Menu

Blog

Πώς να πουλήσετε στο Spartoo

Γιατί να πουλήσετε στο Spartoo; Η Spartoo είναι μια νεαρή γαλλική εταιρεία μόδας 15 ετών με περισσότερους από 14 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες ανά μήνα στην Ευρώπη. Γρήγορα έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα διαδικτυακά καταστήματα λιανικής πώλησης μόδας στην Ευρώπη.

Το Spartoo έχει σταθερή παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Αγγλία, η Ιταλία και η Ισπανία. Συνεργάζεται επίσης με περισσότερες από 3.500 μάρκες και 300.000 μοντέλα, επομένως είναι πολύ σημαντικό να εμφανιστείτε στο Spartoo. Το Spartoo έχει περισσότερους από 450 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και 331 εκατομμύρια online αγοραστές σε περισσότερες από 12 γλώσσες.

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Θέλετε μια 6μηνη συνδρομή στο Spartoo δωρεάν; Επιλέξτε την Koongo ως συνεργάτη σας για το onboarding και εξοικονομήστε 39€ το μήνα! Μάθετε περισσότερα.

Οφέλη για να πουλήσετε στην αγορά Spartoo

Το Spartoo είναι η πρώτη αγορά που ειδικεύεται στα παπούτσια και τη μόδα. Στο Spartoo μπορείτε να πουλήσετε ό,τι αφορά τη μόδα, από την ομορφιά και τα καλλυντικά μέχρι τις τσάντες, τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και πολλά άλλα.

Το Spartoo μπορεί να προσφέρει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στην επωνυμία σας επειδή είναι παρόν σε πολλές χώρες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διεθνείς αγορές και να αυξήσετε αμέσως τον αριθμό των χωρών στις οποίες πουλάτε, βελτιώνοντας το κέρδος σας.

Οι πελάτες σας έχουν δικαίωμα επιστροφής 30 ημερών και σε ορισμένες χώρες οι επιστροφές είναι δωρεάν, οπότε μπορείτε να παρέχετε πολύ καλή εξυπηρέτηση πελατών. Οι γαλλόφωνες χώρες έχουν περισσότερα οφέλη από αυτή την άποψη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς EAN για να εξασφαλίσετε καλύτερη προβολή της μάρκας και των προϊόντων σας. Δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά συνιστάται ανεπιφύλακτα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετεεικόνες και περιγραφές προϊόντωνυψηλής ποιότητας για να κάνετε τα προϊόντα σας να λάμψουν.

Η Spartoo είναι υπεύθυνη για την εξυπηρέτηση πελατών σε όλες τις χώρες και διαθέτει σύστημακαταπολέμησης της απάτης για τη μείωση των κινδύνων και του κόστους.

Θέλετε μια 6μηνη συνδρομή στο Spartoo δωρεάν; Επιλέξτε την Koongo ως συνεργάτη σας για το onboarding και εξοικονομήστε 39€ το μήνα! Μάθετε περισσότερα.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη αν πουλάτε στο Spartoo

Το Spartoo θα σας επιτρέψει να πουλήσετε τα είδη μόδας σας, αλλά υπάρχουν κάποια έξοδα.

Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε κάποιες προμήθειες στο Spartoo:

  • 20% προμήθεια σε μονοσήμαντα προϊόντα
  • 15% προμήθεια για multibrands
  • 15% προμήθεια σε προϊόντα ομορφιάς/καλλυντικά (χωρίς μηνιαία αμοιβή)

Γιατί η πώληση στο Spartoo με την Koongo είναι επωφελής;

Το Koongo είναι πλήρως ενσωματωμένο με την αγορά Spartoo. Πρόσφατα υλοποίησε μια λύση API για την ενσωμάτωση οποιασδήποτε πλατφόρμας καταστημάτων με το Spartoo. Οι τιμές των προϊόντων σας, το επίπεδο αποθέματος και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται μέσω API σε πραγματικό χρόνο. Είναι δυνατό να αναπαράγετε όλες τις παραγγελίες σας στο κατάστημά σας και στο Koongo αυτόματα. Το Koongo προσφέρει επίσης μια λειτουργία συγχρονισμού παραγγελιών μεταξύ του Spartoo και του Koongo για τις πλατφόρμες Shopify, Magento και CCV Shop. Μπορείτε να εκτελείτε τις παραγγελίες από ένα ενιαίο σημείο διαχείρισης (αποστολή, παρακολούθηση, επιστροφές, τιμολόγια) χωρίς να έχετε πρόσβαση στο Spartoo για να χειριστείτε κάθε εισερχόμενη παραγγελία.

Το Koongo διατηρεί τα δεδομένα σας πάντα ενημερωμένα με μια ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης τόσο για τα προϊόντα όσο και για τις παραγγελίες, ώστε να ενημερώνεται αυτόματα κάθε τροποποίηση που γίνεται στο κατάστημά σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσετε τις προσφορές, τα προϊόντα και τις τιμές αποστολής σας πριν από τους άλλους εμπόρους. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσφέρετε πάντα την καλύτερη δυνατή συμφωνία.

Άλλα προηγμένα χαρακτηριστικά από το Koongo

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο ό,τι χρειάζεστε. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Εάν χρησιμοποιείτε το Koongo, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας για προχωρημένους σκοπούς φιλτραρίσματος.
  • Χαρτογράφηση κατηγορίας: Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις υπάρχουσες κατηγορίες σας με αυτές που παρέχονται από την αγορά Spartoo.
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: Μπορείτε να επεξεργαστείτε και να μετασχηματίσετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο εργαλείο μετασχηματισμού του Koongo. Το εργαλείο μετατροπής νομισμάτων και συναλλαγματικών ισοτιμιών, τα εκτεταμένα εργαλεία υπό όρους, η προηγμένη έκδοση χαρακτηριστικών και η χρήση κανονικών εκφράσεων για την αυτόματη αναβάθμιση της τιμής του προϊόντος ή την έκδοση χαρακτηριστικών θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας.
  • Σύνδεση API: Διατηρεί όλες τις πληροφορίες του καταλόγου σας ενημερωμένες, τις τιμές των προϊόντων προσαρμοσμένες. Διαχειρίζεται επίσης τις παραγγελίες αυτόματα και χωρίς κόπο από το κατάστημά σας ή τις πλατφόρμες Koongo.

Εγγραφείτε δωρεάν τώρα

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από 500 αγορές και κανάλια πώλησης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του Spartoo. Δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce έως οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα 3ου μέρους. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να βελτιώσει και να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, διατίθεται περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ελέγξετε το εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του Spartoo ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωσή σας στο Spartoo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες