Menu

Blog

Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του idealo.it Cashback 500

Στη σημερινή εποχή των διαδικτυακών αγορών, οι απαιτητικοί καταναλωτές αναζητούν συνεχώς τρόπους για να κάνουν τον προϋπολογισμό τους να κάνει το κάτι παραπάνω. Μια ολοένα και πιο δημοφιλής προσέγγιση είναι η αξιοποίηση των προσφορών επιστροφής χρημάτων. Μια τέτοια ευκαιρία προσφέρει τώρα η πλατφόρμα idealо.

Το πρόγραμμα idealo.it Cashback 500 απευθύνεται σε νέα συνεργαζόμενα καταστήματα που θα εγγραφούν έως τις 31 Μαρτίου 2024. Σας επιτρέπει να λάβετε επιστροφή χρημάτων έως και 500 ευρώ για τα κλικ του χρήστη.

Σκοπός και οφέλη της πρωτοβουλίας

Η ιδανική πρωτοβουλία συνδέει τους εμπόρους με τον κόσμο των συγκριτών τιμών για αγορές μέσω διαδικτύου και εφαρμογών. Προσφέρει την ευκαιρία σε νέα καταστήματα να δημιουργήσουν επισκεψιμότητα υψηλής ποιότητας, να διευρύνουν τη βάση χρηστών και να αποκτήσουν προβολή. Το μπόνους ισούται με την αξία των κλικ που χρεώθηκαν από την idealo τον πρώτο μήνα, εξασφαλίζοντας επιστροφή χρημάτων τουλάχιστον 100 ευρώ, με μέγιστο ποσό τα 500 ευρώ, μετά από μια ελάχιστη περίοδο συνεργασίας τριών μηνών.

Στόχος της idealo είναι να προσφέρει την ευκαιρία, ιδίως σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, να επωφεληθούν από τη σύγκριση τιμών ως πηγή επισκεψιμότητας και πωλήσεων χωρίς να χρειάζεται να επιβαρυνθούν με υψηλό κόστος ή πολυπλοκότητα διαχείρισης. Μεταξύ των διαφόρων πλεονεκτημάτων, οι λιανοπωλητές μπορούν να δώσουν προβολή στα προϊόντα τους και να τα συγκρίνουν άμεσα με εκείνα του ανταγωνισμού με βάση πολλαπλά κριτήρια, όπως η τιμή, η ποιότητα, οι κριτικές και οι χρόνοι αποστολής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να προσελκύσουν νέους πελάτες, να διατηρήσουν τους υπάρχοντες και να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους.

Πώς λειτουργεί

Εγγραφείτε
Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα στο idealo.it για να υποβάλετε δωρεάν αίτηση ως συνεργάτης του idealo. Η ομάδα της idealo θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ακολουθήσει τη διαδικασία εγγραφής.

Grow
Εάν όλα είναι εντάξει, το idealo θα εγκρίνει την αίτησή σας μετά από λίγες ημέρες. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Συλλέξτε την επιστροφή χρημάτων
Μετά από 3 μήνες, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων έως και 500 ευρώ, με βάση τις δαπάνες σε κλικ κατά τη διάρκεια των πρώτων τριάντα ημερών. Η πληρωμή θα γίνει μέσω τραπεζικού εμβάσματος.

Όροι συμμετοχής στο πρόγραμμα

  • Ανοικτό σε διαδικτυακούς εμπόρους λιανικής πώλησης που δεν ήταν ενεργοί στο idealo.it τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Απλή και δωρεάν διαδικασία υποβολής αίτησης με έγκριση από την ομάδα idealo.
  • Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν καθοδήγηση από έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού, διαχειρίζονται τον πίνακα εργαλείων του idealo Business και επεκτείνουν την εμβέλεια του ηλεκτρονικού τους εμπορίου στη Γερμανία, την Αυστρία, την Ισπανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

idealo Οφέλη

Η idealo κάνει το προϊόν σας γνωστό σε εκατομμύρια καταναλωτές τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Με μέσο όρο πάνω από 4 εκατομμύρια μηνιαίες επισκέψεις στην Ιταλία και χωρίς κόστος ενεργοποίησης και διαχείρισης. Το idealo είναι η λύση για τη μεγιστοποίηση των διαδικτυακών πωλήσεων μέσω ενός ευνοϊκού μοντέλου πληρωμής ανά κλικ και ενός από τα καλύτερα ποσοστά απόδοσης της επένδυσης μεταξύ των καναλιών μάρκετινγκ απόδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα “idealo Cashback 500”.

Σχετικά με την idealo

Το idealo είναι μια διεθνής πλατφόρμα σύγκρισης τιμών με πάνω από 350 εκατομμύρια προσφορές από περίπου 50.000 ηλεκτρονικά καταστήματα. Η εταιρεία ιδρύθηκε στο Βερολίνο το 2000 και έκτοτε αναπτύσσεται σταθερά. Το 2006 εντάχθηκε στον εκδοτικό όμιλο Axel Springer SE (επίσης εκδότης της Bild Zeitung).

Σήμερα είναι παρούσα στη Γερμανία, την Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία, με έξι εθνικές πύλες. Κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 ετών της δραστηριότητάς της, έλαβε εξαιρετικές κριτικές και κέρδισε πολυάριθμες δοκιμές που διεξήχθησαν από έγκυρους και ανεξάρτητους φορείς που ασχολούνται με την προστασία των καταναλωτών. Το 2014 έλαβε το σήμα “πιστοποιημένος συγκριτής” από τον γερμανικό φορέα πιστοποίησης TÜV Saarland για την ποιότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην πύλη και τα μέτρα προστασίας των δεδομένων των χρηστών.

Το idealo θέτει στη διάθεση των χρηστών του εκατοντάδες δοκιμές προϊόντων και γνώμες άλλων χρηστών, χωρίς να περιορίζεται στο να προσφέρει μια υπηρεσία σύγκρισης για τον εντοπισμό των πιο λογικών τιμών, αλλά και να λειτουργεί ως έγκυρος και αμερόληπτος οδηγός για τις ηλεκτρονικές αγορές με τεχνικά δελτία δεδομένων, φίλτρα, προηγμένη έρευνα και κριτικές εμπειρογνωμόνων.

Στα κεντρικά γραφεία του Βερολίνου εργάζονται περίπου 1000 άτομα από περισσότερες από 60 χώρες. Η idealo κατέχει πλειοψηφική συμμετοχή στην Axel Springer SE.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες