Menu

Blog

Νέα έκδοση του Koongo Connector για το Magento!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα μια νέα έκδοση του Koongo Connector για το Magento – την έκδοση 6.4.0.0. Αυτή η έκδοση περιέχει σοβαρές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης και επιλύει ορισμένα προβλήματα συμβατότητας με τις τελευταίες εκδόσεις Magento Community και Enterprise.

Παρόλο που η Koongo μετατράπηκε σε πλατφόρμα “Λογισμικό ως υπηρεσία” με τους πρώτους συνδέσμους που είναι διαθέσιμοι για τις πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου SEOshop, Biedmeer και Shopify, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε μια νέα έκδοση 6.4.0.0 του Koongo Connector για το Magento ακόμα με το παλιό επιχειρηματικό μοντέλο (δηλ. “module for Magento”). Αυτή είναι πιθανότατα η τελευταία έκδοση της μέχρι στιγμής καλά αποδεκτής ενότητας για το Magento. Το επόμενο εξελικτικό βήμα αυτής της ενότητας θα είναι η μετατροπή της σε σύνδεσμο Magento αλήθειας για την πλατφόρμα “Koongo as a Service”.

Πώς να αναβαθμίσετε;

Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να επωφεληθείτε από τη νέα έκδοση 6.4.0.0 και να αναβαθμίσετε τον τρέχοντα σύνδεσμό σας το συντομότερο δυνατό, καθώς από εδώ και στο εξής παρέχουμε υποστήριξη μόνο για την έκδοση 6.4.0.0.

Αποκτήστε τη δοκιμαστική έκδοση ΔΩΡΕΑΝ σε 30 δευτερόλεπτα!

Η τελευταία έκδοση του συνδετήρα έρχεται με σημαντικά απλοποιημένη διαδικασία ενεργοποίησης της δοκιμαστικής έκδοσης:

  1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το πακέτο συνδέσμων (ΤΩΡΑ χωρίς εγγραφή).
  2. Ενεργοποιήστε τον σύνδεσμό σας κατευθείαν στο backend σας με μόλις 2 κλικ!
  3. Δημιουργήστε ένα προφίλ εξαγωγής χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα πρότυπα XML τροφοδοσίας.

Παρακολουθήστε το βίντεο επεξήγησης του Koongo

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες