Menu

Blog

Αποστολή μέσω Bol.com

Η αποστολή μέσω bol.com είναι μια υπηρεσία που προσφέρει η Bol στους πελάτες της. Η υπηρεσία αυτή έχει δύο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, η Bol.com δεσμεύεται να αποστέλλει τα προϊόντα που πωλούνται στην πλατφόρμα της με χαμηλό κόστος παράδοσης. Δεύτερον, οι πελάτες της δεν έχουν πλέον την ευθύνη αποστολής.

Πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποστολή μέσω Bol.com;

Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία αποστολής Bol.com; Εξαρτάται από. Υπάρχουν ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές που πρέπει να τηρούνται.

  • Η εταιρεία σας πρέπει να εδρεύει στις Κάτω Χώρες.
  • Πρέπει να εργάζεστε μέσω του λογαριασμού πωλήσεων ή του API λιανοπωλητή έκδοση 4 (ή υψηλότερη).
  • Εάν συνεργάζεστε με έναν ή περισσότερους μεσάζοντες, αυτοί πρέπει επίσης να υποστηρίζουν την υπηρεσία παράδοσης Bol.com.
  • Τα αντικείμενα πρέπει να χωράνε στις μέγιστες διαστάσεις συσκευασίας της PostNL.
  • Δεν μπορείτε να στέλνετε περισσότερες από 5 παραγγελίες σε κυλινδρικά εμπορευματοκιβώτια ανά ημέρα.

Τι πρέπει να κάνετε;

Η αποστολή από την Bol.com αναλαμβάνει την ευθύνη για την παράδοση από εσάς, αλλά πρέπει να κάνετε κάτι για την παράδοση;
Ναι, πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα.

  • Αγοράστε το Shipping μέσω bol.com γραμματόσημα ναυτιλίας.
  • Φέρτε τα δέματα σε ένα σημείο PostNL.
  • Εργασία τουλάχιστον από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Bol.com και Koongo

Το Koongo και το Bol. com είναι πλήρως ενσωματωμένα με μια λύση API. Το Koongo προσφέρει συγχρονισμό παραγγελιών με το Bol. Ως εκ τούτου, θα είναι δυνατή η εκτέλεση των παραγγελιών από ένα ενιαίο σημείο διαχείρισης. Το Koongo έχει ασυναγώνιστη συχνότητα ενημερώσεων, ώστε τα δεδομένα σας να είναι πάντα στην πορεία.

Γιατί δεν δοκιμάζετε το Koongo με την αποστολή μέσω Bol.com;

Το Koongo είναι πολύ αξιόπιστο και βολικό. Η τιμή εκκίνησης είναι μόλις 19€ το μήνα. Μπορείτε να ενημερώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Γιατί λοιπόν δεν δοκιμάζετε την Koongo και να εγγραφείτε με την υπηρεσία αποστολής μέσω Bol;

Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, επειδή είναι διαθέσιμη μια περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών και θα έχετε το χρόνο να δημιουργήσετε το προφίλ σας και να δοκιμάσετε το Koongo πριν από την περίοδο πληρωμής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με τους λογαριασμούς Bol.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες