Menu

Blog

Mage2Go: Magento 2: Μια εναλλακτική λύση για μακροχρόνια και ακριβά έργα Magento 2

Το Mage2Go είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικού εμπορίου που κάνει τη μετάβαση στο Magento 2 παιχνιδάκι. Η υπηρεσία προσφέρει ένα διαδικτυακό κατάστημα Magento 2 με χαμηλή μηνιαία χρέωση που περιλαμβάνει τη φιλοξενία, τις ενημερώσεις και τη συντήρηση.

Η Koongo είναι ευτυχής που συμμετέχει στο έργο Mage2Go. Και παροχή του Koongo Connector ως λύση τροφοδοσίας δεδομένων για τους χρήστες του Mage2Go. Η υπηρεσία Mage2Go είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους χρήστες του Magento 1 που θέλουν να μεταβούν εύκολα στο Magento 2.

Η υπηρεσία Mage2Go μπορεί να συνδυαστεί και με τις δύο λύσεις Koongo για το Magento 2, την υπηρεσία Koongo και το Connector για το Magento 2.

Σχετικά με το Mage2Go

Πολλά καταστήματα Magento 1 δεν έχουν ακόμη κάνει τη μετάβαση στο Magento 2 ή σε άλλη πλατφόρμα, ενώ η ημερομηνία λήξης του Magento 1 πλησιάζει γρήγορα. Σύμφωνα με τον Mike de Landgraaf, ιδιοκτήτη της Mage2Go, η υπηρεσία της Mage2Go αποτελεί λύση για διάφορα μέρη. “Τα υπάρχοντα καταστήματα Magento 1, καθώς και οι οργανισμοί web και marketing μπορούν να ξεκινήσουν ένα κατάστημα Magento 2 σε σύντομο χρονικό διάστημα. Βλέπουμε ότι η έλλειψη χρόνου από την πλευρά του πρακτορείου είναι ένα ζήτημα, αλλά η συχνά μεγάλη επένδυση αναφέρεται επίσης από τον πελάτη. Προσφέρουμε μια προσιτή λύση και ταυτόχρονα την ποιότητα του Magento 2”.

Magento 2 χωρίς περιορισμούς και με πρόσθετες λειτουργίες

Με το πάνελ Mage2Go, μπορείτε να διαμορφώσετε μόνοι σας το ιδανικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Με μια βασική εγκατάσταση του Magento 2 και τις επεκτάσεις που επιλέγετε από την επιλογή των ενοτήτων, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα κατάστημα Magento 2 σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο μέσος χρόνος είναι μεταξύ δύο και έξι εβδομάδων.

Μερικά πλεονεκτήματα είναι:

  • Χαμηλό κόστος εκκίνησης
  • Μηνιαίο σταθερό ποσό
  • Συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενίας, των ενημερώσεων και της συντήρησης
  • Προαιρετικά πακέτα για τη μετάβαση δεδομένων, τη διαμόρφωση και το σχεδιασμό
  • Απεριόριστος αριθμός καταστημάτων
  • Μόνο οι καλύτερες ενότητες από συνεργάτες όπως η Amasty και η Koongo

Η τιμή του Mage2Go

Η τιμή του Mage2Go εξαρτάται από τις επιλεγμένες επεκτάσεις και τη φιλοξενία. Ένα βασικό κατάστημα διατίθεται από 350 ευρώ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει ενημερώσεις, διορθώσεις και φιλοξενία και η ελάχιστη περίοδος είναι 12 μήνες. Εκτός από το μηνιαίο τέλος, πληρώνετε ένα εφάπαξ τέλος για το κόστος της άδειας χρήσης των επιλεγμένων επεκτάσεων. Αν θέλετε υποστήριξη για τη δημιουργία του καταστήματός σας, μπορείτε να επιλέξετε προαιρετικά πακέτα υπηρεσιών. Αυτά τα πακέτα υπηρεσιών είναι διαθέσιμα για τη διαμόρφωση, το σχεδιασμό και τη μεταφορά δεδομένων του καταστήματός σας Magento 1.

Mage2Go και Koongo

Συνεργαζόμενη με την Koongo και άλλους εταίρους, η Mage2Go προσφέρει μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο επεκτάσεις και θέματα από αυτά τα διάσημα μέρη.

“Η Koongo προσφέρει ποιότητα και ευελιξία για τον πελάτη, ακριβώς αυτό που έχουμε κατά νου με το Mage2Go”, λέει ο Mike de Landgraaf.

Είστε περίεργοι για το Mage2Go; Είναι πάντα δυνατό να λάβετε συμβουλές από έναν από τους ειδικούς του Magento της Mage2Go για να δημιουργήσετε ένα τέλεια συντεταγμένο κατάστημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Mage2Go επισκεφθείτε το mage2go.com ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του contact@mage2go.com.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες