Menu

Blog

Συγχρονίστε τις παραγγελίες με το CCV Shop σας

Συγχρονίστε τις παραγγελίες με το CCV Shop σας! Η λειτουργία συγχρονισμού παραγγελιών είναι διαθέσιμη για τις online αγορές που αναφέρονται παρακάτω:

Ο συγχρονισμός παραγγελιών επιτρέπει στους εμπόρους να συγχρονίζουν τις παραγγελίες τους με το κατάστημά τους CCV Shop. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται σε οποιαδήποτε από αυτές τις διαδικτυακές αγορές ενημερώνονται συνεχώς στο CCV Shop, ώστε ο αριθμός των διαθέσιμων προϊόντων στο κατάστημά σας να είναι πάντα ενημερωμένος. Αυτό διασφαλίζει ότι οι έμποροι δεν θα διαφημίζουν ποτέ προϊόντα που δεν υπάρχουν σε απόθεμα και δεν θα σπαταλούν χρήματα σε κλικ που δεν θα μετατρέπονται. Εξοικονομεί επίσης χρόνο για τους εμπόρους, καθώς δεν χρειάζεται πλέον να ενημερώνουν χειροκίνητα το κατάστημά τους όταν ένα προϊόν πωλείται σε κάποιο από αυτά τα κανάλια. Επιπλέον, οι έμποροι μπορούν να ελέγχουν όλα τα δεδομένα παραγγελιών από το Koongo.

Πλεονεκτήματα της λύσης Koongo CCV Shop

  • Υποστηρίζονται περισσότεροι από 500 ιστότοποι σύγκρισης, διαδικτυακές αγορές ή κανάλια θυγατρικών – επιτρέπει την αύξηση της επισκεψιμότητας στο CCV Shop σας με τη δημοσίευση των δεδομένων των προϊόντων σας σε διάφορα κανάλια.
  • Ενσωμάτωση συγχρονισμού παραγγελιών – διαθέσιμη για Amazon, Bol.com, Beslist.nl και Miinto. Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα κανάλια – π.χ. eBay, CDiscount και Wish.com.
  • Ενσωμάτωση API σε διάφορα κανάλια – διαθέσιμο για Amazon, Bol.com, Marktplaats Admarkt, 2dehands.be, Beslist, Miinto και άλλα.
  • Επιλογή φίλτρου για προχωρημένους – εξαγωγή επιλεγμένων δεδομένων προϊόντος με βάση το φιλτράρισμα χαρακτηριστικών ή κατηγοριών.
  • Λειτουργία αντιστοίχισης κατηγοριών – αντιστοιχίστε εύκολα τις κατηγορίες του καταστήματός σας με τις σχετικές κατηγορίες του καναλιού για να επιτύχετε υψηλότερη κατάταξη των προϊόντων σας.
  • Ενσωμάτωση Google Analytics – η εφαρμογή CCV Shop μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με την υπηρεσία Google Analytics – σας επιτρέπει να αναλύετε τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης των προϊόντων σας.
  • Πάντα ενημερωμένες τροφοδοσίες δεδομένων προϊόντων – τα πρότυπα τροφοδοσίας ενημερώνονται σε τακτική βάση για να καλύπτουν τις τελευταίες αλλαγές στις προδιαγραφές των προτύπων τροφοδοσίας.
  • Διαθέσιμη δωρεάν δοκιμή – μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία Koongo εντός ενός μήνα από την εγκατάσταση της εφαρμογής δωρεάν!

Οι εφαρμογές συγχρονισμού παραγγελιών περιορίζονται σε 5000 προϊόντα. Για απεριόριστη επιλογή προϊόντων μπορείτε να εγκαταστήσετε επίσης την εφαρμογή Feed and Affiliate Marketing Tool.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγχρονισμό παραγγελιών CCV Shop, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Koongo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες