Menu

Blog

Περίοδος υποστήριξης & ενημέρωσης και νέες ειδοποιήσεις

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες εργαζόμασταν πάνω σε ένα νέο σύστημα ειδοποιήσεων στο σύστημά μας και σήμερα ξεκινήσαμε το τελευταίο μέρος του – την ειδοποίηση για νέες και ενημερωμένες τροφοδοσίες και ταξινομίες.

Όπως πιθανώς γνωρίζετε, το Koongo καλύπτει αυτή τη στιγμή πάνω από 500 διαφορετικές ιστοσελίδες αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι τροφοδοσίες χωρίζονται σε συλλογές, οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται με κλειδιά άδειας χρήσης. Βασικά διακρίνουμε δύο τύπους συλλογώνσυλλογές χωρών και προσαρμοσμένες συλλογές. Οι συλλογές χωρών περιέχουν όλες τις τροφοδοσίες που λειτουργούν στη συγκεκριμένη χώρα και αυτή είναι η συλλογή που πρέπει να ορίσετε στις λεπτομέρειες παραγγελίας του συνδετήρα Koongo. Οι προσαρμοσμένες συλλογές προορίζονται για συγκεκριμένες ανάγκες των συνεργατών της Koongo Industry.

Καθώς προσθέτουμε συνεχώς νέες τροφοδοσίες και ταξινομίες και ενημερώνουμε τις υπάρχουσες, είναι σημαντικό για εσάς ως χρήστης του Koongo να έχετε ενημερωμένες διατάξεις τροφοδοσίας και ταξινομίες, ώστε να ικανοποιείτε τις τελευταίες απαιτήσεις των αρχών τροφοδοσίας, οι οποίες μπορεί να αλλάζουν κατά τη διάρκεια του χρόνου. Για το σκοπό αυτό έχουμε προσθέσει τα κουμπιά Update feeds και Udpate collection απευθείας στο Koongo Connector. Κάνοντας κλικ σε αυτά τα κουμπιά κατεβάζετε τις τελευταίες διατάξεις τροφοδοσίας και ταξινομίες από τον διακομιστή Koongo. Ωστόσο, η ενέργεια αυτή εξαρτάται από την ισχύουσα περίοδο Υποστήριξης και Ενημερώσεων.

Και κατά τη διάρκεια της έγκυρης περιόδου Υποστήριξης & Ενημερώσεων θα λαμβάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης με τη λίστα των προστιθέμενων και ενημερωμένων τροφοδοσιών στη Συλλογή σας. Ενημερώστε μας για τη γνώμη σας σχετικά με αυτό το χαρακτηριστικό!

Όπως συνήθως, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα του Koongo:

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες