Menu

Blog

MailParser.io – εξαγωγή δεδομένων από e-mails

Σήμερα ανοίγουμε μια νέα κατηγορία ιστολογίου Behind the Scenes, όπου θα σας παρουσιάσουμε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της καθημερινής ατζέντας του Koongo. Και ξεκινάμε με ένα πολύ καλό εργαλείο MailParser.io το οποίο εξάγει δεδομένα από τα email σας (συμπεριλαμβανομένων των συνημμένων PDF και άλλων!) και τα προωθεί σε εργαλεία όπως το Salesforce, το Google Apps, το Mailchimp, το Facebook, το Dropbox, το WordPress ή το Magento και δεκάδες άλλα εργαλεία και υπηρεσίες.

Σχετικά με το MailParser.io

Το MailParser.io είναι ένα παράλληλο έργο του Zapier, του απόλυτου εργαλείου αυτοματοποίησης που ενσωματώνει περισσότερα από 400 εργαλεία και υπηρεσίες μέσω API. Και φυσικά, και τα δύο εργαλεία λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο σε συνδυασμό. Τα κύρια χαρακτηριστικά του MailParser είναι τα εξής:

  • Μετατροπή e-mail σε δομημένα δεδομένα
  • Ο δικός σας προσαρμοσμένος αναλυτής email
  • Τραβήξτε δεδομένα από συνημμένα αρχεία
  • Μεταφέρετε τα δεδομένα σας εκεί που ανήκουν
  • Αυτοματοποιήστε πλήρως τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες

Πώς το Koongo χρησιμοποιεί το MailParser.io

Η Koongo έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με το Prestashop και κάθε εβδομάδα λαμβάνουμε τη λίστα των leads (δηλαδή των χρηστών) από το Prestashop με τη μορφή συνημμένου αρχείου CSV σε e-mail. Έτσι, χρησιμοποιούμε το MailParser.io σε συνδυασμό με το Zapier για να προωθήσουμε αυτούς τους νέους χρήστες στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στο Mailchimp και από εκεί στέλνουμε τακτικά ενημερωτικά δελτία και μηνύματα παρακολούθησης στους χρήστες του Koongo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες