Menu

Blog

Σύγκριση εφαρμογών αγοράς CCV Shop

Σήμερα, η τροφοδοσία δεδομένων προϊόντων αποτελεί βασική προϋπόθεση για την πώληση ή τη διαφήμιση προϊόντων στο διαδίκτυο. Όλες οι αγορές ή οι υπηρεσίες διαφήμισης προϊόντων απαιτούν μια συγκεκριμένη τροφοδοσία δεδομένων ικανή να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές τους. Για τις περισσότερες από τις αγορές, η ενσωμάτωση API με συγχρονισμό παραγγελιών μπορεί να είναι απαραίτητο στοιχείο.

Η ενσωμάτωση API με συγχρονισμό παραγγελιών σας επιτρέπει να συγχρονίσετε τα δεδομένα των προϊόντων σας αμέσως και να μεταφέρετε όλες τις παραγγελίες σας στην αγορά στο κατάστημά σας CCV Shop. Όλες οι παραγγελίες από τις συνδεδεμένες αγορές μπορούν να διεκπεραιωθούν απευθείας στο κατάστημά σας CCV, ενώ οι πληροφορίες για τα αποθέματα του καταστήματός σας ενημερώνονται αυτόματα.

Υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε διάφορες αγορές. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλες να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας σε λογική τιμή. Η εύρεση της κατάλληλης εφαρμογής για μια συγκεκριμένη αγορά μπορεί να είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα εργασία. Προκειμένου να αποσαφηνίσουμε τις επιλογές που διατίθενται στην αγορά και να σας εξοικονομήσουμε αμέτρητες ώρες από το χρόνο σας, σε αυτό το άρθρο αναλύουμε 6 διαφορετικές εφαρμογές παρόχων που διατίθενται στο κατάστημα εφαρμογών CCV Shop.

Πώς μπορεί μια εφαρμογή αγοράς να βελτιώσει τις πωλήσεις;

Ίσως αναρωτιέστε: Γιατί να χρησιμοποιήσω μια εφαρμογή αγοράς; Ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληροί η εφαρμογή; Πώς να επιλέξετε το καταλληλότερο; Σίγουρα, η εφαρμογή marketplace θα σας βοηθήσει να συνδέσετε το κατάστημά σας με την επιλεγμένη αγορά. Ωστόσο, ορισμένα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως το φιλτράρισμα προϊόντων και κατηγοριών, η σύνδεση API, ο συγχρονισμός παραγγελιών ή οι επιλογές μετασχηματισμού δεδομένων ενδέχεται να προσφέρονται από μειωμένο αριθμό παρόχων ολοκλήρωσης αγορών.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά, μειώνοντας το κόστος σας και αυξάνοντας τις πωλήσεις του καταστήματός σας χωρίς κόπο. Συνοψίζοντας, μια εφαρμογή αγοράς θα πρέπει να σας βοηθήσει να επιτύχετε 3 κύριους στόχους:

  • Πληροί τις απαιτήσεις τροφοδοσίας δεδομένων: Κάθε αγορά έχει τις δικές της απαιτήσεις, υποχρεωτικά χαρακτηριστικά και συγκεκριμένες ταξινομίες. Η ενσωμάτωση API σας επιτρέπει να εκπληρώνετε όλες τις απαιτήσεις του καναλιού με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Επιπλέον, θα πρέπει να προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής και μετασχηματισμού των τρεχόντων δεδομένων σας προκειμένου να προσαρμόσετε τις πληροφορίες που λαμβάνει η αγορά.
  • Βελτιώστε τα δεδομένα των προϊόντων σας: Όσο καλύτερα είναι τα δεδομένα ενός προϊόντος τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθούν οι πωλήσεις σας. Μια εφαρμογή αγοράς θα πρέπει να παρέχει μεγάλο αριθμό εργαλείων βελτιστοποίησης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις υπάρχουσες πληροφορίες του καταλόγου σας. Για παράδειγμα, θα πρέπει να σας δώσει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε τμήματα του υπάρχοντος καταλόγου σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε ούτε ένα κόμμα στο επίπεδο του καταστήματος CCV. Οι τίτλοι, οι περιγραφές, οι ετικέτες, οι τιμές, οι εκπτώσεις, τα έξοδα αποστολής είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειαστεί να βελτιστοποιηθούν για κάθε κανάλι πώλησης. Προκειμένου να επιτευχθεί μια καλή βελτιστοποίηση, η εφαρμογή της αγοράς θα πρέπει να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα προηγμένα εργαλεία: οι προϋποθέσεις, οι προηγμένες επιλογές φιλτραρίσματος, η σύνθεση χαρακτηριστικών ή η χρήση κανονικών εκφράσεων είναι σίγουρα απαραίτητα όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση της τροφοδοσίας δεδομένων σας.
  • Εκπληρώστε τις παραγγελίες της αγοράς απευθείας στο κατάστημά σας CCV: Ο συγχρονισμός παραγγελιών θα εισάγει όλες τις παραγγελίες σας στην αγορά δίπλα στις παραγγελίες σας στο CCV. Σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε όλες τις παραγγελίες σας, να μεταφέρετε δεδομένα αποστολής (π.χ. αριθμό παρακολούθησης) από το κατάστημα στην αγορά και να εκτελείτε ή να ακυρώνετε τις παραγγελίες σας στην αγορά απευθείας στο CCV κατάστημά σας. Το κατάστημά σας γίνεται ένα ενιαίο σημείο ενσωμάτωσης με πάντα ενημερωμένες πληροφορίες για τα αποθέματα. Αυτό οδηγεί στον ελάχιστο αριθμό παραγγελιών των προϊόντων σας που δεν υπάρχουν σε απόθεμα, στην καλύτερη αξιολόγηση των εμπόρων και σε περισσότερες πωλήσεις στην αγορά.

Ποια εφαρμογή μπορώ να χρησιμοποιήσω για το Bol.com ή το Beslist.nl;

Όπως ίσως όλοι γνωρίζετε, το Bol.com είναι η κορυφαία αγορά στην Ολλανδία για βιβλία, ηλεκτρονικά είδη, παιχνίδια και πολλές άλλες κατηγορίες προϊόντων. Το Beslist.nl δεν είναι ακόμα τόσο μεγάλο, αλλά αναπτύσσεται γρήγορα. Σε περίπτωση που η αγορά-στόχος σας είναι η Ολλανδία ή ακόμη και το Βέλγιο, θα πρέπει να αρχίσετε να πουλάτε και στις δύο αγορές το συντομότερο δυνατό. Θα κάνουν τις πωλήσεις του καταστήματός σας να αυξηθούν εκθετικά μόλις προσφερθούν τα προϊόντα σας, χιλιάδες έμποροι δεν μπορούν να κάνουν λάθος γι’ αυτό.

Η Koongo συνέκρινε τις 5 κορυφαίες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σήμερα στο κατάστημα εφαρμογών CCV, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 5000 προϊόντα, συγχρονισμός παραγγελιών και 2 κανάλια πώλησης, το Bol.com και το Beslist.nl. Μπορείτε να ελέγξετε την τιμολόγηση και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από τους παρόχους εφαρμογών της αγοράς.

KoongoJustFEEDAdvertentiePlanetE-SS APPEffectConnect
Τιμή29.95€+29.95€79€149€35€+35€174€
Όριο καναλιού23822
Όριο προϊόντος50005000500050005000
Διαχείριση παραγγελιώνΝαιΝαιΝαιΝαιΝαι
Δωρεάν δοκιμήΝαιΌχιΝαιΌχιΝαι
Εγκατάσταση OnboardingΔωρεάνΔωρεάνΔωρεάν50€+50€Δωρεάν
Τιμή για επιπλέον 10K προϊόντα24.95€ (80K)119€100€Δεν παρέχεται199€
Σύνδεσμος εφαρμογήςBol/BeslistΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςBol/BeslistΣύνδεσμος

Μόνο για τους χρήστες των καταστημάτων CCV, η Koongo παρέχει ειδικές εφαρμογές για τις πιο δημοφιλείς αγορές, όπως το Amazon, το Miinto και το Bol.com, καθώς και το Beslist.nl. Αυτές οι εφαρμογές θα σας επιτρέψουν να συνδέσετε πλήρως έναν μέσο κατάλογο εμπόρων (έως και 5000 προϊόντα) με ένα μόνο κανάλι πώλησης μόνο με 29,95€ το μήνα, με όλες τις προηγμένες λειτουργίες.

Σε περίπτωση που πρέπει να εισαχθεί ένας μεγάλος κατάλογος εμπόρων (5000+ προϊόντα), εκτός από την ειδική εφαρμογή Koongo της αγοράς(Bol.com ή Beslist.nl), θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την εφαρμογή Koongo Feed & Affiliate Marketing tool. Η χρήση της εφαρμογής Koongo feed θα σπάσει όλα τα υπάρχοντα όρια, καθώς προσφέρει απεριόριστη ποσότητα προϊόντων με προηγμένες λειτουργίες, μόνο με επιπλέον 24,95€. Για παράδειγμα, μια σύνδεση Bol.com με απεριόριστα προϊόντα, πρόσθετες λειτουργίες και σύνδεση API θα έχει κόστος 29,95€ + 24,95€. Σε περίπτωση που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και σε συνδυασμό με το Beslist.nl, θα πρέπει να προσθέσετε και τη συγκεκριμένη εφαρμογή της αγοράς.

Πώς να συνδέσετε άλλα κανάλια διαφήμισης

Ο παρακάτω συγκριτικός πίνακας θα είναι χρήσιμος για τους ιδιοκτήτες καταστημάτων CCV με μικρότερο προϋπολογισμό ή για τους εμπόρους που θέλουν να διαχειρίζονται μόνοι τους τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Συγκρίνετε τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά που λαμβάνετε με το αρχικό πακέτο σε συγκεκριμένους παρόχους εργαλείων τροφοδοσίας δεδομένων. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν τεράστιες διαφορές όσον αφορά τις πρόσθετες δυνατότητες ή τη μέγιστη επιτρεπόμενη ποσότητα προϊόντος που προσφέρεται όταν χρησιμοποιείται το χαμηλότερο πακέτο. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από τις συγκρινόμενες υπηρεσίες δεν παίρνει ποσοστό από τις πωλήσεις σας και προσφέρονται μόνο με μηνιαία πληρωμή.

KoongoJustFEEDAdvertentiePlanetE-SS APPEffectConnectΜεταδιδόμενο
Τιμή24.95€39€39€35€49€19€
Όριο προϊόντος8000050025005001000500
Όριο καναλιού50115113
Διαχείριση παραγγελιών στο σχέδιοΌχιΝαιΌχιΝαιΝαιΌχι
Δωρεάν δοκιμήΝαιΌχιΝαιΌχιΝαιΝαι
Εγκατάσταση OnboardingΔωρεάνΔωρεάνΔωρεάνΠληρωμένοΔωρεάνΔωρεάν
Κατάλογος υποστηριζόμενων καναλιώνΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμος
Σύνδεσμος εφαρμογήςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμοςΣύνδεσμος

Όπως μπορείτε να δείτε, το αρχικό πακέτο Koongo προσφέρει τη χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή (24,95€) από όλες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που συγκρίθηκαν. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο μέσος κατάλογος των εμπόρων φτάνει τα 5000 προϊόντα, το πακέτο εκκίνησης του Koongo παρέχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για την κατάλληλη σύνδεση του καναλιού.

Σε περίπτωση που το πακέτο εκκίνησης καλύπτει τις απαιτήσεις σας για το CCV Shop και σας λείπει απλώς η υπηρεσία διαχείρισης παραγγελιών, αντί για το πακέτο εκκίνησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ειδική εφαρμογή marketplace με 29,95€ το μήνα.

Για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή του εργαλείου Koongo Feed & Affiliate Marketing στο κατάστημα εφαρμογών CCV ή επικοινωνήστε μαζί μας στο support@koongo.com.

Top 6 εφαρμογές της αγοράς CCV

Koongo

Η Koongo είναι μια υπηρεσία εργαλείων τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στην Τσεχική Δημοκρατία και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην υπηρεσία διαχείρισης τροφοδοσίας.

Η Koongo προσφέρει:

  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Συγχρονισμός παραγγελιών για επιλεγμένες ηλεκτρονικές αγορές
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • +500 υποστηριζόμενα κανάλια παγκοσμίως
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Δωρεάν βοήθεια κατά την ένταξη

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Koongo.

Just FEED

Το Just FEED είναι ένα εργαλείο τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στην Ολλανδία και ειδικεύεται στα κανάλια της Ολλανδίας.

Just FEED προσφέρει:

  • Λειτουργία διαχειριστή προσφορών
  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Συγχρονισμός παραγγελιών για επιλεγμένες ηλεκτρονικές αγορές
  • Ολλανδία και Βέλγιο που βρίσκονται στα κανάλια
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Δωρεάν βοήθεια κατά την ένταξη

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του JustFEED.

AdvertentiePlanet

Η AdvertentiePlanet είναι μια υπηρεσία εργαλείων τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στην Ολλανδία και ειδικεύεται κυρίως στα κανάλια της Ολλανδίας και του Βελγίου.

AdvertentiePlanet προσφέρει:

  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Συγχρονισμός παραγγελιών για επιλεγμένες ηλεκτρονικές αγορές
  • Ολλανδία και Βέλγιο που βρίσκονται στα κανάλια
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Δωρεάν βοήθεια κατά την ένταξη

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα AdvertentiePlanet.

Εφαρμογή E-SS

Η E-System Solutions είναι μια υπηρεσία εργαλείων τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στις Κάτω Χώρες με πλήρη υπηρεσία ολοκλήρωσης και ορισμένα διεθνή κανάλια.

Η E-SS προσφέρει:

  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Συγχρονισμός παραγγελιών για επιλεγμένες ηλεκτρονικές αγορές
  • Ολλανδικά και βελγικά κανάλια και διεθνή κανάλια
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του E-SS.

EffectConnect

Το EffectConnect είναι ένα εργαλείο τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στις Κάτω Χώρες με συγκεκριμένα και διεθνή κανάλια.

Το EffectConnect προσφέρει:

  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Συγχρονισμός παραγγελιών για επιλεγμένες ηλεκτρονικές αγορές
  • Ολλανδικά και βελγικά κανάλια και διεθνή κανάλια
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Δωρεάν βοήθεια κατά την ένταξη

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του EffectConnect.

Μεταδιδόμενο

Η Channable είναι μια υπηρεσία εργαλείων τροφοδοσίας δεδομένων που βρίσκεται στις Κάτω Χώρες και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων καναλιών.

Η Channable προσφέρει:

  • Σύνδεση API για επιλεγμένα κανάλια
  • Ολλανδικά και βελγικά κανάλια και διεθνή κανάλια
  • Προσαρμόσιμα πρότυπα
  • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
  • Δωρεάν βοήθεια κατά την ένταξη

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Channable.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες