Menu

Blog

Νέα ενσωμάτωση του Koongo με την Biedmeer!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα μια νέα ενσωμάτωση του Koongo (δηλαδή του KaaS) με την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Biedmeer! Από σήμερα, όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που βασίζονται στην Biedmeer μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με το Koongo και να επωφεληθούν από περισσότερες από 500 ιστοσελίδες αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών, κανάλια πωλήσεων και δίκτυα συνεργατών που υποστηρίζονται από το Koongo!

Η ενσωμάτωση με την Biedmeer παρέχεται επί του παρόντος ΔΩΡΕΑΝ, οπότε γιατί να μην της δώσετε μια ευκαιρία;

Σχετικά με το Biedmeer

Η Biedmeer προσφέρει το συνολικό πακέτο για online πωλήσεις. Το λογισμικό μας για το ηλεκτρονικό κατάστημα γεννήθηκε από φιλοδοξία. Δραστηριοποιούμαστε από το 1999 και έχουμε ήδη αναπτυχθεί σε μια ομάδα δεκαεπτά επαγγελματιών. Καθημερινά διευκολύνουμε πάνω από 35.000 διαδικτυακά καταστήματα και είμαστε ηγέτες στην αγορά στο λογισμικό διαδικτυακών καταστημάτων που βασίζεται στο cloud.

Η πολυετής εμπειρία μας μάς βοήθησε να αναπτύξουμε ένα φιλικό προς το χρήστη λογισμικό ηλεκτρονικού καταστήματος που διευκολύνει την έναρξη των διαδικτυακών πωλήσεων, με όλες τις αμέτρητες δυνατότητες που αυτό συνεπάγεται. Αναπτύσσουμε συνεχώς το λογισμικό, χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να κάνει τίποτα. Κάθε αλλαγή στο λογισμικό σημαίνει αλλαγή και στα 35.000 webshops, και αυτό γιατί όλα τα webshops λειτουργούν από μία πλατφόρμα. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε συνεχώς σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας νέες δυνατότητες για να κάνουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα ακόμη πιο επιτυχημένο.

Η χρήση του BiedMeer είναι δωρεάν και από € 12,95 το μήνα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε σύστημα πληρωμών και πολλά άλλα. Θέλετε την ευκολία να έχετε τα πάντα σε ένα μέρος, έχοντας όμως αμέτρητες δυνατότητες, αλλά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε τόσα πολλά; Τότε η BiedMeer είναι εκεί για εσάς.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες