Menu

Blog

Wyomind Feed Manager VS Koongo Connector

Λόγω του όχι πολύ καιρό πριν δημοσιευθεί Σύγκριση μονάδων τροφοδοσίας προϊόντων για το Magento λάβαμε πρόσφατα αρκετές ερωτήσεις για το ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Wyomind Feed Manager και του Koongo Connector και γιατί οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν το Koongo αντί του Wyomind.

Έτσι, πραγματοποιήσαμε σύγκριση τόσο των επιδόσεων όσο και της εμπειρίας του χρήστη και των δύο λύσεων χρησιμοποιώντας το ίδιο σύνολο δεδομένων. Επιπλέον, σας παρουσιάζουμε μια ανεξάρτητη εμπειρία ενός πραγματικού χρήστη που αποφάσισε να μεταβεί στην Koongo από την Wyomind.


Σύνολο δεδομένων αναφοράς και λεπτομέρειες

  • 93.000 προϊόντα στον κατάλογο (16.000 διαμορφώσιμα και 77.000 απλά)
  • Magento CE 1.7.0.2
  • Koongo Connector 6.3.0.0
  • Wyomind Feed Manager 7.1.0
  • Όριο μνήμης 512MB
  • Koongo – 10.000 προϊόντα σε μία παρτίδα
  • Wyomind 1.500 προϊόντα σε μία παρτίδα (υψηλότερες τιμές είχαν ως αποτέλεσμα την πλήρη αποτυχία της διαδικασίας εξαγωγής)

Εφαρμόστηκαν διάφορα κριτήρια φιλτραρίσματος προκειμένου να περιοριστεί ο αριθμός των προς εξαγωγή προϊόντων, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

Χρόνος εξαγωγής VS Αριθμός προϊόντων

Από τη γραφική παράσταση, μπορείτε να δείτε ότι το Koongo υπερτερεί του Wyomind από την αρχή, αν και η διαφορά απόδοσης για μέχρι 2.000 προϊόντα και λιγότερο είναι αμελητέα. Από την άλλη πλευρά, δεδομένου ότι οι εξαγωγές 5.000 προϊόντων και άνω, η Koongo είναι σαφής νικητής.

Κατανάλωση μνήμης VS Αριθμός προϊόντων

Όσον αφορά την κατανάλωση μνήμης, το Koongo Connector έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την κατανάλωση μνήμης “σταθερή” ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων, επιτρέποντάς σας να εξάγετε τεράστιους καταλόγους χωρίς μεγάλο αντίκτυπο στην απόδοση ή τη διαθεσιμότητα του καταστήματός σας. Πράγματι, το Koongo Connector έχει δοκιμαστεί με περισσότερα από 1 εκατομμύριο προϊόντα pf!

Αντίθετα, στην περίπτωση της λύσης Wyomind, παρατηρείται μια συνεχής αύξηση της κατανάλωσης μνήμης, ανάλογα με τον αριθμό των εξαγόμενων προϊόντων. Έτσι, μπορούμε να υποθέσουμε το μέγεθος της μνήμης που απαιτείται για την εξαγωγή 1 εκατομμυρίου προϊόντων.

Εμπειρία χρήστη

Χρησιμοποιήσαμε τον σύνδεσμο Wyomind για το Google shopping. Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα του Koongo είναι ότι υποστηρίζει και πολλούς άλλους ιστότοπους. Έτσι, μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα.

Είναι επίσης πολύ εύκολο να αντιστοιχίσετε χαρακτηριστικά, έχει καλύτερη διεπαφή από το Wyomind για αυτό. Χρησιμοποιούμε το Koongo σε καταστήματα με πολλά προϊόντα και δημιουργεί τις τροφοδοσίες πιο γρήγορα με λιγότερο φορτίο διακομιστή.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του συνδετήρα Koongo είναι ότι μπορείτε να φιλτράρετε τα προϊόντα. Στο Wyoming, μπορείτε να φιλτράρετε μόνο τις κατηγορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε ή να αποκλείσετε. Με το Koongo μπορείτε να φιλτράρετε μόνο τα προϊόντα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στην τροφοδοσία.

Jelle Troost, Mage-Company.nl

Συμπέρασμα

  • Το Wyomind έχει καλή απόδοση για 2.000 προϊόντα στον κατάλογο και λιγότερο. Η Koongo Connector είναι σε θέση να εξάγει ακόμη και 1 εκατομμύριο προϊόντα.
  • Το Wyomind δεν διαθέτει προκαθορισμένα πρότυπα. Η Koongo υποστηρίζει περισσότερους από 500 συγκεντρωτές προϊόντων, κανάλια πώλησης και δίκτυα θυγατρικών σε όλο τον κόσμο.
  • Η διεπαφή χρήστη του Wyomind είναι φτωχή και δύσκολη στον προσανατολισμό. Με το Koongo Connector μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ εξαγωγής μέσα σε 5 κλικ.
  • Το Koongo Connector διαθέτει προηγμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος προϊόντων.
  • Στο Wyomind, οι ταξινομίες (δηλ. η αντιστοίχιση κατηγοριών) είναι πολύ περιορισμένες και δύσχρηστες.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες