Menu

Blog

Meet Magento CZ 2016 – εμπειρία Koongo

Πάνω από 200 άτομα, 18 ομιλητές και 20+ χορηγοί συναντήθηκαν στην Πράγα της Τσεχικής Δημοκρατίας στα τέλη Μαρτίου για το Meet Magento CZ. Το Meet Magento είναι μια σειρά διεθνών συνεδρίων αφιερωμένων στο Magento, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Συγκεντρώνει ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, εμπόρους, προγραμματιστές και πολλούς άλλους που ενδιαφέρονται για την πλατφόρμα Magento. Δεδομένου ότι το Connector της Koongo για το Magento 2 βρίσκεται υπό ανάπτυξη, η ομάδα της Koongo δεν έπρεπε να χάσει την εκδήλωση.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από την εταιρεία Neklo Company και προσέφερε υψηλού επιπέδου διήμερο πρόγραμμα. Η πρώτη ημέρα ήταν αφιερωμένη σε διαλέξεις, οι οποίες αφορούσαν το νεοκυκλοφορηθέν Magento 2. Ένας από τους ομιλητές της πρωινής συνεδρίας ήταν ο Ben Marks, γνωστός ευαγγελιστής του Magento, ο οποίος μας έδωσε μια εικόνα του Magento 2.

Οι απογευματινές διαλέξεις χωρίστηκαν σε δύο στάδια. Το Στάδιο Α απευθυνόταν σε προγραμματιστές, οι διαλέξεις αφορούσαν τις ενότητες ανάπτυξης ειδικά για το Magento 2, την πολυκαναλική υποστήριξη πελατών, το Magento 2 SEO, κ.λπ. Στο Stage B το περιεχόμενο επικεντρώθηκε περισσότερο στο επιχειρηματικό κοινό – B2B Industry, Magento on Azure, Email Marketing trends in 2016.

Η πραγματική δικτύωση των επιχειρήσεων ξεκίνησε αργότερα μετά τις διαλέξεις στο after-party του Neklo. Οι επιχειρηματίες μοιράστηκαν τις ιστορίες τους, οι προγραμματιστές του Magento συζήτησαν τεχνικές αποχρώσεις. Η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά φιλική, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το πάρτι τελείωσε πολύ μετά τα μεσάνυχτα.

Το συνέδριο Meet Magento ήταν μια εξαιρετική ευκαιρία να δικτυωθείτε με προγραμματιστές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Οι προγραμματιστές της Koongo απέκτησαν ενημερωμένες πληροφορίες από την περιοχή του Magento 2. Ορισμένες από αυτές χρησιμοποιήθηκαν ήδη στο Connector for Magento 2 development, το οποίο βρίσκεται σήμερα στην τελική του μορφή. Η κυκλοφορία του Connector έχει προγραμματιστεί για το δεύτερο τρίμηνο του 2016, ωστόσο οι δοκιμές beta θα ξεκινήσουν σύντομα. Λεπτομερείς πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα στο blog και το Facebook της Koongo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες