Menu

Blog

Νέα ενσωμάτωση για το SEOshop!

Τους τελευταίους δύο μήνες, δουλέψαμε σκληρά για να μετατρέψουμε το Koongo σε πλατφόρμα“λογισμικού ως υπηρεσία” και τώρα μπορούμε με υπερηφάνεια να ανακοινώσουμε τη νέα γενιά του Koongo που ονομάζεται “
Koongo ως υπηρεσία
” (KaaS). Χάρη στη συνεργασία μας με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου SEOshop, η πρώτη υποστηριζόμενη πλατφόρμα είναι το SEOshop! Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Συνεχίστε να διαβάζετε!

Έτσι, αν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βασίζεται στο SEOshop, μπορείτε να ενσωματώσετε το κατάστημά σας με περισσότερες από 500 ιστοσελίδες αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών και κανάλια πώλησης από όλο τον κόσμο που υποστηρίζει σήμερα το Koongo! Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας έως και 25%!

Σχετικά με το KaaS

  • Το KaaS είναι μια νέα γενιά της πλατφόρμας Koongo που προορίζεται για φιλοξενούμενες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το SEOshop, το Biedmeer, το Shopify και άλλα.
  • Το KaaS υποστηρίζει και τα 500 κανάλια πωλήσεων!
  • Δοκιμάστε τη νέα διεπαφή KaaS στο https://my.koongo.com

Σχετικά με την εφαρμογή Koongo για το SEOshop

  • Δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών χωρίς κίνδυνο!
  • Εγκατάσταση με ένα κλικ χρησιμοποιώντας το SEOshop App Store
  • 14,95 ευρώ / μήνα
  • Απεριόριστος αριθμός καταστημάτων και καναλιών

Σχετικά με το SEOshop

Κουραστήκατε με το Magento; Δοκιμάστε το SEOshop!

Παρόλο που το Magento είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, η πολυπλοκότητά του το καθιστά δύσκολο στη χρήση για μικρούς και μεσαίου μεγέθους εμπόρους. Το SEOshop, από την άλλη πλευρά, είναι μια φιλοξενούμενη λύση με το κατάλληλο σύνολο χαρακτηριστικών, που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να ξεκινήσετε να πουλάτε την ίδια μέρα!

Με το SEOshop, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα.Μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάστημά σας μόνοι σας, χωρίς τη βοήθεια ακριβών προγραμματιστών! Το SEOshop προσφέρει την πιο εκτεταμένη λύση στην αγορά- σας προσφέρει ελευθερία στο σχεδιασμό και ενσωμάτωση με όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές μεθόδους πληρωμής, μεθόδους αποστολής και εργαλεία μάρκετινγκ. Η SEOshop έχει πάνω από 9.000 πελάτες από όλη την Ευρώπη και εξυπηρετεί τους πελάτες της από τα γραφεία της στο Άμστερνταμ και τη Φρανκφούρτη.

Δοκιμάστε το SEOshop ΤΩΡΑ με περίοδο ΔΟΚΙΜΗΣΗΣ 14 ημερών ΔΩΡΕΑΝ!

Παρακολουθήστε το βίντεο επεξήγησης του Koongo

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες