Menu

Blog

Πώς να πουλάτε σε αγορές μόδας

Ο κλάδος της μόδας είναι μια δυναμική και διαρκώς εξελισσόμενη αγορά που προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους επιχειρηματίες και τους λάτρεις της μόδας να ξεκινήσουν τις επιχειρήσεις τους. Μια δημοφιλής οδός για την πώληση ειδών μόδας είναι οι διαδικτυακές αγορές. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν πρόσβαση σε μια παγκόσμια πελατειακή βάση, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ να προσεγγίσετε πιθανούς αγοραστές και να προσφέρετε τα ρούχα των σχεδιαστών σας.

Πολλοί από τους πελάτες της Koongo φτάνουν σε διάφορες διαδικτυακές αγορές μόδας όπου μπορούν να πουλήσουν τα είδη μόδας τους, όπως είδη ένδυσης ή αξεσουάρ. Η μόδα είναι μια από τις πιο ερευνημένες βιομηχανίες στο διαδίκτυο και οι καταναλωτές είναι πάντα έτοιμοι να αγοράσουν.

Το Koongo απλοποιεί και αυτοματοποιεί την καταχώριση και διαχείριση προϊόντων στην ηλεκτρονική αγορά μόδας. Μέσα στο Koongo, μπορείτε να βελτιώσετε χωρίς κόπο τις πληροφορίες των προϊόντων σας ή να επιλέξετε συγκεκριμένα προϊόντα για τις καμπάνιες σας. Μέσω της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης API, τα δεδομένα σας παραμένουν σταθερά επίκαιρα σε αυτές τις πλατφόρμες. Το Koongo σας βοηθά να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε την παρουσία σας στις διαδικτυακές πωλήσεις.

Πώς να αρχίσετε να πουλάτε ρούχα σε απευθείας σύνδεση αγορά μόδας

online καταστήματα μεταβίβασης στοιχείο πωλεί louis vuitton ετικέτα αποστολής πωλούν αντικείμενα παλιά ρούχα
  • Διεξαγωγή έρευνας αγοράς Πριν ξεκινήσετε να πουλάτε μόδα σε μια διαδικτυακή αγορά, είναι σημαντικό να διεξάγετε έρευνα αγοράς για να κατανοήσετε τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τις προτιμήσεις των διαδικτυακών αγοραστών-στόχων σας και τους ανταγωνιστές σας. Ο εντοπισμός κενών στην αγορά μπορεί να σας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  • Επιλέξτε τη σωστή αγορά – Η σωστή αγορά μόδας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία. Εξετάστε παράγοντες όπως η εμβέλεια της πλατφόρμας, τα τέλη και οι πολιτικές της. Στις δημοφιλείς διαδικτυακές αγορές μόδας περιλαμβάνονται οι Amazon, eBay, Zalando, Miinto, Yoox, Facebook Marketplace, Instagram, Pinterest και Spartoo. Βεβαιωθείτε ότι η αγορά ευθυγραμμίζεται με το κοινό-στόχο και την επωνυμία σας.

  • Αναπτύξτε μια ταυτότητα μάρκας – Δημιουργήστε μια ισχυρή ταυτότητα μάρκας που να έχει απήχηση στους πελάτες-στόχους σας. Επιλέξτε ένα μοναδικό όνομα μάρκας, σχεδιάστε ένα αξέχαστο λογότυπο και δημιουργήστε ένα συναρπαστικό σλόγκαν. Η ταυτότητα της μάρκας σας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη θέση και τις αξίες της μόδας σας.

  • Δημιουργήστε καταχωρίσεις υψηλής ποιότητας – Οι καταχωρίσεις των προϊόντων σας είναι η βιτρίνα του καταστήματός σας στην αγορά. Επενδύστε σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν τα είδη μόδας σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες και παρέχουν σαφείς περιγραφές προϊόντων. Επισημάνετε βασικές λεπτομέρειες, όπως υλικά, μέγεθος και οδηγίες φροντίδας.

  • Στρατηγική τιμολόγησης – Καθορίστε ανταγωνιστικές τιμές για τα είδη ένδυσης, λαμβάνοντας υπόψη το κόστος παραγωγής ή προμήθειας και το επιθυμητό περιθώριο κέρδους. Ερευνήστε τι πωλούνται παρόμοια αντικείμενα στην αγορά για να καθορίσετε ένα ανταγωνιστικό εύρος τιμών.

  • Κατασκευάστε τη διαδικτυακή σας βιτρίνα Δημιουργήστε μια ελκυστική βιτρίνα ή προφίλ στην επιλεγμένη αγορά. Προσαρμόστε το ώστε να αντικατοπτρίζει την αισθητική της μάρκας σας. Χρησιμοποιήστε πανό, εικόνες και κατηγοριοποίηση προϊόντων για να διευκολύνετε την πλοήγηση των δυνητικών πελατών.

  • Βελτιστοποίηση για αναζήτηση – Βελτιώστε την ορατότητά σας στην αγορά χρησιμοποιώντας σχετικές λέξεις-κλειδιά στους τίτλους και τις περιγραφές των προϊόντων σας. Χρησιμοποιήστε ετικέτες και κατηγορίες προϊόντων για να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα σας εμφανίζονται στις σχετικές αναζητήσεις.

  • Προσφέρετε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών – Απαντήστε άμεσα στα ερωτήματα των πελατών και παρέχετε ακριβείς πληροφορίες. Χειριστείτε επαγγελματικά και άμεσα τις επιστροφές και τις επιστροφές χρημάτων για να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη και αφοσίωση των πελατών.

  • Αποστολή και εκπλήρωση – Επιλέξτε αξιόπιστες επιλογές αποστολής και επικοινωνήστε με σαφήνεια τους χρόνους αποστολής στους πελάτες. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε δωρεάν έξοδα αποστολής, προπληρωμένη ετικέτα αποστολής ή ανταγωνιστικές επιλογές τιμών αποστολής για να προσελκύσετε περισσότερους αγοραστές.

  • Μάρκετινγκ και προώθηση – Προωθήστε τις καταχωρίσεις σας στην αγορά χρησιμοποιώντας χορηγούμενες καταχωρίσεις ή επιλογές διαφήμισης. Αξιοποιήστε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο κατάστημά σας στην αγορά. Συνεργαστείτε με fashion influencers ή bloggers για κριτικές και προωθητικές ενέργειες.

  • Παρακολούθηση επιδόσεων – Παρακολουθήστε τις πωλήσεις σας, τα πωληθέντα είδη, τα σχόλια των πελατών και τις κριτικές. Χρησιμοποιήστε αυτά τα δεδομένα για να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας. Προσδιορίστε ποια προϊόντα πουλάνε καλά και ποια χρειάζονται βελτίωση.

  • Επεκτείνετε τη σειρά προϊόντων σας – Επεκτείνετε σταδιακά τις προσφορές σας με βάση τη ζήτηση της αγοράς και τα σχόλια των πελατών. Μείνετε ενημερωμένοι για τις αναδυόμενες τάσεις της μόδας και ενσωματώστε τις στην απογραφή σας.

  • Συμμόρφωση και νομικά ζητήματα – Βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας συμμορφώνεται με όλους τους σχετικούς νόμους και κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών απαιτήσεων, των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.

  • Ανατροφοδότηση και βελτίωση από τους πελάτες – Ακούστε τα σχόλια των πελατών και βελτιώνετε συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Η οικοδόμηση μιας πιστής πελατειακής βάσης βασίζεται στη συνεχή παροχή ποιότητας και αξίας.

  • Κλιμακώστε την επιχείρησή σας – Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, σκεφτείτε το ενδεχόμενο κλιμάκωσης με επέκταση σε άλλη ηλεκτρονική αγορά ή με την έναρξη του ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου μόδας.

Η πώληση μόδας σε μια διαδικτυακή αγορά μπορεί να είναι ένα επικερδές εγχείρημα όταν προσεγγίζεται στρατηγικά. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα και παραμένοντας προσηλωμένοι στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση μόδας στο ανταγωνιστικό τοπίο της διαδικτυακής αγοράς.

Γιατί η πώληση μόδας με την Koongo είναι επωφελής;

είδη που πωλούνται γυναικεία ρούχα κατάστημα online μεταχειρισμένα ρούχα

Το Koongo σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τα δεδομένα των προϊόντων σας και τις παραγγελίες σας στην αγορά για ειδικές διαδικτυακές αγορές μόδας. Προσφέρει πολλά οφέλη στους διαδικτυακούς λιανοπωλητές και τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, να απλοποιήσουν τη διαδικασία πώλησης και να βελτιώσουν τις διαδικασίες πώλησης στις κορυφαίες αγορές μόδας.

Ακολουθούν μερικά από τα βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης του Koongo:

  • Πωλήσεις πολλαπλών καναλιών: Το Koongo μπορεί να συνδέσει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με πολλαπλές αγορές, μηχανές σύγκρισης αγορών και δίκτυα θυγατρικών ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο κοινό χωρίς χειροκίνητη διαχείριση κάθε πλατφόρμας.

  • Αυτοματοποιημένη παραγωγή τροφοδοσίας δεδομένων: διασφαλίζοντας ότι οι πληροφορίες του προϊόντος σας, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων, των περιγραφών, των τιμών και των εικόνων, πληρούν τις ειδικές απαιτήσεις κάθε πλατφόρμας.

  • Διαχείριση αποθεμάτων: Koongo αυτοματοποιεί το συγχρονισμό των αποθεμάτων σε όλες τις συνδεδεμένες αγορές. Αυτό αποτρέπει την υπερπώληση και διασφαλίζει ότι η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι ακριβής και ενημερωμένη σε όλα τα κανάλια.

  • Δυναμική τιμολόγηση: Η πλατφόρμα προσφέρει δυνατότητες δυναμικής τιμολόγησης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόζετε τις προσφορές σας στην αγορά με βάση παράγοντες όπως ο ανταγωνισμός, η ζήτηση ή τα περιθώρια κέρδους. Αυτό το χαρακτηριστικό σας βοηθά να παραμείνετε ανταγωνιστικοί και να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.

  • Προγραμματισμένες ενημερώσεις: Μπορείτε να προγραμματίσετε ενημερώσεις για τις λίστες προϊόντων, τις τιμές και τα αποθέματα. Αυτό διασφαλίζει ότι τα δεδομένα των προϊόντων σας είναι πάντα επίκαιρα και εξαλείφει την ανάγκη για χειροκίνητες ενημερώσεις.

  • Ευκολία επέκτασης: Καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται, μπορείτε εύκολα να επεκταθείτε σε νέες αγορές και κανάλια συνδέοντάς τα μέσω του Koongo. Αυτό απλοποιεί τη διαδικασία προσέγγισης νέων κοινών και την κλιμάκωση των δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου.

  • Προσαρμόσιμες τροφοδοσίες: Το Koongo προσφέρει επιλογές προσαρμογής για τις τροφοδοσίες προϊόντων, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τα δεδομένα σας στις απαιτήσεις κάθε αγοράς. Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τους τίτλους, τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων για καλύτερη ορατότητα και απόδοση.

  • Ενσωμάτωση με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου: WooCommerce, Magento, Shopify, BigCommerce, Wix, Shopware, Lightspeed και άλλες. Αυτό το καθιστά προσιτό σε ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών λιανοπωλητών.

  • Εξοικονόμηση χρόνου και πόρων: Το Koongo σας εξοικονομεί χρόνο και πόρους που μπορούν να κατευθυνθούν σε άλλες πτυχές της επιχείρησής σας, όπως το μάρκετινγκ και η εξυπηρέτηση πελατών.

  • Βελτιωμένη εμπειρία πελατών: Ακριβείς και επικαιροποιημένες πληροφορίες για τα προϊόντα, τα αποθέματα και τις τιμές σε όλα τα κανάλια συμβάλλουν στην καλύτερη εμπειρία του πελάτη και βοηθούν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.

  • Διαχείριση συμμόρφωσης: προσαρμόζοντας αυτόματα τα δεδομένα των προϊόντων σας ανάλογα με τις ανάγκες, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο παραβίασης της καταχώρισης.

  • Συνεχής υποστήριξη: Η πλατφόρμα παρέχει συνήθως υποστήριξη πελατών και εκπαιδευτικούς πόρους για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές της.

Συνολικά, το Koongo απλοποιεί την πολυπλοκότητα του πολυκαναλικού ηλεκτρονικού εμπορίου και επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επεκτείνουν αποτελεσματικά τη διαδικτυακή τους παρουσία, διατηρώντας παράλληλα ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες για τα προϊόντα σε διάφορες αγορές και κανάλια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των πωλήσεων, βελτίωση της ικανοποίησης των πελατών και μεγαλύτερη λειτουργική αποδοτικότητα.

Διαδικτυακές αγορές μόδας που υποστηρίζονται από την Koongo

μεταχειρισμένα ρούχα αθλητικός εξοπλισμός έξοδα αποστολής δική του τιμή παλιά ρούχα

Η Koongo βοηθά τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, καταχωρώντας και πωλώντας προϊόντα σε διάφορες διαδικτυακές αγορές και μηχανές σύγκρισης αγορών. Πολλές από αυτές τις αγορές επικεντρώνονται στη μόδα. Εδώ, μπορείτε να ελέγξετε τις κορυφαίες αγορές μόδας που υποστηρίζονται από το Koongo.

Zalando

Το Zalando ιδρύθηκε το 2008 στο Βερολίνο ως ηλεκτρονικό κατάστημα υποδημάτων. Μέχρι το 2010, είχε γίνει ηγέτης της αγοράς στις διαδικτυακές πωλήσεις παπουτσιών και είχε ενσωματώσει στην πλατφόρμα της διάφορα είδη μόδας. Η Zalando είναι ο κορυφαίος ευρωπαϊκός διαδικτυακός λιανοπωλητής υποδημάτων, μόδας και προϊόντων ομορφιάς, με πάνω από 50 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 25 ευρωπαϊκές αγορές. Το Koongo υποστηρίζει Πρόγραμμα συνεργατών Zalando και Zalando Connected Retail να πουλάει ρούχα και αξεσουάρ. Πουλήστε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στο Zalando.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Zalando:

  • Διαθέσιμο σε 23 χώρες

  • Πάνω από 430 εκατομμύρια προβολές ανά μήνα

  • Πάνω από34 εκατομμύρια ενεργοί πελάτες

Miinto

Η Miinto είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μόδας που δημιουργήθηκε για όλους τους καταναλωτές μόδας οι οποίοι απαιτούν το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και προσωπικής εμπειρίας στο διαδίκτυο με αυτό που θα περίμεναν να αγοράσουν στα τοπικά τους φυσικά καταστήματα. Η ιδέα της Miinto βασίζεται στη συνεργασία με ιδιοκτήτες καταστημάτων και εμπορικών σημάτων, επιτρέποντάς τους να μπουν στο διαδίκτυο και να επεκτείνουν δραστικά την αγορά τους, επωφελούμενοι από την τεχνογνωσία μάρκετινγκ, ψηφιακών και τεχνικών υπηρεσιών της Miinto. Πουλήστε ρούχα online με το Miinto!

Κύρια χαρακτηριστικά του Miinto:

  • Διαθέσιμο σε 6 ευρωπαϊκές χώρες

  • Πάνω από 2.000 λιανοπωλητές

  • 100.000+ προϊόντα συνολικά

Spartoo

Ο παγκόσμιος όμιλος μόδας Spartoo είναι ένας από τους κορυφαίους διαδικτυακούς λιανοπωλητές μόδας στην Ευρώπη, με περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη. Διατίθενται περισσότερες από 2.000 μάρκες και 100.000 στυλ παπουτσιών, ρούχων και τσαντών. Το Spartoo δραστηριοποιείται σε 15 χώρες: Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ολλανδία, Σουηδία, Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ελλάδα, Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχική Δημοκρατία, Αυστρία και Γερμανία.

Κύρια χαρακτηριστικά του Spartoo:

  • Δραστηριοποιείται σε 19 χώρες

  • 14 εκατομμύρια μοναδικοί μηνιαίοι επισκέπτες

  • 3.800 μάρκες

Το Vintage Bar

Το The Vintage Bar είναι μια αγορά με γνώμονα την κοινότητα που βασίζεται στην αγορά, την πώληση και την παροχή έμπνευσης, όλα μέσα από premium και πολυτελή vintage αντικείμενα. Η πλατφόρμα βασίζεται σε μια σαφή αποστολή: Να δείξει ότι τα vintage ρούχα μπορούν να είναι εξίσου ωραία και συναρπαστικά με τα καινούργια, συνδέοντας αγοραστές και πωλητές σε όλο τον κόσμο. Η οπτική έμπνευση και η ένταξη είναι δύο από τις βασικές αξίες του The Vintage Bar. Με τη δημιουργία ενός κοινωνικού στέκι χωρίς αποκλεισμούς και με δυνατότητα συσχέτισης, το The Vintage Bar προσκαλεί την αυξανόμενη κοινότητα πωλητών και αγοραστών να συμμετάσχουν σε μια πιο κυκλική και βιώσιμη μόδα.

Κύρια χαρακτηριστικά της TVB:

  • Τα καλύτερα μεταχειρισμένα είδη σε premium & πολυτελή μόδα

  • Αγορά υψηλών προδιαγραφών

  • Παγκόσμια ναυτιλία

Yoox

Το YOOX ιδρύθηκε το 2000 και είναι το κορυφαίο διαδικτυακό κατάστημα μόδας, σχεδιασμού και τέχνης στον κόσμο που διαρκεί μια ζωή και όχι μόνο. Το YOOX προσφέρει μια ατελείωτη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης μιας συλλεκτικής γκάμας δυσεύρετων ρούχων και αξεσουάρ από τους πιο διάσημους σχεδιαστές του κόσμου, αποκλειστικές συλλογές capsule, μόδα φιλική προς το περιβάλλον, μια μοναδική ποικιλία αντικειμένων οικιακού σχεδιασμού, σπάνια vintage ευρήματα και βιβλία, καθώς και μια επιμελημένη επιλογή συναρπαστικών και συλλεκτικών έργων τέχνης που επιλέγονται από διεθνείς επιμελητές και κριτικούς από τις κορυφαίες γκαλερί και ιδρύματα του κόσμου. Το YOOX είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να πουλήσετε ρούχα online.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Yoox:

  • Διαθέσιμο σε περισσότερες από 25 χώρες της ΕΕ

  • Περισσότεροι από 5,3 εκατομμύρια πελάτες

  • Δυνατότητα αγοράς σχεδίων προβολής κατά παραγγελία

Glami

Το Glami είναι μια μηχανή αναζήτησης για όλα τα πράγματα της μόδας που εμπνέει τους πάντες, η οποία δημιουργήθηκε για να κάνει την ανακάλυψη της μόδας και τα ψώνια μια ευχάριστη εμπειρία. Το Glami φέρνει προσφορές από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και έχει πάνω από 2 εκατομμύρια προϊόντα στη βάση δεδομένων. Περισσότερα για εμάς μπορείτε να βρείτε εδώ. Το Glami εμπνέει τους αγοραστές στην Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ελλάδα, την Τουρκία και τη Βουλγαρία και επεκτείνεται γρήγορα σε ακόμη περισσότερες χώρες.

Κύρια χαρακτηριστικά του Glami:

  • Δραστηριοποιείται σε 15 χώρες

  • 40 εκατομμύρια μηνιαίοι επισκέπτες και λάτρεις της μόδας

  • 350 000 παραγγελίες για ηλεκτρονικά καταστήματα κάθε μήνα

Modivo

Η Modivo είναι ευρωπαϊκός ηγέτης στις διαδικτυακές πωλήσεις ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ. Η MODIVO SA συνδυάζει τις προσφορές των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου eobuwie.pl και MODIVO. Χάρη στις επενδύσεις σε σύγχρονη τεχνολογία και το καινοτόμο πρόγραμμα esize.me, η εταιρεία επιτυγχάνει πραγματική ενοποίηση των διαδικτυακών και μη διαδικτυακών καναλιών πωλήσεων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Modivo:

  • Παρουσία σε 20 ευρωπαϊκές αγορές

  • Ευρωπαϊκός ηγέτης στις διαδικτυακές πωλήσεις ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ

  • Εκατοντάδες κορυφαίες μάρκες

Amazon

Στην αρχή, η Amazon πουλούσε βιβλία. Σήμερα, η Amazon είναι ένας τιτάνας του ηλεκτρονικού εμπορίου, της εφοδιαστικής, των πληρωμών, των ειδών πολυτελείας, του υλικού, της διακόσμησης σπιτιού, των ειδών σχεδιαστών, της αποθήκευσης δεδομένων, των ειδών μόδας και των μέσων ενημέρωσης. Δραστηριοποιείται σε πολλούς ακόμη κλάδους. Είναι ο δικτυακός τόπος για τους online αγοραστές και τους εμπόρους, μια σύγχρονη αναγκαιότητα που οι ανεξάρτητοι πωλητές λατρεύουν να έχουν.

Κύρια χαρακτηριστικά του Amazon:

  • Τεράστια και ποικίλη πελατειακή βάση

  • Επιλογή Fulfillment by Amazon (FBA)

  • Διάφορα εργαλεία διαφήμισης και προώθησης

eBay

Το eBay είναι μια μεγάλη διαδικτυακή αγορά που ιδρύθηκε το 1995. Δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να αγοράζουν και να πωλούν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, είτε μέσω δημοπρασιών είτε μέσω καταχωρίσεων με καθορισμένες τιμές. Το eBay έχει παγκόσμια παρουσία, αξιολογήσεις πωλητών και προσφέρει εργαλεία όπως τα Καταστήματα eBay για προσαρμογή. Διαθέτει επίσης τμήματα όπως το eBay Motors για αντικείμενα που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία. Η πλατφόρμα έχει εξελιχθεί και είναι γνωστή για τις εφαρμογές για κινητά, την ενσωμάτωση του PayPal (αν και αυτό έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου) και το δίκτυο συνεργατών του eBay. Το eBay προωθεί την εταιρική υπευθυνότητα και τη βιωσιμότητα.

Κύρια χαρακτηριστικά του eBay:

  • Τεράστια παγκόσμια πελατειακή βάση

  • Παρέχει στους πωλητές ευελιξία όσον αφορά τις μορφές καταχώρισης

  • Προγράμματα προστασίας πωλητών και υπηρεσίες επίλυσης διαφορών

Facebook Marketplace

Το Facebook Marketplace είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα ενσωματωμένη στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, όπου οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν, να πωλούν και να ανταλλάσσουν διάφορα αντικείμενα με άτομα της τοπικής τους κοινότητας. Επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να καταχωρίζουν προϊόντα, να επικοινωνούν με πιθανούς αγοραστές ή πωλητές και να οργανώνουν προσωπικές συναλλαγές. Το Facebook Marketplace είναι ένας βολικός τρόπος για να ανακαλύψετε τοπικές προσφορές, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων όπως έπιπλα, ηλεκτρονικά είδη, ρούχα και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου του Facebook, διευκολύνοντας τη σύνδεση με αγοραστές και πωλητές σε κοντινή απόσταση.

Κύρια χαρακτηριστικά του Facebook Marketplace:

  • Πάνω από 2,8 δισεκατομμύρια μηνιαία ενεργούς χρήστες

  • Εύκολη καταχώριση και επικοινωνία

  • Κοινωνική εμπιστοσύνη και διαφάνεια

Instagram

Οι πωλητές μπορούν να χρησιμοποιούν το Instagram για να πωλούν προϊόντα απευθείας στους πελάτες. Περιλαμβάνει οπτικές αναρτήσεις, ετικέτες προϊόντων, αναρτήσεις με δυνατότητα αγορών και λειτουργίες όπως τα Instagram Shops και οι ζωντανές αγορές. Οι πωλητές μπορούν να συνεργαστούν με φορείς επιρροής και να χρησιμοποιήσουν τη διαφήμιση.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Instagram:

  • Ιδανικό για την προβολή προϊόντων και την αφήγηση της ιστορίας της μάρκας σας

  • Χαρακτηριστικά άμεσων αγορών – ενσωματωμένα χαρακτηριστικά αγορών

  • Ενταγμένη βάση χρηστών – πάνω από ένα δισεκατομμύριο μηνιαίως ενεργοί χρήστες

Pinterest

Οι πωλητές μπορούν να χρησιμοποιούν το Pinterest για να προβάλλουν και να πωλούν προϊόντα μέσω καρτελών προϊόντων, καρτελών καταστημάτων, καρτελών με δυνατότητα αγοράς και διαφήμισης. Αξιοποιεί την οπτική εστίαση του Pinterest για αποτελεσματική προώθηση προϊόντων.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Pinterest:

  • Οπτική πλατφόρμα ανακάλυψης – παρουσιάστε τα προϊόντα σας μέσω οπτικά ελκυστικών καρφιτσών

  • Υψηλή πρόθεση αγοράς – οι χρήστες αναζητούν ενεργά ιδέες και προϊόντα προς αγορά

  • Σύνδεση με το ηλεκτρονικό εμπόριο – συνδέστε τις καρφίτσες σας απευθείας με τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις ηλεκτρονικές αγορές μόδας που υποστηρίζονται από το Koongo, παρακαλούμε ελέγξτε τη λίστα με τις αγορές μόδας του Koongo.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω με την ενσωμάτωση μιας αγοράς μόδας;

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του Koongo και ανεβάστε τα δεδομένα του προϊόντος σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε έναν οδηγό ηλεκτρονικής αγοράς για να ρυθμίσετε την ενσωμάτωση του καναλιού. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση support@koongo.com.

Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας βήμα, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία σας με την Koongo θα είναι πάντα εξαιρετική.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες