Menu

Blog

Πώληση στην ιστοσελίδα σύγκρισης idealo

Η idealo είναι μία από τις κορυφαίες πύλες σύγκρισης τιμών στην Ευρώπη. Με περισσότερες από 76 εκατομμύρια προβολές σελίδων το μήνα, είναι ο ειδικός στις τιμές στο ηλεκτρονικό λιανικό εμπόριο και, ως ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια μάρκετινγκ επιδόσεων στην Ευρώπη, παρέχει καθημερινά υψηλής ποιότητας επισκεψιμότητα σε περισσότερους από 50.000 εμπόρους, βοηθώντας τους να αναπτυχθούν.

Οι χρήστες του idealo μπορούν να συγκρίνουν έως και 500 εκατομμύρια προσφορές στο idealo και να μάθουν περισσότερα γι’ αυτές διαβάζοντας κριτικές και γνώμες χρηστών. Δραστηριοποιείται σε έξι ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Αυστρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, η Ιταλία και η Γαλλία. Αυτό σας επιτρέπει να προσεγγίσετε εκατομμύρια αγοραστές και σας δίνει την ευκαιρία να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε ένα ευρύ φάσμα καταναλωτών.

Εκτός από αυτή την εμβέλεια, υπάρχουν και άλλα οφέλη για εσάς ως έμπορο: η ποιότητα της κίνησής του είναι σημαντικά υψηλότερη από την κίνηση από άλλα κανάλια μάρκετινγκ επιδόσεων. Οι χρήστες που έρχονται στον ιστότοπό σας μέσω αυτών των λειτουργιών σύγκρισης τιμών βρίσκονται στο κατώτερο άκρο της χοάνης λήψης αποφάσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε πάντα πολύ εξειδικευμένη κυκλοφορία, δίνοντάς σας μια πολύ καλή αναλογία κόστους προς πωλήσεις. Η γρήγορη και εύκολη διαδικασία εγγραφής κάνει τη συνεργασία με την idealo ακόμη πιο ελκυστική και κερδοφόρα.

Το εμπορικό backend του (idealo Business) σας παρέχει εκτεταμένα δεδομένα επιδόσεων. Η καταχώριση στην εφαρμογή idealo, την οποία έχουν ήδη κατεβάσει περισσότερες από 18 εκατομμύρια φορές στη Γερμανία, είναι ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα. Άλλα χαρακτηριστικά του idealo, όπως οι ειδοποιήσεις τιμών και οι λίστες παρακολούθησης, αυξάνουν την αφοσίωση και τη διάρκεια των αγοραστικών αποφάσεων των χρηστών.

Συνοψίζοντας, μπορεί να ειπωθεί ότι σήμερα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους εμπόρους να συνεργάζονται με την idealo. Από τη μία πλευρά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το 82% των Γερμανών δηλώνει ότι θέλει να συγκρίνει τιμές πιο συχνά και το idealo τους προσφέρει μεγάλη εμβέλεια και μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα για το σκοπό αυτό. Κατά συνέπεια, οι πωλήσεις συγκρίσεων τιμών αυξάνονται σε αντίθεση με τη συνολική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου στη Γερμανία.

Με τα ολοκληρωμένα δεδομένα της και την εστίασή της στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, η idealo είναι ο ιδανικός συνεργάτης για τους εμπόρους που θέλουν να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο επίπεδο.

Οφέλη από την πώληση στο idealo

  • Υψηλές επιδόσεις – το idealo διαθέτει εύκολη ενσωμάτωση και επαγγελματικές ομάδες που βοηθούν στην ανάπτυξη της πλατφόρμας του. Ως εκ τούτου, είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα κανάλια μάρκετινγκ επιδόσεων στην αγορά. Επίσης, το idealo διαθέτει περισσότερες από 5.000 κατηγορίες για να παρέχει μια όσο το δυνατόν ευρύτερη επιλογή και να κερδίζει νέους δυνητικούς πελάτες για τους πελάτες του.
  • Διασυνοριακές δραστηριότητες – το idealo υποστηρίζει την επιχείρηση με την πώληση των προϊόντων σας διασυνοριακά. Βοηθάει στην επέκταση στις αγορές της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Αυστρίας και του Ηνωμένου Βασιλείου και για να το επιτύχει αυτό, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών λύσεων και λύσεων διαχείρισης λογαριασμών.
  • Εργαλεία και ευκαιρίες βελτιστοποίησης – η idealo παρέχει εργαλεία για την υποστήριξη των πελατών της, όπως η παροχή πρόσβασης στην επιχειρηματική πλατφόρμα, προκειμένου να τους βοηθήσει να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες θα ελέγχουν καθημερινά τα στατιστικά στοιχεία των κλικ, την κατανάλωση του προϋπολογισμού, τις αξιολογήσεις των καταστημάτων, καθώς και τη δημιουργία αναφορών με βάση αυτά τα δεδομένα.
  • Εύκολη τεχνική ενσωμάτωση – η idealo αναθέτει σε έναν ειδικό Τεχνικό Διαχειριστή Λογαριασμού να καθοδηγεί τους πελάτες μέσω της προσφοράς καταχωρίσεων στο idealo και των διαδικασιών βελτιστοποίησης, της τεχνικής εισαγωγής και της αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων.

Πράγματα που χρειάζεστε πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής

Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με την idealo, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία σας μπορεί να παρέχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

  • Πλήρης μετάφραση της ιστοσελίδας σας στα αγγλικά.
  • Σύνδεσμος εξυπηρέτησης πελατών/επαφής στα αγγλικά.
  • Σύνδεσμος T&Cs με πλήρεις πληροφορίες για την εταιρεία.
  • Τα καταστήματα πρέπει να προέρχονται από την ΕΕ/το Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Πολιτική επιστροφής τουλάχιστον 14 ημερών.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πουλάτε στο idealo

Βεβαιωθείτε ότι το κατάστημά σας μπορεί να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Πλήρης μετάφραση στη γλώσσα της χώρας στην οποία πρόκειται να προσφερθούν τα εμπορεύματα.
  • Πλήρες αποτύπωμα με τα στοιχεία της εταιρείας, ΑΦΜ. και διεύθυνση
  • Οι τιμές στον ιστότοπο περιλαμβάνουν ΦΠΑ (όχι μόνο στο check out).

Τι μπορώ να πουλήσω στο idealo;

Η idealo διαθέτει έναν εκτενή κατάλογο προϊόντων για τον κατάλογό της. Σχεδόν όλοι οι τύποι κατηγοριών λιανικής πώλησης είναι διαθέσιμοι στο idealo. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι το idealo είναι ένας ιστότοπος σύγκρισης τιμών, έτσι ώστε οι πελάτες του να επισκέπτονται το idealo για να συγκρίνουν τις προσφορές. Έτσι, οι προσφορές σε προϊόντα θα πρέπει να είναι συγκρίσιμες σε πολλά καταστήματα.
Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την επιλογή για να κάνετε σύγκριση των πτήσεων.

Γιατί είναι επωφελής η πώληση στο idealo με την Koongo;

Η ενσωμάτωση του idealo με το Koongo είναι ένα εξαιρετικό κανάλι πώλησης για οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων σας. Από τώρα και στο εξής οι τιμές των προϊόντων σας, τα επίπεδα αποθέματος και τα νέα προϊόντα θα συγχρονίζονται αυτόματα στο idealo. Το Koongo διατηρεί τα δεδομένα σας ενημερωμένα στο idealo με μια ασυναγώνιστη συχνότητα ενημέρωσης προϊόντων, ώστε να συλλέγει αυτόματα κάθε τροποποίηση δεδομένων που πραγματοποιείται στο κατάστημά σας. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις προσφορές και την ποικιλία σας πριν από άλλους εμπόρους, ώστε να προσφέρετε την καλύτερη δυνατή προσφορά.

Η Koongo προσφέρει την υπηρεσία διαχείρισης παραγγελιών για τους χρήστες του idealo. Μπορείτε να διαχειρίζεστε όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως επιβεβαιώσεις, αποστολές, παρακολούθηση και ακυρώσεις απευθείας από την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Koongo εισάγει τις παραγγελίες από τον λογαριασμό σας στο idealo στο κατάστημά σας αυτόματα μέσα σε 15 λεπτά.

Επιπλέον, η πώληση στο idealo με την Koongo προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα

  • Προηγμένα χαρακτηριστικά φιλτραρίσματος: Μπορείτε να φιλτράρετε σχεδόν τα πάντα για να εξάγετε μόνο συγκεκριμένα προϊόντα. Από τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μέχρι συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά.
    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα των χαρακτηριστικών σας με προηγμένους σκοπούς φιλτραρίσματος στο Koongo
  • Χαρακτηριστικά μετασχηματισμού: θα είστε σε θέση να επεξεργαστείτε και να μετασχηματίσετε όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χαρακτηριστικών του καταλόγου σας χάρη στο ενσωματωμένο εργαλείο μετασχηματισμού του Koongo. Η μετατροπή νομίσματος και η συναλλαγματική ισοτιμία, οι κανόνες υπό όρους, ο προηγμένος συνδυασμός χαρακτηριστικών και η έκδοση ή η χρήση κανονικών και μαθηματικών εκφράσεων θα βελτιώσουν σίγουρα την ποιότητα της τροφοδοσίας δεδομένων σας χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του καταστήματός σας.
  • Η σύνδεση παραγγελίας API: Θα διατηρεί όλες τις πληροφορίες παραγγελίας σας ενημερωμένες χωρίς κόπο.

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Koongo προσφέρει πλήρη υποστήριξη για περισσότερες από 500 αγορές και κανάλια πώλησης παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου του idealo. Δεν θα μετανιώσετε που δώσατε μια ευκαιρία στο Koongo. Υποστηρίζει πλήρως οποιαδήποτε υπάρχουσα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου από Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce έως οποιαδήποτε προσαρμοσμένη πλατφόρμα. Απλά πρέπει να εγγραφείτε για να ελέγξετε πώς το Koongo είναι σε θέση να ενισχύσει τις πωλήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, διατίθεται περίοδος δωρεάν δοκιμής 30 ημερών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο ενσωμάτωσης του idealo ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο support@koongo.com. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με την ενσωμάτωση του idealo.

Continue reading →

Ξεκινήστε να πουλάτε με το Koongo σήμερα

ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες