Menu

Blog

WooCommerce – ενσωμάτωση Koongo!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια νέα ενσωμάτωση της πλατφόρμας αγορών Koongo. Όλοι οι χρήστες του WooCommerce μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με περισσότερες από 500 online αγορές, ιστότοπους σύγκρισης τιμών και δίκτυα θυγατρικών που υποστηρίζονται από το Koongo!

Σχετικά με το WooCommerce

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου ανοικτού κώδικα για το WordPress. Είναι σχεδιασμένο για μικρούς έως μεγάλους online εμπόρους που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WordPress. Ξεκίνησε στις 27 Σεπτεμβρίου 2011 και έγινε γρήγορα δημοφιλές για την απλότητα της εγκατάστασης και της χρήσης του.

Το WooCommerce έχει προσελκύσει σημαντική δημοτικότητα επειδή το βασικό προϊόν είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα. Επιπλέον, υπάρχουν χιλιάδες πρόσθετα επί πληρωμή σε σταθερές τιμές. Πολλά Premium Θέματα προσφέρουν τώρα δυνατότητες με το Woocommerce, καθώς και plugins που καθιστούν ένα θέμα συμβατό με το πλαίσιο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα WooCommerce Koongo pricing ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Koongo support.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες