Menu

Blog

Φίλτρα χαρακτηριστικών και κατηγοριών, Αντιστοίχιση κατηγοριών

Με βάση τα αιτήματα που λάβαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες ανακοινώνουμε τη διαθεσιμότητα των ακόλουθων λειτουργιών ειδήσεων που είναι διαθέσιμες στις εφαρμογές Koongo Apps for SEOshop και Biedmeer.

Συγχώνευση τιμών χαρακτηριστικών

Αυτή η λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη όταν χρησιμοποιείτε διαμορφώσιμα προϊόντα. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το όνομα του προϊόντος ως εξής:

  • [product name] [size attribute] [color attribute] μόνο για [product price]. Διαθέσιμο [availability attribute] με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε το SEO και να αποκτήσετε υψηλότερη κατάταξη στα κανάλια πώλησης, αφού μπορείτε να κάνετε τα ονόματα και τις περιγραφές των προϊόντων και άλλα πιο συγκεκριμένα και πιο κατατοπιστικά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Koongo Docs.

Φίλτρο χαρακτηριστικών και κατηγοριών

Μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για ένα συγκεκριμένο κανάλι πώλησης με βάση τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξάγετε μόνο κόκκινα μπλουζάκια με μέγεθος L ή να εξάγετε προϊόντα που ανήκουν μόνο σε μια συγκεκριμένη κατηγορία και να πραγματοποιήσετε μια καμπάνια πώλησης με περιορισμένο χρόνο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Koongo Docs.

Χαρτογράφηση κατηγορίας

Ορισμένα κανάλια πωλήσεων και δίκτυα θυγατρικών παρέχουν τη δική τους μοναδική δομή κατηγοριών στην οποία μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις κατηγορίες που είναι διαθέσιμες στο κατάστημά σας. Και πάλι, με αυτόν τον τρόπο το κατάστημά σας και τα προϊόντα σας θα έχουν υψηλότερη κατάταξη και θα αυξήσετε τις πιθανότητες να αποκτήσετε νέους πελάτες! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Koongo Docs.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες