Menu

Blog

Το Koongo Connector για το Magento 2 κυκλοφόρησε!

Έμποροι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων,

το Koongo’s Connector για το Magento 2 κυκλοφορεί τώρα! Υπάρχουν 2 διαθέσιμες παραλλαγές – Magento 2 Connector και Magento 2 Connector Enterprise edition. Το νέο Koongo Connector 2 εξελίχθηκε από το επιτυχημένο Connector for Magento 1 και το προϊόν Koongo as a Service. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά και από τις δύο πλατφόρμες συγχωνεύτηκαν και βελτιώθηκαν στο νέο Koongo Connector 2. Κατά τη διάρκεια της περιόδου δοκιμών beta εντοπίστηκαν και διορθώθηκαν διάφορα προβλήματα. Όλες οι λειτουργίες λειτουργούν ομαλά τώρα. Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον τρόπο για να ευχαριστήσουμε όλους τους πελάτες που συμμετείχαν στις δοκιμές beta του Koongo Connector 2 και μας βοήθησαν να βελτιώσουμε το νέο προϊόν Koongo.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου Koongo Connector 2 είναι:

  • Απλή βελτιστοποίηση της τροφοδοσίας μέσω της διαισθητικής διεπαφής χρήστη
  • Χαρτογράφηση κατηγοριών με προηγμένες προτάσεις
  • Γρήγορη εξαγωγή προϊόντων – 1000 προϊόντα ανά δευτερόλεπτο είναι το ελάχιστο
  • Πιο σύνθετη εξαγωγή δεδομένων – πολλαπλές εικόνες, προϊόντα και παραλλαγές, συνδυασμοί χαρακτηριστικών, κατηγορίες κ.λπ.
  • Σύνθετα φίλτρα προϊόντων – ανά κατηγορία, ορατότητα, απόθεμα και άλλα διαφορετικά χαρακτηριστικά
  • Ενσωματωμένη περιγραφή καναλιού με εγχειρίδιο υποβολής τροφής

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ή να αγοράσετε την άδεια χρήσης του Connector for Magento 2 με δωρεάν εγκατάσταση και 4 μήνες περιόδου υποστήριξης. Αυτή η ειδική προσφορά ισχύει μέχρι το τέλος Αυγούστου 2016.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες