενο. Και σταματάει την αίτηση αν βρεθεί κακόβουλο περιεχόμενο στην αίτηση (SQL Injections, XSS, CSRF, …).

Koongo Connector για το Magento 1

Επιπλέον, η Koongo συνεχίζει να παρέχει ενημερωμένες εκδόσεις του Koongo Connector για το Magento 1.

Ελέγξτε το πιο πρόσφατο Connector για το Magento 1, έκδοση 7.0.0.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες