Menu

Blog

Παρουσιάζοντας το νέο συνεργάτη – The Fruugo

Σήμερα θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον νέο μας βιομηχανικό συνεργάτη – το Fruugo Marketplace. Με το Fruugo Connector για το Magento μπορείτε να συνδέσετε απρόσκοπτα το κατάστημά σας Magento με την αγορά Fruugo. Ο σύνδεσμος είναι διαθέσιμος ΔΩΡΕΑΝ εδώ:

Τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα έγγραφα PDF:


Τι λέει ο Fruugo;

Το Fruugo είναι μια μοναδική, παγκόσμια διαδικτυακή αγορά για τους εμπόρους λιανικής πώλησης και τους αγοραστές. Δραστηριοποιούμαστε ήδη σε 23 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ σύντομα θα ανοίξουμε κι άλλες. Λειτουργούμε απρόσκοπτα σε όλες τις γλώσσες, όλα τα νομίσματα και όλες τις κύριες μεθόδους πληρωμής. Σας δίνουμε τη δυνατότητα να πουλάτε διεθνώς, αλλά να λαμβάνετε το τοπικό σας νόμισμα απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αισθάνεται “τοπικό” αλλά είναι πραγματικά παγκόσμιο.

Το Fruugo είναι ένα μέρος όπου οι αγοραστές σε μια χώρα μπορούν να αγοράζουν από πολλούς λιανοπωλητές σε πολλές χώρες, όλα σε ένα καλάθι.

Το Fruugo επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν διασυνοριακές αγορές στη δική τους γλώσσα, στο δικό τους νόμισμα και χρησιμοποιώντας τους προτιμώμενους τρόπους πληρωμής.

Το Fruugo κάνει τις διασυνοριακές αγορές απλές και ευχάριστες για τον αγοραστή και πολύ απλές για εσάς, τον έμπορο λιανικής πώλησης.

Το Fruugo φέρνει διεθνείς αγοραστές για εσάς. Το ΜΟΝΟ κόστος είναι μια προμήθεια για κάθε παραγγελία που δημιουργούμε για εσάς.

Δεν υπάρχουν τέλη εγγραφής, ούτε μηνιαία επαναλαμβανόμενα τέλη, ούτε τέλη κόστους ανά κλικ – υπάρχει απλώς μια προμήθεια για κάθε παραγγελία που παίρνουμε για εσάς.

Είναι πραγματικά τόσο απλό: ΚΑΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ = ΚΑΜΙΑ ΧΡΕΩΣΗ!

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες