Menu

Blog

Συνεργασία ARTIO – Koongo!

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε τη νέα συνεργασία της Koongo με την εταιρεία ARTIO.

Η ARTIO είναι μια τσεχο-φινλανδική εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού που ειδικεύεται στην υλοποίηση έργων ανοικτού κώδικα και στην ανάπτυξη και τον προγραμματισμό κατά παραγγελία. Η ARTIO Τσεχίας ασχολείται κυρίως με υπηρεσίες ανάπτυξης, ενώ η ARTIO Φινλανδίας είναι κυρίως υποστηρικτική και πάροχος υπηρεσιών.

Η ARTIO είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην ανάπτυξη, υλοποίηση και προσαρμογή του Magento. Είναι συγγραφείς πολλών υλοποιήσεων του Magento, που συχνά περιλαμβάνουν προηγμένες προσαρμογές, δικές τους πρόσθετες επεκτάσεις.

Η κύρια δραστηριότητά τους είναι η υλοποίηση, παράδοση και επέκταση υφιστάμενων λύσεων ανοικτού κώδικα, αλλά προσφέρουν επίσης εξατομικευμένη ανάπτυξη προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα αιτήματα των πελατών. Είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με την επιτάχυνση της βελτιστοποίησης του ιστότοπού σας και να παρέχουν επαγγελματικές υπηρεσίες υποστήριξης.

Οι πελάτες τους προέρχονται από όλο τον κόσμο. Επίσης, οι ενότητές τους για το Magento έχουν χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως. Είναι έτοιμοι να παρέχουν σύνθετη ανάπτυξη λογισμικού για την έκδοση Magento Community ή Enterprise με τους πιστοποιημένους προγραμματιστές Magento.

  • Μάθετε περισσότερα στο ARTIO!
Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες