Menu

Blog

Νέα ενσωμάτωση με το Shopify!

Σήμερα ανακοινώνουμε μια νέα εφαρμογή ενσωμάτωσης για το Koongo – αυτή τη φορά για την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου Shopify. Από τώρα και στο εξής περισσότεροι από 100.000 ιδιοκτήτες καταστημάτων Shopify μπορούν να επωφεληθούν από το Koongo και τα 500+ κανάλια πώλησης, τα δίκτυα θυγατρικών και τους συγκεντρωτές προϊόντων.

Για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Koongo για το Shopify μεταβείτε στο Shopify App Store και ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης:

Σχετικά με το Shopify

Το Shopify είναι μια ολοκληρωμένη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλάτε τα προϊόντα σας. Σας επιτρέπει να οργανώνετε τα προϊόντα σας, να προσαρμόζετε τη βιτρίνα του καταστήματός σας, να δέχεστε πληρωμές με πιστωτική κάρτα, να παρακολουθείτε και να ανταποκρίνεστε στις παραγγελίες – όλα αυτά με μερικά κλικ του ποντικιού.

Το Shopify είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται εγκατάσταση και λειτουργεί με όλα τα λειτουργικά συστήματα (συμπεριλαμβανομένων των Windows και του macOS)! Φιλοξενούμε το Shopify, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση, αναβάθμιση ή συντήρηση οποιουδήποτε λογισμικού ή διακομιστών ιστού.

Το Shopify είναι μια ισχυρή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμή και ενταχθείτε στα 100.000+ καταστήματα που χρησιμοποιούν το Shopify.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες