Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στη Rakuten France

Αν θέλετε να πουλήσετε στη Rakuten France, πρέπει να γνωρίζετε ότι αποτελεί μέρος του ομίλου Rakuten, ο οποίος είναι μια παγκόσμια εταιρεία καινοτομίας, μεταξύ των 100 εταιρειών με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο. Ο Όμιλος Rakuten παρέχει πάνω από 80 υπηρεσίες με την υποστήριξη των 25000 υπαλλήλων του, παράγοντας GTV ύψους 172Bn δολαρίων με έσοδα 11Bn ευρώ. Ο Όμιλος εισπράττει επίσης πάνω από 15 δισεκατομμύρια δολάρια χάρη σε προγράμματα επιβράβευσης σε περισσότερες από 30 χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Η Rakuten συνεργάστηκε με το PriceMinister.com πριν από 10 χρόνια. Το γαλλικό διαδικτυακό κανάλι είχε στη συνέχεια ένα τεράστιο όφελος από αυτή τη συνεργασία, αυξάνοντας πολύ στη γαλλική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι αριθμοί των Rakuten και PriceMinister αυξήθηκαν πολύ με την επιτάχυνση των παραγγελιών και το εμπορικό σήμα άλλαξε σε Rakuten France από το 2018.

Ποια είναι τα οφέλη από την πώληση στη Rakuten France;

Η Rakuten France είναι πλέον η τρίτη μεγαλύτερη αγορά της Rakuten, μετά την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και επίσης μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γαλλία. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για επιχειρηματική δραστηριότητα στη Rakuten France.
Επιπλέον, η Rakuten συνεργάζεται με τοπικές μάρκες για την προώθηση της γαλλικής κουλτούρας και περισσότεροι από 40 εκατομμύρια Γάλλοι αγοράζουν από τη Rakuten France κάθε χρόνο.

Η Rakuten France είναι επίσης η πρώτη πλατφόρμα αγοράς και πώλησης μεταξύ ιδιωτών για πολιτιστικά μεταχειρισμένα προϊόντα.

Επιπλέον, η Rakuten είναι ένα εμπορικό σήμα με ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από το ηλεκτρονικό εμπόριο έως τα μέσα ενημέρωσης, το ψηφιακό περιεχόμενο και τις τεχνολογίες fintech, οπότε θα έχετε πολύ καλή υποστήριξη. Σήμερα υπάρχουν περισσότερες από 50 εκατομμύρια διαφημίσεις διαθέσιμες στη Rakuten France.

Επιπλέον, η Rakuten France έχει μεγάλη εμπειρία με την κυκλική οικονομία, καθώς το 66% των πωλήσεων προέρχεται από την κυκλική οικονομία και το 60% των καλαθιών της περιέχει τουλάχιστον 1 προϊόν από δεύτερο χέρι.

Τέλος, η Rakuten έχει ισχυρές αξίες και υποστηρίζει τις κοινότητες και την κοινωνία. Επίσης, κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης, η Rakuten France βοήθησε με διάφορους καινοτόμους τρόπους τους ιδιοκτήτες φυσικών καταστημάτων, τους λιανοπωλητές και τους πελάτες.

Τι πρέπει να κάνετε για να πουλήσετε στη Rakuten France

Έτσι, αν σας αρέσει αυτό που διαβάσατε μέχρι στιγμής και θέλετε να πουλήσετε στο Rakuten France, πρέπει να το κάνετε:

  • Δημιουργήστε έναν επαγγελματικό λογαριασμό
  • Ενεργοποιήστε το Rakuten E-shop σας
  • Ανεβάστε τα προϊόντα
  • Ενεργοποίηση των πληρωμών

Τι μπορώ να πουλήσω στη Rakuten France;

Η Rakuten σας επιτρέπει να πουλάτε ένα ευρύ φάσμα ειδών στην πλατφόρμα της. Μπορείτε να πουλήσετε τα πάντα, από αξεσουάρ για κατοικίδια ζώα, το σπίτι και το αυτοκίνητο μέχρι ηλεκτρονικά προϊόντα, προϊόντα ομορφιάς, είδη ένδυσης, αλλά και είδη γραφείου.

Τέλη στη Rakuten France

Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε στη Rakuten France, θα πρέπει να πληρώσετε τέλη. Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τύποι τελών για έναν πωλητή στη Rakuten France:

  • Ατομική χρέωση καταχώρισης από 0,15 € για κάθε στοιχείο
  • Μηνιαία χρέωση λογαριασμού από €39 ανά μήνα
  • Αμοιβή βάσει κατηγορίας. Ανάλογα με το είδος του αντικειμένου που πουλάτε έχετε μια προμήθεια μεταξύ 6% και 12%.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τι μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε πριν ξεκινήσετε μια συνεργασία με τον γίγαντα Rakuten.

Απολαύστε 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ μηνιαία τέλη

Η Rakuten France προσφέρει 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ μηνιαία τέλη για το κλασικό πακέτο για νέους εμπόρους. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com και θα σας ανακατευθύνουμε στον εκπρόσωπο της Rakuten France.

Αυτή η εικόνα έχει κενό χαρακτηριστικό alt- το όνομα αρχείου της είναι USP.png

Γιατί είναι επωφελής η πώληση στη Rakuten με την Koongo;

Η Koongo συνεργάζεται με 3 υποκαταστήματα του ομίλου Rakuten: Rakuten, Rakuten Marketing και Rakuten France. Ως εκ τούτου, το Koongo μπορεί να σας βοηθήσει αν πουλάτε τα προϊόντα σας στις αγορές της Rakuten.

Το Koongo συνδέει το κατάστημά σας με την αγορά Rakuten France χρησιμοποιώντας μια απλή τροφοδοσία προϊόντων CSV. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ανεβάσετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά σας στον κατάλογο Rakuten και να ενημερώνετε τις πληροφορίες αποθέματος σε τακτική βάση. Ως εκ τούτου, δεν κινδυνεύετε να ξεμείνετε από αποθέματα στην αγορά και οι πληροφορίες ενημερώνονται πάντα με ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης.

Προηγμένα χαρακτηριστικά του Koongo

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος έως συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Επίσης, με το Koongo, όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προχωρημένους σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρακτηριστικά χαρτογράφησης κατηγοριών: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά της Rakuten France.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Το εργαλείο μετατροπής νομίσματος και συναλλαγματικής ισοτιμίας, τα εκτεταμένα εργαλεία υπό όρους, η προηγμένη έκδοση χαρακτηριστικών και η χρήση κανονικών εκφράσεων για την αυτόματη αναβάθμιση των τιμών των προϊόντων ή την έκδοση των χαρακτηριστικών θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας των δεδομένων σας.
  • Η σύνδεση API διατηρεί ενημερωμένες όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας και οι τιμές των προϊόντων θα είναι προσαρμοσμένες. Διαχειρίζεται επίσης τις παραγγελίες αυτόματα και χωρίς κόπο από το κατάστημά σας ή τις πλατφόρμες Koongo.

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από 500 αγορές και κανάλια πωλήσεων παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Rakuten. Επομένως, δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Woocommerce, BigCommerce, Lightspeed και πολλά άλλα μέχρι οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα 3ου μέρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αν συνεργαστείτε με την Koongo, επειδή διατίθεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης της Rakuten ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση της Rakuten.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες